OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

115 Hotels in Fuerteventura

 

Reisgids Fuerteventura - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Dit eiland ligt niet ver van de kust van Afrika. Het is een waar paradijs voor strandliefhebbers. Wit zand, turquoise zee en de mooie natuur trekken duizenden bezoekers naar dit prachtige resort. Een hoog niveau van dienstverlening zal zeker uw rust comfortabel en gediversifieerd maken.
Er zijn niet zo veel lokale bewoners in Fuerteventura, en de overgrote meerderheid van hen is werkzaam in de toeristische sector. Het is geen leugen om te zeggen dat dit eiland is volledig is gewijd aan rust en toeristen. Het zou echter nog steeds overdreven zijn, om het een luidruchtige en een drukke badplaats te noemen. Er zijn geen traditionele waterparken en grote entertainment complexen hier, maar er is de ongerepte schoonheid van bewaarde bossen en natuurreservaten. Het zogenaamde eco-toerisme is een van de belangrijkste attracties voor de gasten van het eiland.
Het natuurgebied "Lobos" is de grootste en de meest bezochte plaats op het eiland. Op het grondgebied van deze reserve ziet u meer dan honderd soorten van zeldzame planten. Het natuurgebied "Corralejo" is een andere mooie bezienswaardigheid. Hier kunt u op zandduinen lopen en van fantastische vulkanische heuvels genieten. Het reservaat biedt een prachtige uitkijk op de berg "Tindaya", het is een van de symbolen van het eiland.
Fuerteventura is zeker rijk aan architectonische bezienswaardigheden. Onder de oude gebouwen van deze plaats raden we een bezoek aan, aan de Villa van Gustav Winter, omdat er zoveel interessante legenden en fascinerende verhalen mee verbonden zijn. Tijdens de Tweede Wereldoorlog was het eiland een locatie van een geheime basis van de Duitse troepen. Hier werden onderzeeërs afgemeerd, en vele belangrijke militaire beslissingen zijn ook hier gemaakt. De beroemde Duitse ingenieur-ontwerper Gustav Winter werd ook naar dit eiland verhuisd. Tegenwoordig kunnen toeristen tal van geheime ontwikkelings plannen, tekeningen en maquettes van onderzeeërs zien in zijn villa. Terugkomend op het thema van strand rust, is het zeker de moeite waard, om de kusten Sotavento en Kofete te vermelden. Dit zijn de meest pittoreske stranden van het eiland. Hier vindt u verhuur van sportartikelen, tal van restaurants en gezellige café‘s.
Dit artikel over Fuerteventura is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Fuerteventura

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Fuerteventura:


Playa Blanca - 58.8 km
Dit resort zal perfect passen bij de toeristen die van het stadsleven willen ontspannen en van de natuur genieten. Playa Blanca is een gerenommeerd centrum van gezinsvriendelijke rust. De sfeer is hier rustig en kalm,...
verder
Lanzarote - 81.6 km
Lanzarote is het eiland dat behoort tot de Canarische Eilanden. Het is gelegen in het oosten van de archipel en ten het noorden van Fuerteventura.

Lanzarote is ook bekend als "het eiland van de vuurspuwende...
verder
Las Palmas de Gran Canaria - 132.7 km
Las Palmas is een stad op het eiland Gran Canaria. Dit de hoofdstad van het eiland, de grootste stad van de hele archipel en de grootste haven van Spanje. De bevolking van de stad telt 370 duizenden mensen.

...
verder

Onze diensten
 Fuerteventura foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Fuerteventura, Spanje. Het plannen van een trip naar Fuerteventura met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.