OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

35 Hotels in Gijon

 

Reisgids Gijon - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Tegenwoordig staat Gijon bekend als een van de belangrijkste steden aan de Cantabrische kust. Vanaf de mooie curve van de kustlijn kunt u het unieke beeld bewonderen van rotsachtige kliffen die zijn gecreëerd door en enorme rotsblokken, waar tussen beschutte mooie baaien met comfortabele en gezellige stranden. Ongelijke steile oevers zijn de belangrijkste attractie van de regio, waarin Gijón is gelegen.
Zelfs de geografische positie van Gijon heeft alles om een succesvolle toeristische bestemming te worden. Deze plek ligt slechts op een half uur rijafstand van de luchthaven Ranon. Het centrale deel van Gijon heeft de vorm van een enorm amfitheater. Slechts een paar stappen verwijderd van het centrum van Gijon ligt het prachtige strand San Lorenzo met bijzonder fijn zand. Die toeristen, die niet altijd op het centrale strand willen rusten, zullen veel plezier en ontspanning vinden op de stranden- "La Cagonera y La Nora", "Serin", "Penarrubia" en "El Rinconin" stranden. Misschien wilt u ook de onlangs gerenoveerde stranden "El Arbeyal" en "Poniente" bezoeken, evenals kleine strandjes verborgen tussen de rotsen.
Echter, deze stad is niet alleen geweldig voor eenvoudig zonnebaden. U vindt hier ook het mooie museum van doedelzakken, het centrum van kunst, dat is gelegen in het paleis van Revillagigedo en en het museum van hedendaagse kunst Barjola. De straat Corrida, die alleen is toegestaan voor voetgangers, zal ook een onvergetelijke ervaring zijn, omdat het volledig is bezet door winkels en straathandel.
Dit artikel over Gijon is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Gijon

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Gijon:


Oviedo - 23.7 km
De stad werd nog in de 8e eeuw gesticht op het grondgebied van een Romeinse nederzetting. Dit resort is beroemd om zijn schilderachtige schoonheid, grote keuken en ruime keuze aan entertainment. Oviedo is al lang...
verder
Leon - 104.9 km
Leon is een stad aan noord-oosten van Spanje. Het is gelegen aan de oever van de Bernesga rivier aan de voet van het Cantabrische Gebergte. De bevolking van deze stad telt 122,7 duizenden mensen in 2004.

Leon...
verder
Santander - 150.2 km
Santarder is een echt nationaal reservaat gebied in zijn oorspronkelijke vorm. De stad is gelegen ten noorden van Italië aan de oever van de prachtige baai. De stad trekt bezoekers door zijn natuurlijke omgeving,...
verder

Onze diensten
 Autoverhuur
Huur een auto in Gijon
 Gijon foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Gijon, Spanje. Het plannen van een trip naar Gijon met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.