OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

79 Hotels in Birmingham

 

Reisgids Birmingham - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Aandacht voor het feit dat Birmingham de tweede grootste stad in Groot-Brittannië is. Hier zult u zeker een groot aantal verschillende volkeren tegenkomen. De voorouders van de moderne bewoners zijn mensen die in de koloniën van Groot-Brittannië woonden.
Deze stad is vrij oud, want het eerste geschrift van het bestaan ervan, is in het "Boek des Oordeels" te vinden, het is gedateerd in het jaar 1086. In de dertiende eeuw werd de stad steeds populairder en bezocht door beurzen, die er regelmatig werden gehouden, bovendien, werden er in de stad wapens van een uitstekende kwaliteit gesmeed, die grote afname genoten.
In de stad kunt u alle stijlen van architectuur vinden die perfect in elkaar overlopen en de schoonheid en elegantie van moderne gebouwen benadrukt. In het centrum van de stad is er het internationale congrescentrum, dat zich door haar schoonheid en raffinement onderscheidt. Bovendien is hier het beleid, dat veel landen voor de internationale onderhandelingen ontmoeten.
het stadhuis, gebouwd in 1830, trekt de aandacht van toeristen van over de hele wereld om zijn schoonheid, klassieke en Victoriaanse stijl. De stad heeft een ongelooflijke hoeveelheid culturele en historische bezienswaardigheden.
  Een van de meest ongewone stedelijke attracties is het Museum van Cadbury World, dat is gewijd aan de favoriete traktatie van alle - chocolade. Tijdens de rondleiding wordt aan bezoekers van het museum verteld hoe in 1824 het bedrijf Cadbury in Birmingham werd opgericht. Sindsdien is het een van 's werelds grootste chocoladefabrikanten geworden. Aanvankelijk had het geen relatie met chocolade, het bedrijf was bezig met de levering van koffie en thee uit India. Verplichte deel van de tour is het proeven van de populaire zoetigheden, en er is ook een geweldige winkel in het museum.
Interessant historisch symbool van de stad is het Hay-Hall-huis, het werd gebouwd in 1260 en was oorspronkelijk eigendom van een van de meest vooraanstaande families in de stad. Al honderden jaren heeft het huis zijn oorspronkelijke uiterlijk volledig verloren, de laatste grote reconstructie vond plaats in de 17e eeuw. Naast het landhuis zijn er verschillende grote industriële centra, waardoor het huis meerdere keren in gevaar van instorten had gestaan. Telkens als de inwoners van de stad dit historische symbool wisten te verdedigen; vandaag huis gelegen in een prachtig park.
Een van de meest interessante plaatsen om te wandelen is een historische Broad Street: toeristen moeten hier zeker op zoek gaan naar huisnummer 266. Het is niet alleen interessant vanwege de spectaculaire uitzichten; in 1875 werd dit huis direct gebouwd over een van de kanalen van de stad. Onderaan is een grote tunnel, die gemakkelijk per boot bereikbaar is. Vandaag de dag in dit historische gebouw is een van de meest populaire restaurants van de Indiase keuken, en een gezellige bar met een nationale sfeer.
Saracen's Head Mansion wordt beschouwd als een unieke historische attractie, gebouwd in 1492 en oorspronkelijk eigendom van een rijke lokale handelaar. In de Middeleeuwen verbleven de royals vaak in dit herenhuis en in de 18e eeuw werd het omgezet in een café. Gedurende meer dan 500 jaar heeft dit oude herenhuis op miraculeuze wijze een aantal originele decoratie-elementen weten te redden. Tot op de dag van vandaag kunt u de architecturale elementen van het 500 jaar oude hout bekijken, evenals de geconserveerde klei-afwerking. Het herenhuis is zoveel mogelijk gerestaureerd naar de sfeer van de afgelopen jaren, het bevat een interessante collectie oude meubels en gebruiksvoorwerpen.
Dit artikel over Birmingham is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Birmingham

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Birmingham:


Wolverhampton - 19.9 km
Wolverhampton is een stad in Engeland, gelegen in het noord-westen van West Midlands. Deze plaats heeft een status van "de goede stad".

Wolverhampton werd opgenomen in de West Midlands in 1974 na een reeks...
verder
Coventry - 24.2 km
Coventry is een moderne resort stad die niet ver van Londen ligt. Dit is een belangrijk historisch centrum van Engeland. Deze plaats werd beroemd door de Schotse koningin Mary, Lady Godiva en de royalisten, die er in de...
verder
Leicester - 53.9 km
Leicester is een stad in Engeland, die ook het administratieve centrum van Leicestershire is. De stad werd ongeveer twee duizend jaar geleden opgericht op de plaats van de voormalige Keltische nederzetting. In die tijd...
verder

Onze diensten
 Birmingham foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Birmingham, Groot-Brittannie. Het plannen van een trip naar Birmingham met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.