OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

30 Hotels in Courchevel

 

Reisgids Courchevel - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Courchevel is het centrum van "Les Trois Vallees" («Drie Valleien») - het grootste ski-gebied in de wereld. Courchevel bestaat uit 5 kleine resorts die op verschillende hoogte liggen - het prestigieus resort van Courchevel op de hoogte van 1850 meter, de bos Courchevel - 1650 m, de gezellige Courchevel - 1550m, de "La Pra" - 1300m, de "San Bon" - 1100 meter.
Courchevevelde verwonderd de bezoekers altijd door nauwkeurige hellingen, een goed ontwikkeld systeem van kabelbanen, en, natuurlijk, prestigieuze hotels, geweldige restaurants, verschillende soorten van amusement, helder nachtleven en boetieks van de meest bekende merken.
Als u besluit om de fantastische skipistes van Courchevel te proberen, kunt u meteen beginnen, omdat hotels aanbieden om precies vanaf de ingang te skiën. U vindt hier ook high-class ski routes die vaak door dikke groene bossen gaan, ultramoderne kabelbanen die absoluut veilig en betrouwbaar zijn, en alledaagse controle van de veiligheid en de kwaliteit van de skiroutes.
Niet alleen skipistes trekken de aandacht van toeristen die naar Courchevel komen. Talrijke voorstellingen (optredens) en vakantie avonden zijn hier gebruikelijk. Elke week vinden concerten, toneelstukken, amusement en traditionele feestdagen plaats in Courchevel. De feestdagen komen gewoon na elkaar en u kunt ze vieren in de restaurants, disco's en muzikale café's van de stad.
Alle vakantie-activiteiten in Courchevel worden uitgevoerd met inachtneming van de cultuur van de verschillende landen van de wereld.
Als u deze plaats tijdens de winter bezoekt , adviseren wij om de "Gouden Vrouw van het Jaar"nominatie, het gala-concert op het ijs, het magische Festival van Pyrotechniek, en de dappere Ski Show te bezichtigen.
U kunt ook naar het carnaval en luidruchtige feesten in nachtclubs en bars gaan. Bovendien kan Courchevel niet bestaan zonder skiwedstrijden op hoog niveau.
  Degenen die van excursies in een elite skigebied houden, zullen zich ook niet vervelen. Ze moeten zeker het station Courchevel 1850 bezoeken. In dit deel van het resort bevindt zich een prachtige nationale architectuur. Hier kunt u de chique alpenchalets zien, waarin nu populaire hotels, restaurants en winkels te vinden zijn. Dit gebied is het beste om te wandelen. De studie van architecturale attracties kan worden gecombineerd met het proeven van populaire nationale gerechten.
In de omgeving van Courchevel zijn er verschillende oude boerderijen waar biologische producten worden geproduceerd en de beste zelfgemaakte kaas in de regio. Een van de meest populaire is de kaasfabriek La Ferme de Pralong. Het verwelkomt altijd gasten en verzorgt interessante excursies voor hen. Bezoekers van de zuivelfabriek kunnen het kaasproductieproces van begin tot eind bekijken en ook de populaire variëteiten uitproberen. Op de boerderij is er een uitstekende winkel, waar u biologische producten kunt kopen.
Natuurliefhebbers zullen genieten van het nationale park van Vanoise. Het is enorm en biedt toeristen honderden opties voor toeristische routes. In dit park is er een prachtige schoonheid van het meer, prachtige valleien en bossen. Terwijl u langs hen wandelt, kunt u enkele wilde dieren en vogels observeren. Aangezien het nationale park zich in een bergachtig gebied bevindt, zijn sommige van zijn routes ontworpen voor mensen met een speciale opleiding.
Het hele jaar door organiseert het resort ongelooflijk interessante excursies naar het nabijgelegen stadje Annecy. Het wordt vaak het Alpine Venetië genoemd. Deze stad slaagde erin om zijn oude architectuur te behouden, en daarin ziet u een prachtig middeleeuws kasteel. Binnen de muren van dit kasteel van vandaag zijn er verschillende musea die gasten kennis laten maken met de geschiedenis van de stad, en ze zullen ook unieke collecties antiquiteiten en kunstwerken tonen.
Een interessante plek om te wandelen is het nabijgelegen dorp Inuar, waarvan de geschiedenis ook enkele honderden jaren oud is. Hier is het oude Ripai-kasteel bewaard gebleven. Het werd gebouwd in de 15e eeuw en heeft onlangs een volledige restauratie ondergaan. Nu verschijnt het kasteel voor de gasten van de stad in precies dezelfde indrukwekkende vorm waarin het meer dan 500 jaar geleden bleef. Courchevel biedt zijn gasten een enorme selectie aan excursies, die zowel historische als natuurlijke bezienswaardigheden omvatten.
Dit artikel over Courchevel is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Courchevel

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Courchevel:


Meribel - 6.5 km
Meribel is een bekend skigebied in de Alpen, dat vaak het hart van Les Trois Vallees wordt genoemd. In 1992 was Meribel gastheer van de Olympische Spelen. Dit is een goed uitgeruste alpine ski-resort met een totale...
verder
Val-d-Isere - 26.3 km
Val-d'Isère is een modern skigebied, een van de beste in Frankrijk. Het systeem werd Espace Killy genoemd, ter ere van de winnaar van de Olympische Spelen, Jean-Claude Killy.

Niet ver van de resort zone...
verder
Albertville - 36.2 km
Albertville is een kleine stad gelegen in de bergen in het zuidoosten van het Frankrijk. Deze stad staat bekend als een luxe ski-resort en een cultureel centrum. Het werd in 1836 opgericht door Charles...
verder

Onze diensten
 Courchevel foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Courchevel, Frankrijk. Het plannen van een trip naar Courchevel met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.