OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

10 Hotels in Brindisi

 

Reisgids Brindisi - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Brindisi is een kleine havenstad in het zuiden van het land. Dit is een mooie bestemming voor toeristen die dromen over probleemloze kalme rust. Ondanks het feit dat deze stad met het ontwikkelen als resort niet zo lang geleden begonnen is, vindt u hier bijna ideale omstandigheden voor een strandvakantie. Elk hotel in Brindisi heeft een goed uitgerust strand op zijn grondgebied. Toeristen kunnen duik-en surfscholen raadplegen, uitrusting huren en heerlijke direct in de strandzone gelegen restaurants bezoeken.
Naast de schilderachtige kust en strelende zon zijn vakantiegangers traditioneel aangetrokken door een ruime keuze aan wijnen en de onnavolgbare Italiaanse keuken. Brindisi is het grootste centrum van de wijnbereiding, dus kunt u een rijke selectie van wijnen in restaurants vinden. Elk restaurant biedt een uitgebreide wijnkaart en steld u in staat om van de unieke visgerechten te genieten en een echte Italiaanse paella te proeven. De beste tijd voor een strandvakantie is de periode van half april tot eind oktober.
Er zijn in sommige opmerkelijke historische monumenten, waaronder de kathedraal, die is gebouwd in de 12e eeuw, het paleis van Castello Svevo, de fontein van Tancred, de kerk van San Giovanni al Sepolcro en de kloosterkerk van San Benedetto. Al deze gebouwen worden beschouwd als echte werken van architectonische kunst en hebben een grote waarde voor het land.
Het resort is net begonnen, om populariteit onder de buitenlandse toeristen te krijgen. Nu zijn de meerderheid van de bezoekers, reizigers uit Frankrijk. Het belangrijkste voordeel van een verblijf in Brindisi is een ontspannen en intieme sfeer, een afstand tot grote steden en het ontbreken van geluid, inherent aan veel moderne resort gebieden. Als u deze rust een beetje saai vindt, kunt u iets nieuws proberen en een excursie naar Griekenland maken, waar u gemakkelijk met een veerboot kunt komen.
  De middeleeuwse vestingen blijven de meest populaire bezienswaardigheden in Brindisi. Al in de 15e eeuw werd een onneembare muur gebouwd voor de verdediging van de stad. Later werd de verdedigingslinie versterkt tijdens het bewind van Karel V. Afgezien van de verdedigingsmuren zijn er ook enkele bastions in de historische wijk. Het bastion van San Giacomo wordt als het interessantst onder hen beschouwd. Het is onlangs volledig gereconstrueerd en wordt nu gebruikt voor allerlei soorten tentoonstellingen.
Het Zwabische kasteel is een zeer interessante historische plaats, het werd gebouwd in 1227. Het werd herbouwd en veranderde zijn missie niet eens gedurende honderden jaren van zijn bestaan. In de eerste helft van de 19e eeuw werd het gebruikt als vergaderruimte. In het begin van de 20e eeuw kwam het historische gebouw onder toezicht van de marine. Tijdens de Tweede Wereldoorlog bevond zich daar een militaire basis. Verschillende delen van het kasteel weerspiegelen verschillende historische periodes en het is nog steeds opmerkelijk onneembaar. Een ander interessant object is de Romeinse zuilen, het symbool van de stad. Er zijn veel interessante verhalen met hen verbonden. Sommige onderzoekers denken dat deze kolommen op een bepaald moment in het verleden de eindpunten van de Via Appia betekenden. Maar ze maakten feitelijk deel uit van het monumentale platform dat bestond in de periode van het Romeinse Rijk. Gedurende honderden jaren dienden deze kolommen als een leidraad voor de zeelui die naar de haven kwamen. Als het gaat om de religieuze bezienswaardigheden, is de interessante kerk van Santa Maria del Casale, gelegen aan de straat met dezelfde naam. Deze kerk werd gebouwd in het begin van de 14e eeuw in de richting van Philip I van Taranto. De architecturale stijl van het gebouw vertegenwoordigt de unieke combinatie van romaanse en gotische stijlen. Zandsteen diende als het belangrijkste bouwmateriaal. De grote geel-en-grijs gekleurde stenen blokken zijn nog steeds het belangrijkste onderscheidende kenmerk van de kerk.
Er zijn zeer interessante plekken in de stad, waarvan het grote voorbeeld «Toeristenhuis» is. Dit is een oud, prachtig herenhuis. Een paar jaar geleden werd het volledig gerenoveerd en nu wordt het gebruikt voor verschillende culturele evenementen, zoals kunst- en fotografietentoonstellingen, literaire soirees en evenementen gewijd aan de nationale cultuur.
Dit artikel over Brindisi is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Brindisi

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Brindisi:


Bari - 106.7 km
Ondanks het feit dat Bari een vrij grote moderne stad is, heeft het een onbeschrijfelijke sfeer van comfort, meestal aan kleine steden voorbehouden. Naast de oude gebouwen en de strenge gotische kastelen ziet u de...
verder
Tirana - 175.8 km
In 1920 werd Tirana de hoofdstad van Albanië. Dit is een beroemd kuuroord, en u kunt vele opvallende plaatsen gemakkelijk te voet bezoeken.

In het centrum van de stad ligt het plein Skanderbeg. De...
verder
Budva - 197.8 km
Budva is een van de mooiste badplaatsen van het land dat beroemd is om zijn prachtige natuur, grote keuze aan elegante oude gebouwen, verschillende bezienswaardigheden en rijke keuze aan verschillende soorten amusement....
verder

Onze diensten
 Brindisi foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Brindisi, Italie. Het plannen van een trip naar Brindisi met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.