OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

1 Hotels in La Palma

 

Reisgids La Palma - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

La Palma is een klein eiland op het noord-westelijke deel van de Canarische Eilanden archipel. De totale oppervlakte van het eiland is 728 vierkante kilometer. La Palma is een uitzonderlijk mooi eiland, de vorm doet denken aan een peer. La Palma is de beste keuze voor mensen die graag vredige rust en kalmte willen. De kustlijn van het eiland is meestal rotsachtig, zodat het aantal stranden op eilanden niet groot is, maar de stranden zijn niet minder aantrekkelijk dan de andere stranden van de archipel.
Er zijn veel bergen op het eiland. Het hoogste punt van het eiland is de piek van Roque de los Muchachos, de hoogte te 2387 meter. Het noordelijke deel van het eiland is de locatie van laurierkers bossen die 500-1500 meter groeien boven de zeespiegel. Dit zijn de enige overgebleven laurier kers bossen van die ooit het hele zuidelijke deel van Europa hebben bedekt. De ravijnen "Los Tilos" en "Cubbo de la Galga" zijn de officiële biosfeer natuurgebieden en hoeders van de unieke bossen. In deze bossen vindt u paden, waar toeristen kunnen wandelen.
Toeristen kunnen ook de hoofdstad van het eiland "Santa Crus de la Palma" bezoeken die traditioneel bezoekers trekt door zijn oude gebouwen en smalle straatjes. In deze stad kunt u een klein driehoekje zien, het "Spanje Plein" dat beroemd is om zijn stenen fontein. In de buurt van het plein is de kerk van de Verlosser met een klokkentoren gelegen en het stadhuis. Een van de bezienswaardigheden van de hoofdstad zijn het fort "Castillo de Santa Catalina" en het Marine Museum, dat in de vorm van het Columbus-schip «Santa Maria» is gemaakt. Het schip is in zijn natuurlijke afmeting gebouwd.
Natuurliefhebbers kunnen het "National Butterfly Park Palmitos" bezoeken dat 230 soorten exotische vogels heeft, en het "Caldera de Taburiente National Park".
U kunt ook naar het Internationale Astrofysische Observatorium gaan, dat de grootste telescoop in Europa heeft.
Verder zijn er zwarte zand stranden, eenjachtclub en een visclub.
  Op het eiland staat het wereldberoemde biosfeerreservaat Los Tilos, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Bijna al het grondgebied van dit reservaat is een bos. In de tertiaire periode bedekte soortgelijke bossen het hele grondgebied van het moderne Zuid-Europa. Nu zijn er maar heel weinig van zulke bossen op de planeet. In het reservaat kunt u veel zeldzame planten zien en zelfs de prachtige vogels en andere bewoners van deze pittoreske plaatsen bewonderen.
U kunt een wandeling maken op unieke historische plaatsen in het archeologische gebied van La Zarza, op het grondgebied waarvan het gelijknamige etnografische centrum zich nu bevindt. Hier worden reizigers aangeboden om een ​​wandeling te maken in de pittoreske uitlopers, waar de oude rotstekeningen op de rotsen werden gevonden. De betekenis van sommige tekeningen blijft onbegrijpelijk. Vergelijkbare tekeningen werden ontdekt door wetenschappers in Ierland. Naast grotten met rotsschilderingen, kunt u interessante musea bezoeken, waarvan de exposities gewijd zijn aan het leven en huishouden van de vroegste kolonisten van deze plaatsen.
Een reis naar het reservaat van La Tosca wordt een echte reis naar het verleden. In dit reservaat werden de oudste planten bewaard. Hier kun je de drakenboom zien, waarmee de lokale bevolking veel interessante legendes verbindt. Op het grondgebied van dit reservaat zijn er verschillende interessante souvenirwinkels met handwerken van lokale meesters.
Een wandeling langs de hellingen van de vulkaan San Antonio blijft een populaire entertainment-sensatie onder avonturiers. In tegenstelling tot andere delen van het eiland, is er een heel ander, woestijnlandschap. De laatste grote vulkaanuitbarsting vond plaats in 1971 en vandaag kun je zien hoe langzaam rook uit de krater komt.
U kunt kennismaken met interessante historische bezienswaardigheden van het eiland in de wijk Veliko, die in de buurt van de hoofdstad ligt. Het heiligdom van Onze-Lieve-Vrouw van de Snezhnaya, waarin zich een oud altaar van zilver bevindt, evenals een standbeeld van Madonna gemaakt van terracotta, bevindt zich hier ook. Dit heiligdom werd gesticht in de Middeleeuwen, en veel elementen van de decoratie zijn gemaakt van zilver. De kerk is vrij groot. Het bevat een rijke verzameling beelden en schilderijen uit de 16e tot 17e eeuw. Op het niveau van de inrichting is de oude kerk een van de meest luxueuze op het eiland en meer een rijk museum.
Dit artikel over La Palma is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van La Palma

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van La Palma:


Murcia - 36.4 km
Murcia is een klein provinciestadje in het zuiden van Spanje. Oorspronkelijk was het gebied vrij desolaat en levenloos, maar in het begin van de 8e eeuw heeft de creatie van een kunstmatig systeem van irrigatie het...
verder
Alicante - 84.7 km
Alicante is een oude en mooie stad aan de kust van Costa Blanca. Dit is niet alleen een populaire badplaats, maar ook een beroemd cultureel centrum en heeft vele kostbare monumenten en...
verder
Benidorm - 119.4 km
Benidorm is het Spaanse Manhattan, iedereen besteed er aandacht aan. Deze stad ligt aan de kust in de buurt van Denia. De stad is de thuisbasis van meer dan 67.000 mensen, maar natuurlijk in de zomer, is de hoeveelheid...
verder

Onze diensten
 La Palma foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in La Palma, Spanje. Het plannen van een trip naar La Palma met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.