OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

37 Hotels in Perugia

 

Reisgids Perugia - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Perugia is een beroemde studentenstad en een toeristisch centrum, dat gasten aantrekt door zijn prachtige architectuur, evenals tal van festivals en feestdagen. Na de opening van de internationale universiteit "Palazzo Gallenga" is deze plek bezocht door vele toeristen en gasten, waarvan de meeste jongeren zijn. Elk jaar worden nieuwe nachtclubs en disco's in de stad geopend, zodat de ontspanning hier geliefd zal worden onder mensen die van het nachtleven houden.
Daarnaast is Perugia rijk aan historische en culturele bezienswaardigheden. Zorg ervoor dat u niet vergeet de oude nederzetting van de Etrusken bezoeken, in de pittoreske straatjes te wandelen en tentoonstellingen in vele musea van deze stad bezichtigen. Een van de belangrijkste pleinen van Perugia is het "Piazza IV november", dat wordt gesierd door de oudste fontein in de stad, die is vernoemd "Maggiore". Dit is een grote constructie versierd met beelden. Niet ver van de fontein is het "Collegio del Cambio" Paleis gelegen, met kamers die zijn versierd met mooie fresco's. Een andere prachtige architectonische bezienswaardigheid is het "Brufani" Paleis, dat is verbouwd tot een hotel. Dit hotel is een van de meest prestigieuze en luxe in de stad. Het is een echt kasteel, met kamers, die zijn uitgerust met de nieuwste technologieën, het ziet er heel ongewoon en opvallend uit.
Een geweldige plek voor een wandeling is Vannucci Boulevard, gelegen in het hart van de stad. Hier kunt u gaan te winkelen in een van de restaurants ontspannen en van lokale lekkernijen genieten. De boulevard ziet er bijzonder charmant uit na zonsondergang, wanneer de felle lichten en neonreclames hier branden. De Boulevard brengt u naar de tuinen "Carducci", sommigen noemen ze "het groene hart van Italië ". Deze plaats is echt heel mooi, en ieder park ziet eruit als geen ander. Om kennis te maken met kunstwerken van moderne schilders en beeldhouwers gaat u naar de Nationale galerij. In dit museum vindt u ook collecties van items gemaakt in de middeleeuwen.
Dit artikel over Perugia is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Perugia

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Perugia:


Arezzo - 58.9 km
Het meest opvallende centrale historische gebied is het Arezzo plein, waar de kathedraal staat. Daar zijn de belangrijkste sociale evenementen, festivals en beurzen. Echter, kan het leven in de stad worden beschreven...
verder
Siena - 87.1 km
Siena is een middeleeuwse stad, die zorgvuldig de tradities van de oude tijden behoudt. Het is gelegen op drie heuvels. Dit feit wekt de indruk dat Siena is verdeeld in drie kleine steden. Dit is gedeeltelijk waar,...
verder
Rimini - 107.7 km
Elke dag doorgebracht in de prachtige Italiaanse stad Rimini zal speciaal en uniek zijn, want er zijn zo veel interessante dingen hier. Entertainment en attracties zijn er voor elk wat wils.

Liefhebbers van...
verder

Onze diensten
 Autoverhuur
Huur een auto in Perugia
 Perugia foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Perugia, Italie. Het plannen van een trip naar Perugia met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.