OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

55 Hotels in Bristol

 

Reisgids Bristol - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Bristol is een pittoreske Engels stad, met een tamelijk druk leven dat dag of nacht doorgaat De belangrijkste attracties voor toeristen zijn bezoeken aan culturele en historische bezienswaardigheden, evenals uitstapjes naar lokale restaurants en bars, waarvan de stad er een enorm aantal heeft.
Een van de meest waardevolle monumenten is de kerk van St. Maria, gebouwd in de 15e eeuw. De bouw van deze kerk is verbonden met een heel interessant feit - de kerk is gebouwd van simpel zandsteen, dat bekend staat als een kwetsbaar materiaal. Echter, deze gotische stijlvolle kerk verbaast bezoekers reeds meer dan vijfhonderd jaar, door haar schoonheid en elegantie. Een andere unieke architectonische constructie is het Kooplieden Huis, dat tot nu een symbool van rijkdom en welvaart blijft. Vergeet niet een bezoek aan het Geologisch Museum te brengen, daar vindt u veel interessante exposities over de geschiedenis van de aarde. Naast boeiende verhalen over de geschiedenis van onze planeet zal u de mogelijkheid hebben om de zeldzame tentoonstellingen te bewonderen, waarop duidelijk de belangrijkste stadia van ontwikkeling van de wereld in beeld worden gebracht. Het Observatorium, dat is gelegen naast de Zoölogische en Botanische tuinen, laat u kennismaken met de ontwikkeling van het heelal. Kunstliefhebbers kunnen de verzamelingen gepresenteerd in de Galerij van het Beeld waarderen. Hier zijn verzamelde werken van Britse en Franse meesters.
Fijnproevers zullen hier veel plezier en entertainments beleven, bijvoorbeeld, in de oudste pub in de stad Hatchet Inn, die werd geopend in 1606, en tot nu heeft hij de sfeer van de oudheid bewaard. Het beste Mexicaans eten is er in het restaurant 'Casa Mexicana', dat ook een grote selectie van traditionele Europese gerechten biedt. Het Las Leguanen restaurant biedt de kans om gerechten van Latijns-Amerikaanse keuken te proeven. Fiddlers Club en BS3 staan bekend als de beste tussen een groot aantal nachtclubs en disco's in Bristol. Elke avond hebben ze een entertainment programma met live muziek. Vele beroemde zangers, artiesten en populaire Britse muzikanten spelen vaak hier.
  De Clifton Bridge is nog steeds een van de belangrijkste symbolen van de stad, vanaf het moment van het begin van de brugconstructie is het een van de grote hangbrug over de hele wereld. De start van de bouw was in 1836, de maker van het unieke brugproject was Isambard King Brunel - een getalenteerde architect. Maar pas in 1864 was de brugconstructie volledig voltooid. De lengte van de brug was 230 meter, daarom werd het het onnavolgbare wereldrecord voor het midden van de 19e eeuw. Er is een voetgangersgebied op de brug waar het prachtige uitzicht op de omgeving van Bristol opent. De afgelopen jaren heeft de brug de slechte reputatie gekregen, omdat de zelfmoorden hier zin in hadden.
De toren van de oude Cabot is een interessant object. Het is genoemd naar de ene beroemde Engelse zeeman. In 1497 was deze zeeman met zijn bemanning samen een van de eerste Engelsman die op het land van het toekomstige Canada stapte, in 1897 werd omwille van deze belangrijke gebeurtenis besloten om een ​​ongewoon monument te bouwen. De opening van de toren was getimed tot de vierhonderdste viering van de herdenkingsgegevens. De toren van 32 meter werd slechts voor één jaar gebouwd. Tegenwoordig is er een geweldig uitzicht op de top van de toren, waar je kunt genieten van het uitzicht op het panorama van de stad.
Er is een uitstekend aquarium in Bristol, dat een aantrekkelijke recreatieruimte voor het hele gezin gaat worden. De opening was in 2009, de enorme collectie van de mariene bewoners was verzameld in het aquarium. Naast tientallen soorten exotische vissen is het mogelijk om hier paarden, kreeften, zeesterren, roggen en haaien te kijken. Er is een mooie transparante tunnel in het aquarium. Ook worden hier interessante excursies voor kinderen georganiseerd.
Bezoek aan de kathedraal van Bristol zou het noodzakelijke onderdeel van het programma moeten zijn, het is een van de mooiste architectonische monumenten van de stad. Gebouwd in de vroege Middeleeuwen vertegenwoordigt het een unieke combinatie van verschillende architecturale stijlen. De kathedraal is zo interessant vanwege zijn decoratie dat veel van zijn elementen al meer dan 500 jaar onveranderd blijven. Ongebruikelijke ramen, die uitgehouwen in de vorm van een roos - een uniek element van de gotische stijl, schenken aandacht aan. In de Kathedraal zie je de mooiste lamp die de plaatselijke ambachtslieden in 1450 maakten. Het prachtige park werd georganiseerd rond de kathedraal, waar het interessant is om een ​​wandeling te maken en naar de enorme eeuwenoude bomen te kijken.
Dit artikel over Bristol is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Bristol

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Bristol:


Cardiff - 41.1 km
Cardiff is de jongste hoofdstad van Europa. Dit is een stad die de beste tradities van de oudheid en moderne trends perfect combineert. Tegenwoordig is dit een moderne universiteitsstad, een grote haven en industrieel...
verder
Swansea - 96.1 km
Swansea kreeg de status van de stad in 1969. Daarvoor was het een groot industrie- en havengebied. Buitenwijken van de stad zijn rijk aan afzetting van steenkool, koper, arseen, zink en tin. Deze plaats was al bekend in...
verder
Oxford - 97.9 km
Deze moderne stad is zo’n drukke metropool, dat het lijkt alsof het leven hier zelfs geen minuut stopt. Sinds meer dan acht eeuwen is Oxford een belangrijke onderzoeks-en opleidingscentrum, dat bekend is over de hele...
verder

Onze diensten
 Autoverhuur
Huur een auto in Bristol
 Bristol foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Bristol, Groot-Brittannie. Het plannen van een trip naar Bristol met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.