OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

2 Hotels in Acantilado de los Gigantes

 

Reisgids Acantilado de los Gigantes - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Los Gigantes is een stad, die is gelegen aan de westkust van een van de Canarische Eilanden - Tenerife. Het landschap van deze regio is vrij ongebruikelijk, daar de stad een smal lang deel van de kust beslaat. Dit verrassend vlakke gebied is gelegen aan de voet van de reusachtige rotsformaties Los Gigantes. Eigenlijk komt de naam van de stad voort, uit de naam van deze rotsen. Deze majestueuze kliffen zijn ook bekend als de hoogste kliffen in heel Europa en dit feit wordt in het Guinness Boek van Records vermeld. De rotsen rijzen ongeveer 800 meter boven de zeespiegel en vormen zo een groot open zwembad met een haven en stranden met vulkanisch zand.
Los Gigantes is een echt exotische bestemming. Het enige probleem is de grootte van deze plaats, het is niet in staat een groot aantal toeristen te verwelkomen. Aan de andere kant, is het vanwege dit feit, altijd zeer rustig in Los Gigantes. De rustige baai van Los Gigantes is een prachtige en fantastische plek. Hier is het zelfs mogelijk om walvissen en dolfijnen te zien. Een zee boottocht is een van de populaire vormen van entertainment voor toeristen. Deze tocht zal zeker alleen positieve herinneringen meegeven aan de bezoekers van Los Gigantes, want ze zijn in staat om prachtige zeedieren te zien in de omgeving, en als ze besluiten om een beetje verder de zee op te varen, zullen ze van een panoramisch uitzicht over de stad genieten, met zijn majestueuze kliffen en de piek van de vulkaan Teide, die achter de bergen kan worden gezien.
  Los Gigantes is een echte bron van natuurlijke attracties. Een van de mooiste plekken van het resort is het Loro Parque. Het is verdeeld in verschillende thematische zones, die elk zijn gewijd aan dieren en planten van verschillende soorten. Er is een groot paviljoen met exotische vogels en een prachtig dolfinarium, waar dagelijks entertainmentprogramma's voor bezoekers zijn. Op het grondgebied van het park is er een aquarium waar de meest ongewone en exotische bewoners van de zeebodems te zien zijn. Het grondgebied van het park is versierd met exotische planten, waaronder prachtige recreatiegebieden.
Een van de mooiste en meest interessante plekken om te wandelen in het resort is de Puerto Deportivo Pier. Hier kunt u de sneeuwwitte jachten bewonderen. Reizigers kunnen aan boord van een aantal van hen terecht. Nog steeds zijn hier georganiseerde interessante excursies op zee, die de liefhebbers van vissen en degenen die ervan droomden naar de dolfijnen in hun natuurlijke habitat te interesseren. Vanaf de pier is er een prachtig panoramisch uitzicht op de bergen. Hier kunnen veel spectaculaire foto's gemaakt worden.
Op het grondgebied van het resort ligt het strand Playa De La Arena, dat tot ver over het eiland bekend is. Het belangrijkste kenmerk is ongewoon zwart gekleurd vulkanisch zand - dit is het zwartste zand op het eiland. Op dit strand kun je het ongelooflijke landschap bewonderen en veel mooie foto's maken op de achtergrond van rotsen.
In het resort is er een interessant waterpark Siam, dat een uitstekende rustplaats zal zijn voor een hele familie. Daarin kun je de hele dag ontspannen, genieten van interessante activiteiten en waterattracties uitproberen in actie. In het waterpark zijn verschillende gezellige cafés. Alle voorwaarden voor een comfortabele vrije tijd zijn erin gecreëerd.
Dit artikel over Acantilado de los Gigantes is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Acantilado de los Gigantes

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Acantilado de los Gigantes:


Adeje - 18.6 km
Dit luxe Europese resort staat bekend om zijn service van hoge kwaliteit, ruime keuze aan vermaak en culturele programma’s en vooral om zijn fantastische stranden. De stad heeft veel plaatsen om te...
verder
Playa de las Americas - 23.2 km
Dit is een van de meest populaire resorts in Tenerife, dat respect van miljoenen toeristen heeft verdiend vanwege de goed ontwikkelde infrastructuur en comfortabele klimaatomstandigheden.

Het resort is...
verder
Tenerife - 26.1 km
Dit Spaanse eiland imponeert zijn bezoekers echt door het aantal mooie plaatsen en bezienswaardigheden. Onder hen vindt u oude gebouwen en moderne culturele centra, evenals adembenemende en opvallend mooie...
verder

Onze diensten
 Autoverhuur
Huur een auto in Spanje
 Acantilado de los Gigantes foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Acantilado de los Gigantes, Spanje. Het plannen van een trip naar Acantilado de los Gigantes met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.