OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

30 Hotels in Erfurt

 

Reisgids Erfurt - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Veel mensen vergelijken Erfurt met het mooie en unieke Praag. Waarschijnlijk komt dit voort uit dezelfde fantastische onvoorspelbaarheid van dat deze stad. Het is moeilijk om zich voor te stellen wat u zult zien als u de volgende stap maakt. Er zijn smalle middeleeuwse straten van de stad met mooie gebouwen die elkaar bijna aanraken boven uw hoofd, een groot aantal kerken, schilderachtige en zeer harmonieuze verweving van tijdperken. U vind hier al deze en nog meer bizarre plekken. De tijd zelf stroomt hier bedachtzaam en rustig als de rivier Gera die de stad doorkruist.
Een bezoek aan Erfurt voor slechts enkele uren is gewoon het equivalent van weigering om deze plaats te bezoeken. Omdat u een langzame en een rustige wandeling moet maken om deze stad beter te begrijpen en om intens te genieten. Probeert u niet om sneller meer of alles te zien, omdat het gewoon zinloos is, om met spoed door de straten te lopen. Elk huis, elke muur, de inrichting van elke deur of raam zullen uw aandacht vereisen. Hier is alles uniek en mooi.
Een van de mooiste attracties van de stad is een museum met een eik, die groeit in het centrum van dit museum. Om de tentoonstelling te bezichtigen is het nodig om op de wenteltrap te lopen, die rond de boom gebouwd is. De treden van de Berghelling van de Kathedraal worden vaak gebruikt als een podium, en de stad zelf is een geweldig decor voor optredens. De Brug van Winkeliers is ook uniek en beroemd om zijn vakwerkhuizen. Deze brug-straat is gebouwd in de XIV eeuw, en is langer dan alle andere beroemde bruggen-straten van Europa.
Dit artikel over Erfurt is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Erfurt

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Erfurt:


Eisenach - 49.7 km
Niet lang geleden was deze stad de “automobiel- hoofdstad" van de DDR. Tegenwoordig is dat alleen nog een herinnering in het Museum van Automobielbouw van Eisenach (het Museum van de Auto-industrie). Hier kunt u...
verder
Halle an der Saale - 89.6 km
Halle (Halle an der Saale) is een Duitse stad die is gelegen aan de rivier de. Dit is een administratief centrum van de wijk met dezelfde naam. De bevolking van de stad is 263.000 mensen (vanaf 1968).

Halle...
verder
Leipzig - 103 km
Leipzig is een stad in Duitsland, die is gelegen aan de oever van de Weiße Elster rivier. De bevolking van de stad telt 503 duizend mensen. Leipzig is ook de locatie van de internationaal beroemde luchthaven....
verder

Onze diensten
 Autoverhuur
Huur een auto in Erfurt
 Erfurt foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Erfurt, Duitsland. Het plannen van een trip naar Erfurt met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.