OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

18 Hotels in Osnabruck

 

Reisgids Osnabruck - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

De stad is rijk aan tradities en bezienswaardigheden. Reizigers zullen zich niet vervelen in Osnabrück, omdat ze verrassingen en tal van leuk entertainment zullen vinden bij elke stap.
De overblijfselen van de versterkende muur vertellen de geschiedenis van de stad. Andere gedenkwaardige plaatsen zijn het gemeentehuis en een prachtig kasteel. Ze werden gebouwd in het midden van de 17e eeuw, en ze koesteren de herinnering van de belangrijkste gebeurtenissen in de geschiedenis van Osnabruck. U kunt ook een aantal oude straatjes in het centrale deel van de stad zien. De straten behouden de unieke aura van middeleeuwse charme en romantiek.
Naast de ruime keuze aan musea en theaters, restaurants, café‘s en winkels, is deze stad beroemd om zijn festivals en feesten die bijna elke maand plaatsvinden hier. De "Voorjaarsbeurs" is een van de favoriete vakantie‘s voor zowel de lokale bevolking als toeristen. Handelaren uit verschillende delen van het land verzamelen in Osnabruck, dus u kunt bijna nergens een dergelijke rijke keuze van de goederen zien in een andere stad van het land. Direct na afloop van de kermis begint de zogenaamde de "Mei Week". In dit deel van het jaar worden vele café‘s geopend in de straten van de stad. U ziet ook tal van muzikanten en dansers, en mensen blijven met plezier buiten tot laat in de nacht. De stad leeft 7 dagen geheel in zo'n ritme.
De gastronomische reizigers zullen zeker van de "Culinaire Week" genieten, waarin ze in staat zijn om de meeste populaire nationale gerechten en lekkernijen, die worden aangeboden in open-lucht café‘s, te proberen. De volgende massale vieringen worden georganiseerd tijdens de "Herfst Kermis". Vanaf eind november begint de beroemde kerstmarkt. Tijdens een wandeling door het winkelcentrum kunt u naar veel mooie kerstcadeaus kijken en heerlijke Glühwein met geroosterde amandelen proberen. Deze drank is gewoon perfect voor het herfst weer. Hier vinden gasten vermaak voor elke smaak, en gastvrije sfeer van de eeuwige vakantie zal u in een ideale stemming brengen om te ontspannen.
  Een van de belangrijkste symbolen van de stad is de Sint-Pieterskathedraal, waarvan de bouw begon in 1218 en bijna 50 jaar duurde. Uiterlijk lijkt de kathedraal meer op een onneembaar middeleeuws kasteel dan op een klassieke kerk. Door de eeuwen heen is het gelukt om veel religieuze artefacten te behouden, evenals prachtige decoraties.
In de omgeving is een ander prominent religieus monument - de St. Catherine's Church, waarvan de bouw meer dan 200 jaar duurde. Tegenwoordig is het een verbazingwekkend architectonisch monument dat uiterlijke kenmerken van verschillende architecturale stijlen combineert.
Een interessante toeristische attractie is Museum en Park Kalkriese dat als één geheel wordt beschouwd met het omliggende park met dezelfde naam. Dit museum is gewijd aan een belangrijke historische gebeurtenis - de Slag om het Teutoburgerwoud, die plaatsvond in 9 GT. Elk jaar houdt het museum een ​​historische reconstructie van de strijd en gastheren verschillende thema-evenementen. De basis van de expositie van het museum zijn archeologische vondsten die door onderzoekers op de plaats van het gevecht zijn ontdekt.
De oude wachttoren van Bucksturm herbergt het heksenmuseum, waar je een aantal intimiderende werktuigen van middeleeuwse foltering kunt zien. Het museum is opmerkelijk voor zijn binnenhuisarchitectuur. De oude 18 meter hoge toren heeft veel van zijn originele kenmerken behouden. Een stadsgevangenis was gevestigd in de Bucksturm in de 15e eeuw. Alleen vrouwen die verdacht werden van hekserij werden hier vastgehouden.
Een van de favoriete plekken om te wandelen tussen de bezoekers van de stad is het oude marktplein, waar u naast de vele interessante winkels de prachtige Mariakerk kunt bezoeken. De bouw vond plaats in de 14-15 eeuwen. De belangrijkste hedendaagse schat van de kerk is een uniek altaar dat in de 12e eeuw in Antwerpen werd geproduceerd. Naast het oude altaar hebben bezoekers de kans om prachtige glas-in-loodramen te zien, evenals een oud orgel. De 40 meter hoge kerktoren is momenteel uitgerust met een observatiedek.
Literatuurfans hebben de mogelijkheid om het Remarque Museum te bezoeken, dat ook is gevestigd in een prachtig historisch gebouw. Onder de exposities van het museum bevinden zich veel persoonlijke bezittingen van de schrijver, zijn manuscripten en zeldzame boekedities.
Dit artikel over Osnabruck is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Osnabruck

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Osnabruck:


Bielefeld - 42.8 km
De stad werd gesticht in 1214 als de residentie van de graaf Ravensberg. Het Teutoberg bos is een symbool van de stad. Restauratie van veel bezienswaardigheiden van de stad vond plaats in 1879.

De stad is ook...
verder
Munster - 44.5 km
De geschiedenis van deze stad geeft een opsomming van meer dan 1200 jaar. Dit is een van de mooiste en meest aantrekkelijke toeristische steden van Duitsland. Hier vindt u zowel moderne gebouwen, als mooie oude...
verder
Lemgo - 63.5 km
Lemgo is een oude Duitse stad, die is gelegen in Noord-Rijnland - Westfalen, ongeveer 15 kilometer ten oosten van de Teutoonse bossen. Lemgo is een onderdeel van Detmold administratieve district en regio Lippe. De...
verder

Onze diensten
 Osnabruck foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Osnabruck, Duitsland. Het plannen van een trip naar Osnabruck met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.