OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

13 Hotels in Portsmouth

 

Reisgids Portsmouth - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Portsmouth is een van de oudste steden in Amerika, die een buitengewoon rijk cultureel en historisch erfgoed heeft. De stad werd gesticht in 1623, veel oude gebouwen en prachtige herenhuizen hebben overleefd tot in onze dagen. Het lijkt erop dat de sfeer van de stad niet verandert met de tijd. Kleine straatjes van de stad zijn altijd kalm en rustig. Ze lijken meer op de Britse kwartalen van de afgelopen eeuwen, dan op de straten van een moderne stad.
Omdat Portsmouth vrij klein is, kan men gemakkelijk te voet alle belangrijke bezienswaardigheden van deze plaats bekijken. Een van de aantrekkelijke plaatsen is het huis van Warnerd, dat is gebouwd in 1716. Het is een mooi gebouw, opgetrokken van rode baksteen, en het is ingericht met mooie muurschilderingen. De residentie van John Longdon ligt in de buurt en werd gebouwd in 1785. Dit huis is beroemd door nog een feit - George Washington heeft daar gelogeerd.
Het openluchtmuseum, dat "Strawbery Banke Museum" heet, is de echte trots van Portsmouth. Dit is een groot complex dat meer dan veertig gebouwen omvat, die antieke koloniale nederzettingen imiteren. Toeristen zullen worden behaagd door het personeel van het museum, die zijn gekleed in speciale "antieke" kostuums.
De mooiste parken en steegjes kunt u op de oevers van de rivier Piskataqua vinden. Hier bevinden zich ook uitstekende restaurants, die zijn gevestigd in de gebouwen van de afgelopen eeuwen. Naast het feit dat u lekker eten wordt geserveerd, is de inrichting van de restaurants gewoon heerlijk. Alles is gekozen met veel smaak en alle details benadrukken de gastvrije sfeer van deze plaats. Winkels en winkelcentra kunnen worden gevonden in de buurt van de kust, hier bevinden zich ook een netwerk van populaire restaurants en café‘s. Tijdens de warmere maanden, groeien de stranden uit tot de locatie van kleurrijke festivals en parades. Hier worden voorstellingen voor kinderen georganiseerd, en op avonden kunnen toeristen van vuurwerk genieten of een concert met lokale bands bezoeken.
Dit artikel over Portsmouth is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Portsmouth

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Portsmouth:


Cambridge - 82.4 km
Cambridge is een van de grootste wetenschappelijke centra van de Verenigde Staten. Hier bevinden zich het Astrofysica Wetenschappelijk Centrum, de Universiteit van Harvard, de Amerikaanse Academie van Kunst en...
verder
Boston - 82.8 km
De hoofdstad van Massachusetts trekt elk jaar duizenden toeristen. En het is geen verrassing: in Boston was de aanleiding voor de Amerikaanse Revolutie; het is de plaats bij uitstek, van waar de oorlog voor...
verder
Montreal - 353.7 km
Eerste nederzettingen op het grondgebied van Montreal verschenen in 1535. Tegenwoordig is Montreal een moderne metropool, en duizenden toeristen komen hier, om kennis te maken met de attracties.

Een van de...
verder

Onze diensten
 Portsmouth foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Portsmouth, Verenigde Staten. Het plannen van een trip naar Portsmouth met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.