OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

17 Hotels in Bielefeld

 

Reisgids Bielefeld - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

De stad werd gesticht in 1214 als de residentie van de graaf Ravensberg. Het Teutoberg bos is een symbool van de stad. Restauratie van veel bezienswaardigheiden van de stad vond plaats in 1879.
De stad is ook bekend om zijn unieke medische revalidatie centrum voor patiënten die lijden aan psychische stoornissen. Er zijn ongeveer 6000 patiënten in behandeling, met een werk- en leerprogramma. Er zijn ook meer dan 9000 personeelsleden. De stad heeft ook een groot aantal weeshuizen, recreatie centra en verpleeghuizen.
Zeer belangrijk is het feit dat op het moment Bielefeld, het grootste onderzoekscentrum voor heel Duitsland is.
De plaatselijke religiën, zijn de christelijke en de katholieke. Deze middeleeuwse stad ligt op een enorme hoeveelheid handelsroutes, wellicht om deze reden overleefde tot onze dagen, een gewoon fenomenale hoeveelheid historische en architectonische schatten van alle tijden en volkeren. Er wordt aangenomen dat de zandloper in Bielefeld werd gecreëerd. Hier is er een groot aantal werkplaatsen waar de zandloper, voor de hele wereld worden geproduceerd.
  Het belangrijkste historische symbool van dit pittoreske stadje is Sparrenburg Castle, de bouw ervan vond plaats in de 13e eeuw. Dit geweldige kasteel is tot op de dag van vandaag perfect bewaard gebleven en wordt nu beschouwd als het oudste gebouw in de stad. Enkele jaren geleden werd het kasteel volledig gerestaureerd en herwon zijn aangelegde tuin, die ook vele oude sculpturen en andere interessante gebouwen bewaarde. Op het terrein van het kasteel zijn tegenwoordig verschillende uitkijkplatforms, en een van de meest interessante delen van de tour wordt beschouwd als een wandeling door de bewaard gebleven oude kerkers.
Niet minder interessant historisch object is de Mariakerk, die werd gebouwd in de 15e eeuw en een prachtig monument in gotische stijl is. Een deel van de binnenhuisarchitectuur van de kerk is eeuwenlang bewaard gebleven; binnen zijn muren zijn unieke oude kruisbeelden en iconen te vinden vandaag. Sommige religieuze kostbaarheden worden meer dan 300 jaar in deze kerk bewaard. In de 15e - 17e eeuw op het grondgebied van de kerk werden begraven leden van verschillende adellijke families.
Een goede plek om te wandelen is het historische plein Alter Markt, waar ook veel bezienswaardigheden zijn. In het midden van het plein staat een prachtige fontein van Mercurius, en daarnaast ziet u een aantal historische gebouwen, een van de mooiste wordt beschouwd als het Cruewell-huis. Vlakbij is het spectaculaire gebouw van het oude stadhuis, dat nu wordt bewoond door het populaire theater.
Er zijn verschillende interessante musea in Bielefeld, een van de meest ongewone wordt beschouwd als het boerenmuseum. Het werd geopend in 1917, vandaag is er in dit enorme openluchtmuseum een ​​verzameling unieke items. De bezoekers kunnen de oude molen zien en een bezoek brengen aan de meest authentieke oude bakkerij, die zo goed mogelijk is gerestaureerd naar het uiterlijk van voorgaande jaren.
Voor toeristen met kinderen is het interessant om het Natuurhistorisch Museum te bezoeken, dat is gevestigd in een prachtig 17e-eeuws herenhuis. De trots van het museum is de rijke verzameling mineralen, maar het is ook uitgerust met een aantal interessante tentoonstellingen gewijd aan de wereld van planten en dieren. Dit museum heeft vaak interessante themagebeurtenissen en tentoonstellingen, evenals speciale activiteiten voor kinderen.
Dit artikel over Bielefeld is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Bielefeld

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Bielefeld:


Lemgo - 25.2 km
Lemgo is een oude Duitse stad, die is gelegen in Noord-Rijnland - Westfalen, ongeveer 15 kilometer ten oosten van de Teutoonse bossen. Lemgo is een onderdeel van Detmold administratieve district en regio Lippe. De...
verder
Osnabruck - 42.8 km
De stad is rijk aan tradities en bezienswaardigheden. Reizigers zullen zich niet vervelen in Osnabrück, omdat ze verrassingen en tal van leuk entertainment zullen vinden bij elke stap.

De overblijfselen van...
verder
Munster - 62.3 km
De geschiedenis van deze stad geeft een opsomming van meer dan 1200 jaar. Dit is een van de mooiste en meest aantrekkelijke toeristische steden van Duitsland. Hier vindt u zowel moderne gebouwen, als mooie oude...
verder

Onze diensten
 Bielefeld foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Bielefeld, Duitsland. Het plannen van een trip naar Bielefeld met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.