OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

30 Hotels in Swansea

 

Reisgids Swansea - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Swansea kreeg de status van de stad in 1969. Daarvoor was het een groot industrie- en havengebied. Buitenwijken van de stad zijn rijk aan afzetting van steenkool, koper, arseen, zink en tin. Deze plaats was al bekend in de Middeleeuwen, toen de lokale bevolking leefde van de verkoop van de beste wijn en wol in de omgeving. Tegenwoordig blijft Swansea een beroemd handels gebied, dat bekend is om het produceren van hoge kwaliteit doek, olie en keramiek.
De stad werd zwaar beschadigd tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ongeveer een derde van de gebouwen werden verwoest. Onder de verliezers waren vele historische gebouwen van grote waarde. Echter, de belangrijkste attractie heeft het op wonderbaarlijke wijze overleefd. Dit is het prachtige kasteel van Swansea, waarvan de bouw plaats vond in de 13e eeuw. Het is gelegen in het centrum, dat het meest interessante gebied is voor toeristen.
Onder de culturele instellingen van de stad moeten we ook benadrukken het centrum van Dylan Thomas, het Museum van Swansea en de kunstgalerie "Glynn Vivian", die echt geweldig historische voorwerpen en prachtige schilderijen presenteren. De meest populaire markt van de stad ligt in de buurt. Deze markt wordt ook wel "Central" genoemd. Hier vindt u echt ruime keuze aan producten, waaronder kleding, parfum en, natuurlijk, grote voedsel paviljoens met een verscheidenheid aan producten.
De stad zal echt geliefd zijn, onder de fans van verschillende sporten. De stranden van deze plaats zijn voorzien van werkelijk uitstekende voorzieningen voor surfen en duiken. Bezoekers kunnen ook aan boottochten of aan zeillessen deelnemen. Op het grondgebied van Swansea vindt u een grote keuze van plaatsen om te wandelen en te fietsen. Er is ook een schilderachtige promenade langs de kust. De promenade is omringd met gezellige en charmante parken en steegjes. Swansea is ook gekozen als locatie voor het jaarlijkse festival van muziek en kunst. Als u in de herfst bij Swansea aankomt, zult u zeker in de gelegenheid zijn om van dit magische evenement te genieten.
Dit artikel over Swansea is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Swansea

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Swansea:


Cardiff - 55.6 km
Cardiff is de jongste hoofdstad van Europa. Dit is een stad die de beste tradities van de oudheid en moderne trends perfect combineert. Tegenwoordig is dit een moderne universiteitsstad, een grote haven en industrieel...
verder
Bristol - 96.1 km
Bristol is een pittoreske Engels stad, met een tamelijk druk leven dat dag of nacht doorgaat De belangrijkste attracties voor toeristen zijn bezoeken aan culturele en historische bezienswaardigheden, evenals uitstapjes...
verder
Wolverhampton - 163.4 km
Wolverhampton is een stad in Engeland, gelegen in het noord-westen van West Midlands. Deze plaats heeft een status van "de goede stad".

Wolverhampton werd opgenomen in de West Midlands in 1974 na een reeks...
verder

Onze diensten
 Autoverhuur
Huur een auto in Swansea
 Swansea foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Swansea, Groot-Brittannie. Het plannen van een trip naar Swansea met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.