OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

10 Hotels in Cesena

 

Reisgids Cesena - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Deze stad ligt ver van de gebruikelijke toeristische routes, en op enige afstand van de kust. Maar zodra u aankomt bij Cesena, begint u te begrijpen, wat Italië is, en hoe het leeft zonder massa's toeristen, constante drukte en lawaai. Het is zelfs moeilijk om te geloven, dat het land, deze stad slechts een tiental kilometers scheidt van de Adriatische kust. Deze stad heeft geen bezienswaardigheden, die worden genoemd in de geschiedenis boeken, maar zelfs een eenvoudige wandeling langs de rustige straten van deze mooie Italiaanse stad zou onvergetelijk zijn.
Overigens, deze stad heeft nog steeds iets om te bewonderen. Het gebouw van de eerste openbare bibliotheek van het land is erg mooi. Zorg ervoor dat u de binnenkant van deze bibliotheek ook bezichtigt. De heuvel is ook de locatie van het kasteel Rocca Malatestiana, waarvan de bouw heeft plaatsgevonden, van 1380 tot 1480. Overigens, is de bibliotheek ook verbonden met de naam van deze feodale familie. Een andere attractie, die ten onrechte wordt afgekraakt door vele gidboeken, is de Kathedraal van Cesena, die is gebouwd in de late vijftiende - begin van de zestiende eeuw.
De weg naar de zee neemt ongeveer een half uur in beslag. Cesena biedt een uitstekende gelegenheid om de strand rust te combineren met de gemeten rust van wandelingen in het mooie stadje te en de mogelijkheid om met het ware Italië zonder de drukte van Europese toeristen kennis te maken.
Dit artikel over Cesena is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Cesena

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Cesena:


Rimini - 27.2 km
Elke dag doorgebracht in de prachtige Italiaanse stad Rimini zal speciaal en uniek zijn, want er zijn zo veel interessante dingen hier. Entertainment en attracties zijn er voor elk wat wils.

Liefhebbers van...
verder
Ravenna - 30.7 km
Deze stad is rijk aan historische en architectonische complexen, die van oudsher toeristen trekken van over de hele wereld. Hier vindt u oude kerken en graven die hebben overleefd uit de oudheid. Velen van hen werden...
verder
Imola - 49.4 km
Imola is een klein provinciestadje, dat bezoekers trekt door zijn oude architectonische bezienswaardigheden, prachtige musea en onvergetelijke landschappen. Echter, deze feiten zijn niet de redenen voor de populariteit...
verder

Onze diensten
 Autoverhuur
Huur een auto in Cesena
 Handige kaarten
Interactieve kaart van Cesena
 Cesena foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Cesena, Italie. Het plannen van een trip naar Cesena met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.