OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

191 Hotels in Rimini

 

Reisgids Rimini - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Elke dag doorgebracht in de prachtige Italiaanse stad Rimini zal speciaal en uniek zijn, want er zijn zo veel interessante dingen hier. Entertainment en attracties zijn er voor elk wat wils.
Liefhebbers van oude gebouwen wordt aangeraden om een excursie naar de kapel van San Augustin maken, die wordt beschouwd als een van de oudste gebouwen in deze stad. De kapel is een uitstekend voorbeeld van de gotische bouwstijl. U kunt de belangrijkste kenmerken zien, zelfs in het interieur van dat gebouw. Hier vindt u verbazingwekkende muurschilderingen, prachtige tekeningen, diverse sieraden en crucifixen die aan de afgelopen eeuwen doen denken.
Die toeristen, die kennis willen maken met de bewoners van de diepzee, moeten het dolfijnen park bezoeken, waar ze thematische programma's en shows kunnen zien. U zult ook in de gelegenheid zijn om kostbare voorwerpen in het nabijgelegen museum te zien, hier wordt een grote collectie skeletten van zeedieren vertoont. Er zijn zalen gewijd aan schaal- en weekdieren in het museum.
"Italië in miniatuur" is zeker een van de mooiste pretparken van de stad. Dit is echt een ambitieus project van de moderne architecten, die de bezoekers de gelegenheid bieden, om met alle belangrijke bezienswaardigheden van Italië in slechts een paar uur. In het park vindt u 270 miniatuurmodellen van monumenten en gebouwen die bijzonder interessant zullen zijn, voor iedereen.
De keuze van de musea en galeries is gewoon geweldig. Het Museum van Luchtvaart is een echte open-lucht showroom, waar u meer dan veertig vliegtuigen kan zien, die hebben deelgenomen aan de vijandelijkheden met Iran, Korea, Vietnam en voormalig Joegoslavië. De expositie is geheel gewijd aan militaire uitrusting. Filmliefhebbers en echte bioscoopbezoekers kunnen zeker het Fellini Museum bezoeken, dat u over het leven en het werk van de grote regisseur zal vertellen.
Dit artikel over Rimini is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Rimini

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Rimini:


Ravenna - 49.4 km
Deze stad is rijk aan historische en architectonische complexen, die van oudsher toeristen trekken van over de hele wereld. Hier vindt u oude kerken en graven die hebben overleefd uit de oudheid. Velen van hen werden...
verder
Imola - 76.4 km
Imola is een klein provinciestadje, dat bezoekers trekt door zijn oude architectonische bezienswaardigheden, prachtige musea en onvergetelijke landschappen. Echter, deze feiten zijn niet de redenen voor de populariteit...
verder
Arezzo - 86.6 km
Het meest opvallende centrale historische gebied is het Arezzo plein, waar de kathedraal staat. Daar zijn de belangrijkste sociale evenementen, festivals en beurzen. Echter, kan het leven in de stad worden beschreven...
verder

Onze diensten
 Autoverhuur
Huur een auto in Rimini
 Rimini foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Rimini, Italie. Het plannen van een trip naar Rimini met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.