OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

13 Hotels in Pescara

 

Reisgids Pescara - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Pescara is een grote havenstad en een centrum van scheepsbouw, textielindustrie en visserij. Daarnaast is de stad een bekende badplaats, dus in de zomer zijn er altijd veel toeristen hier. De totale lengte van alle stranden van Pescara telt meer dan 10 km, absoluut alle van hen zijn perfect uitgerust en bieden tal van mogelijkheden voor ontspanning en comfort.
Hoe dichter het strand bij het centrum van de stad ligt, des te meer gelegenheden tot vermaak zijn er nabij gelegen. Op het strand vindt u altijd diverse restaurants en café‘s, een centrum voor kinderen en verhuur van sportartikelen. Als u van duiken geniet, kunt u naar afgelegen stranden gaan omdat er daar niet zo veel mensen zijn en het water er veel schoner is.
Naast de ontspannende rust op het strand kunnen vakantiegangers tal van excursies bezoeken en de belangrijkste attracties van de stad ontdekken. In Pescara vindt u tal van oude gebouwen, de meest populaire daarvan zijn de San Setteo kathedraal, het regerings paleis en het huis van Gabriele D'Annunzio. Tijdens een wandeling door de straten van de stad, vindt u oude kerken en tempels, de oudste daarvan is de Kerk van de Heilige Geest en St. Andrew gebouwd in de 12e eeuw.
Die toeristen, die willen leren over de geschiedenis van de stad, moeten het Delle Genti d`Abruzzo Museum bezoeken, waar ze de collecties van kunstvoorwerpen vanaf de oude tijd en tot het midden van de 20e eeuw kunnen zien.
Pescara is ook de locatie van het Internationale Jazz Festival, dat elk jaar van half van juli tot eind van augustus jazzliefhebbers uit alle landen trekt. Deze stad trekt niet alleen muziekliefhebbers aan, maar ook liefhebbers van de Italiaanse keuken omdat de lokale chef-koks echte wonderen verrichten. Er zal u een grote selectie van gerechten gemaakt van schaal-en schelpdieren worden aangeboden, in restaurants van de stad. Hier vindt u ook restaurants gespecialiseerd in Mexicaanse, Japanse en Aziatische keuken.
Dit artikel over Pescara is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Pescara

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Pescara:


Ancona - 140 km
Het schilderachtige Italiaanse stadje heeft veel interessante historische en culturele plaatsen. De verscheidenheid aan interessante wegen en excursies door Ancona trekt toeristen die getuige willen zijn van onschatbare...
verder
Rome - 155.8 km
De Eeuwige Stad trekt al meer dan 2000 jaar en nu nog steeds wereldwijd de aandacht, als één van de mooiste en meest romantische steden in de wereld. Rome is de dolce vita in geconcentreerde vorm. Er zijn...
verder
Perugia - 165.3 km
Perugia is een beroemde studentenstad en een toeristisch centrum, dat gasten aantrekt door zijn prachtige architectuur, evenals tal van festivals en feestdagen. Na de opening van de internationale universiteit "Palazzo...
verder

Onze diensten
 Autoverhuur
Huur een auto in Pescara
 Handige kaarten
Interactieve kaart van Pescara
 Pescara foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Pescara, Italie. Het plannen van een trip naar Pescara met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.