OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

Hotel Boeken

 

Reisgids Disneyland - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Het prachtige stadspark ligt net buiten Parijs. Het werd niet lang geleden aangelegd en het zal dus met zijn magische kastelen, attracties en sprookjesfiguren de bezoekers zeker niet onverschillig laten. Bij de ingang van het park is een gigantisch roze kasteel met loketten, waar u een kaartje kunt kopen. Hier vindt u ook een kaart van het park. Zonder dat is het echt eenvoudig om in de ruime keuze aan thematische zones en meerdere faciliteiten te verdwalen.
Voor uw gemak, is het park verdeeld in vijf zones, Main Street Main Street USA is in de vorm van American Boulevard begin van de 20e eeuw. Op straat zijn er verschillende souvenirwinkels, restaurants en zelfs een kapsalon. "Main Street USA"is uitgegroeid tot de plaats voor het uitvoeren van de grootse parades, die hier meerdere malen per dag plaatsvinden. De meest pittoreske parade wordt georganiseerd in de avonden en het wordt afgemaakt door vuurwerk.
Het "Frontierland" deel van het park beschikt over ruime keuze aan attracties. Hier kunt u op achtbanen rijden, een spookhuis bezoeken, uw geluk op een schietbaan proberen, of een authentiek cowboy kostuum passen en kopen. Het "Adventureland" deel van het park herinnert aan een oude piraten basis. Hier vindt u een oud schip, verschillende tavernes, en, natuurlijk, vele spannende attracties en boeiende spelen in leuke spel kamers. De fans van Jules Verne en science fiction romans moeten zeker naar "Discoveryland" gaan. Dit is een echte fantastische wereld die niet alleen bezienswaardigheden, maar ook diverse lections biedt waar u nieuwe dingen kunt leren. De belangrijkste decoratie van het "Fantasyland" park is het kasteel van Doornroosje. Bezoekers zijn van harte welkom in het kasteel en om te klimmen op een van de torens en genieten van een prachtig panorama van Disneyland. Dit deel van het park is grotendeels gebouwd voor de kleintjes, en hier zullen zij dus hun favoriete sprookjesfiguren ontmoeten. Kleine bezoekers van het park kunnen met ze lopen of zelfs dineren in een van de café's in de buurt.
  Een paar jaar na de opening van het pretpark verscheen een nieuw themagebied op zijn grondgebied: Walt Disney Studio Park. Het is gewijd aan de mysteries van het filmen van Disney-films die zo populair zijn over de hele wereld. Deze thematische zone is ook erg groot; hier zijn tientallen ongelooflijke attracties en cognitieve evenementen beschikbaar voor toeristen.
Er is hier een echte filmset, die zich op de binnenplaats van een middeleeuws kasteel bevindt. Het proces van filmen wordt zeer realistisch weergegeven en absoluut iedereen kan het bekijken. Bezoekers van dit deel van Disneyland krijgen de kans om langs de Hollywood Boulevard te slenteren. Het is een exacte replica van Sunset Boulevard, die zich in Los Angeles bevindt. Langs deze boulevard zijn er zeer interessante souvenirwinkels en winkels die exacte replica's verkopen van accessoires die in verschillende films voorkomen, evenals kostuums van populaire filmhelden.
Dit deel van het park zal interessant zijn om te bezoeken, zelfs met de jongste kinderen. Een zeer interessante thematische zone gewijd aan animatie is voor hen klaargemaakt. Hier kunnen bezoekers niet alleen leren om cartoons te maken, maar ook zelf een eigen animatiefilm maken.
Een van de meest interessante plekken in het nieuwe gedeelte van het park zijn de special effects van de studio. Overdag worden hier de meest ongelooflijke speciale effecten gereproduceerd, in het epicentrum waarvan de bezoekers van de studio zijn. Er zijn attracties die afdalingen van spectaculaire achtbanen, raketvluchten en meteorenregen simuleren. Alle attracties zijn gemaakt met de deelname van professionele stuntmannen en vuurwerk.
Tegenwoordig wordt Disneyland Parijs bezocht door meer dan 12 miljoen toeristen van over de hele wereld. Dit pretpark is goed omdat het even geschikt is voor toeristen met de jongste kinderen, en lawaaierige jeugd. Onder de honderden attracties en entertainmentprogramma's, is er voor iedereen wel een geschikt programma te vinden.
Op het grondgebied van het pretpark zijn er uitstekende hotels gericht op gezinsrust, restaurants en cafés met verschillende specialisaties en vele winkels. Een bezoek aan hen maakt de rest nog interessanter. Binnen enkele maanden na de opening heeft Disneyland Parijs wereldwijde bekendheid en populariteit verworven. Het is lang niet beschouwd als een plaats waar het interessant is om alleen tijd door te brengen voor toeristen met kinderen. Dit fantastische park wordt bezocht door mensen van middelbare leeftijd.
Dit artikel over Disneyland is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Disneyland

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Disneyland:


Le Bourget - 27.8 km
Le Bourget is een gemeente van Seine - Saint - Denis, in de wijk van Bobigny, die is gelegen op een afstand van 10,6 km van Parijs, in de noord-oostelijke buitenwijken. De oppervlakte van Le Bourget meet 2.08 km², en...
verder
Parijs - 32 km
De stad van liefde geeft u niet alleen de mogelijkheid om van een onvergetelijke romantische vakantie te genieten, maar ook om de talloze bezienswaardigheden van deze prachtige stad te verkennen. De veelheid van mooiste...
verder
Versailles - 48.2 km
De Franse stad Versailles is erg gewaardeerd bij vakantiegangers van over de hele wereld. Versailles is veel populairder dan veel van de hoofdsteden van de wereld. De stad lijkt meer op een elegant paleis, omringd door...
verder

Onze diensten
 Disneyland foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Disneyland, Frankrijk. Het plannen van een trip naar Disneyland met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.