OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

95 Hotels in Turijn

 

Reisgids Turijn - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Deze oude Italiaanse stad verbaast bezoekers door de enorme diversiteit van toeristische routes, culturele programma's en historische bezienswaardigheden. Elk van de straten en pleinen heeft zeker veel fascinerende verhalen, mysteries en verrassingen. Uw reis naar Turijn zal zeker uitgroeien tot een echte belevenis - elke dag die u doorbrengt in deze plaats is uniek en interessant.
De Basilica di Superga, die is gebouwd in het begin van de 18e eeuw, is een van de beste voorbeelden van barokke architectuur. Voor een lange tijd werd het gebruikt als een mausoleum voor de leden van de koninklijke familie. Vele tragische verhalen zijn verbonden met deze plek. Een prachtige kathedraal, die is geopend in 1498, is een niet minder populaire religieuze trekpleister van deze plaats. Het gebouw werd gebouwd in de beste tradities van de renaissance stijl. Een van de meest bekende en gerespecteerde christelijke heiligdommen - de Lijkwade van Turijn - wordt hier opgeslagen. Als het gaat om het beschrijven van oude gebouwen, is het Koninklijk Paleis dat werd gebouwd in de 17e – t/m de 19e eeuw, zeker vermeldenswaard. De originele interieurs van vele kamers hebben overleefd tot onze tijd. De mooiste kamer van het paleis is de Chinese Kamer. Een van de zalen van het paleis is omgebouwd tot een museum. Hier kunnen bezoekers een verzameling van middeleeuwse wapens zien.
Het paleis met de naam "Palazzo Cavour" is tegenwoordig een hotel, dat wordt beschouwd als de meest opmerkelijke en ongewone in de stad. Dit is een echt oud kasteel, waarvan de kamers zijn uitgerust volgens de nieuwste technologieën. De toren "Mole Antonelliana", met een hoogte van 160 meter, is het symbool van de stad. Speciaal voor toeristen is de toren uitgerust met een observatiedek, dat zich kenmerkt door een geweldig uitzicht over de stad en zijn voorsteden. Er zijn ook verschillende musea in Turijn. U kunt het Egyptische Museum, het Museum van Nationale eenwording van Italië, het Nationale Film Museum, het Museum van voertuigen en het Poppenmuseum bezoeken.
Dit artikel over Turijn is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Turijn

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Turijn:


Val-d-Isere - 69.3 km
Val-d'Isère is een modern skigebied, een van de beste in Frankrijk. Het systeem werd Espace Killy genoemd, ter ere van de winnaar van de Olympische Spelen, Jean-Claude Killy.

Niet ver van de resort zone...
verder
Aosta - 79.6 km
Aosta is een bekend skiresort, die beroemd is om zijn luxe hotels en een groot scala aan entertainment en diensten. De stad is verdeeld in drie afzonderlijke gebieden, waarvan elk zijn eigen kenmerken en voordelen...
verder
Briancon - 83.6 km
Briançon is een oude stad met een rijk historisch erfgoed. Het werd voor het eerst in de kronieken van de 8ste eeuw voor Christus genoemd. Vanaf de eerste dagen diende de stad als machtige militaire basis. En tot op...
verder

Onze diensten
 Autoverhuur
Huur een auto in Turijn
 Turijn foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Turijn, Italie. Het plannen van een trip naar Turijn met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.