OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

33 Hotels in Coventry

 

Reisgids Coventry - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Coventry is een moderne resort stad die niet ver van Londen ligt. Dit is een belangrijk historisch centrum van Engeland. Deze plaats werd beroemd door de Schotse koningin Mary, Lady Godiva en de royalisten, die er in de tijd van Hendrik VIII woonden. Aan het einde van de 19e eeuw begon de stad met de productie van hoge kwaliteit horloges en de beste naaimachines en fietsen in Europa. Coventry werd zwaar beschadigd tijdens de Tweede Wereldoorlog, maar het is erin geslaagd om te herrijzen uit de as als de legendarische vogel Feniks en de status van het grote industriële centrum is alleen maar verbeterd.
Het schoolgebouw is een van de bezienswaardigheden van de stad, die sterk wordt aanbevolen om te bezoeken. De school werd gebouwd in 1100. Aanvankelijk werd het gebouw bezet door een kerk, en vanaf 1557 - door een katholieke klassieke school. Een van de beroemdste religieuze voorzieningen van de stad is de St. John kerk, die is gebouwd in 1344 in opdracht van koningin Isabella. In de 16e eeuw verloor de kerk zijn religieuze betekenis en werd gebruikt als gevangenis voor royalisten. Een ander middeleeuws gebouw is de Bableyk School, die werd geopend in 1560. Deze is gelegen naast het gebouw van "Bond's Hospital" in "Hill street", de gebouwen zijn door een boog verbonden. Als u door de boog gaat, komt u in een gezellige binnenplaats, die gedurende honderden jaren niet is veranderd. Terwijl u door het park loopt kunt u de "Cook" straat zien. De poort is versierd met het bas-reliëf, het symbool van de stad, een olifant die een kasteel draagt op zijn slurf. Een ander religieus gebouw, dat op wonderbaarlijke wijze heeft overleefd tijdens de oorlog, is de kerk van de Heilige Drie Eenheid. Een van de torens van de kerk is 72 meter hoog.
U kunt uw bezichtiging van bezienswaardigheden van Coventry besluiten door het bezoeken van het St. Maria stadhuis. In dit gebouw werd de Schotse koningin gevangengezet. Het stadhuis vertoont die brief die door de koningin werd geschreven aan de inwoners van deze stad.
  In het miniatuurstadje werkt het enige rijksmuseum - Transportmuseum. De expositie kan uren worden bestudeerd. Het geeft volledig de geschiedenis weer van de ontwikkeling van de transportindustrie in Engeland. In dit museum kunt u de oude stoommachines en locomotieven zien die honderden jaren geleden over de spoorwegen reden. Van groot belang is de verzameling oude fietsen en auto's. Bezoekers van het museum mogen tijdens het rijden in sommige auto's gefotografeerd worden. De stad staat bekend als de plaats van productie van Jaguar-auto's. In het museum zijn ze toegewijd aan een aparte expositie. Het bevat unieke voorbeelden van zeldzame auto's en de meest luxe moderne auto's. Gasten van Coventry kunnen dit geweldige museum gratis bezoeken.
Het pittoreske Coombe Country Park is erg populair bij natuurliefhebbers. Tijdens de warmere maanden kunt u hier de hele dag doorbrengen. In dit park is er een meer waar eenden zwemmen. Er zijn veel speeltuinen voor kinderen. Het park is vrij groot en is niet alleen geschikt om te wandelen, maar ook om te fietsen. Op zijn uitgestrekte grondgebied is het niet moeilijk om een ​​gezellige plek te vinden voor een picknick.
Als deze natuurlijke schoonheden niet genoeg lijken, kun je naar de buurt van Coventry gaan. Hier vindt zeer interessant paardrijden plaats. Een reis naar het privémuziekmuseum belooft zeer interessant te worden. Het zal geliefd zijn bij alle muziekliefhebbers zonder uitzondering. Zeldzame vinylplaten, oude zwart-witfoto's waarop wereldberoemde muzikanten zijn afgebeeld, evenals handtekeningen en persoonlijke bezittingen van beroemde musici, worden bewaard in dit museum. Hoewel dit museum vrij klein is, heeft het door de jaren heen wereldwijde bekendheid en populariteit gewonnen.
Degenen die geïnteresseerd zijn in de cultuur van het verleden, zullen de Herbert Art Gallery and Museum leuk vinden. In tegenstelling tot de verwachtingen, presenteert dit miniatuur privémuseum een ​​verzameling niet alleen kunstwerken, maar ook zeer interessant antiek. Prachtige antieke gerechten in de nationale stijl, oude telefoons, radio's en typemachines - behoren tot de hier gepresenteerde exposities. Het meest onverwachte is te zien. Er is ook een zeer interessante culinaire afdeling, die oude pakjes suiker, dozen met koekjes en thee, en ander keukengerei presenteert.
Dit artikel over Coventry is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Coventry

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Coventry:


Birmingham - 24.2 km
Aandacht voor het feit dat Birmingham de tweede grootste stad in Groot-Brittannië is. Hier zult u zeker een groot aantal verschillende volkeren tegenkomen. De voorouders van de moderne bewoners zijn mensen die in de...
verder
Leicester - 37.1 km
Leicester is een stad in Engeland, die ook het administratieve centrum van Leicestershire is. De stad werd ongeveer twee duizend jaar geleden opgericht op de plaats van de voormalige Keltische nederzetting. In die tijd...
verder
Wolverhampton - 43.6 km
Wolverhampton is een stad in Engeland, gelegen in het noord-westen van West Midlands. Deze plaats heeft een status van "de goede stad".

Wolverhampton werd opgenomen in de West Midlands in 1974 na een reeks...
verder

Onze diensten
 Coventry foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Coventry, Groot-Brittannie. Het plannen van een trip naar Coventry met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.