OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

60 Hotels in Miami

 

Reisgids Miami - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Miami is de belangrijkste resort stad van de VS, die ligt aan de Atlantische kust van Florida. Dit is een goed ontwikkeld resort en een mondaine badplaats, dat bekend is om zijn eindeloze stranden, geweldig weer met veel zonnige dagen en heerlijke klimaat omstandigheden.
Miami is een erg moderne stad en bezoekers kunnen enorme luxe villa's en herenhuizen bekijken, van de rijkste mensen ter de wereld, moguls en filmsterren. De "Collins Avenue" is de locatie van de duurste hotels in Miami (hoe dichter bij het zuiden een hotel is, des te hoger de prijs is). Alle oude wijken van de stad zijn in orde en gereconstrueerd, dus mensen, die voor de eerste keer naar Miami komen, noemen het vaak de stad "zonder de enige smet". Het "Ocean Drive" gebied is uiteraard het centrum van Miami. Vanuit zijn oostelijke deel kunt u gemakkelijk naar een wit zandstrand gaan, terwijl het westelijke deel wordt vertegenwoordigd door een lange straat bezaaid met talrijke café's en restaurants.
De belangrijkste bezienswaardigheden van deze plaats zijn de "Venetian Pool" (het grootste en mooiste zwembad van de wereld), de "Villa Vizcaya" (een paleis met tuinen, watervallen, een zwembad, ontworpen in de stijl van de Renaissance; tegenwoordig exposeert het paleis de collectie van het Museum van kunst), tropische parken met apen, papegaaien en vlinders; verschillende echt grote dierentuinen zoals "Safari", "Lion Country" en "Miami Zoo", het "Everglades" Nationale Park en het "Coral Castle", het Museum van Japanse tuinen - "Morikami", een enorme verscheidenheid van botanische tuinen, musea en monumenten. Vergeet niet om tijdens uw verblijf in Miami het park van Maximo Gomez te bezoeken. Daar kunt u kleine groepen van Cubaanse ouderlingen zien, die met erg veel enthousiasme domino spelen.
  De meest moderne en kleurrijke regio van Miami is Wynwood. Tot het midden van de 20e eeuw was het een onopvallend gebied bezet door kleine industriële bedrijven en autoreparatiewerkplaatsen. In 2005 besliste het stadsbestuur om dit gebied te transformeren en werd het volledig gereconstrueerd. De overgebleven gebouwen van oude ateliers en pakhuizen zijn nu versierd met heldere graffititekeningen. Nu heeft het pittoreske gebied een immense populariteit onder creatieve mensen van over de hele wereld.
In het centrum van Miami, is een van de belangrijkste architectonische monumenten van de stad - de Freedom Tower. Dit prachtige hoog gebouw werd gebouwd in 1925. Oorspronkelijk was het de uitgeverij van The Miami News. In 1957 werd het gebouw ter beschikking gesteld van het stadsbestuur. Vele jaren was er een centrum, dat zich bezighield met het ontwerp van Cubaanse immigranten. Nu heeft het gebouw een interessant museum gewijd aan de geschiedenis en cultuur van Cuba, evenals een oude bibliotheek met een waardevolle verzameling boeken.
Voor alle fans van kunst, is het een bezoek waard het Perez Art Museum. Het werd geopend in 1984 en werd oorspronkelijk gebruikt als een galerij voor tijdelijke tentoonstellingen. In de loop van de tijd begonnen bekende hedendaagse kunstenaars uit verschillende landen hun werken naar het museum te sturen. Dus, het vormde een permanente expositie. Nu kunnen bezoekers van het museum interessante werken van schilders uit de 20e - 21e eeuw zien. Jaarlijks bezoeken ongeveer 300 000 mensen deze galerij.
Er zijn zeer interessante religieuze monumenten in de stad, waaronder de Gesu-kerk. Deze katholieke kerk werd gebouwd in 1896. Het is de oudste van de stad. De laatste grote reconstructie van de kerk vond plaats in 1921. Het slaagde erin om zijn kunst-gebrandschilderde ramen te behouden. Aan het plafond zie je een kunstschildering.
Fans van natuurlijke attracties in Miami hebben de mogelijkheid om het prachtige Everglades National Park te bezoeken. Het belangrijkste gebied wordt bezet door mangrovebossen. Op het grondgebied van dit park zijn er veel zeldzame dieren en vogels. Een van de belangrijkste kenmerken van het park is een netwerk van meren op zijn grondgebied, dat diende om een ​​uniek ecosysteem in dit gebied te vormen. Sommige onderzoekers noemen Everglades Park het grootste moeras ter wereld. Het gebied is 6000 vierkante kilometer.
Dit artikel over Miami is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Miami

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Miami:


Nassau - 296.9 km
Volgens historische gegevens, werd Nassau gesticht in 1650. Het is de hoofdstad van de Bahamas, gelegen op een schilderachtige heuvel. Nassau was getuige van belangrijke historische gebeurtenissen en de bevolking...
verder
Orlando - 328.8 km
Orlando bleef een lange tijd een kleine nederzetting, het hoogtepunt van de ontwikkeling was in het midden van de 20e eeuw. Tegenwoordig is het niet alleen geleidelijk aan een industrieel en wetenschappelijk centrum...
verder
Tampa - 329.9 km
De derde grootste stad in Florida, Tampa, is gelegen aan de kust van de Golf "Tampa Bay". Tampa werd toegevoegd aan het grondgebied van de Verenigde Staten in het midden van de 19e eeuw. Zelfs in die tijd was dit een...
verder

Onze diensten
 Autoverhuur
Huur een auto in Miami
 Miami foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Miami, Verenigde Staten. Het plannen van een trip naar Miami met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.