OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

10 Hotels in Buffalo

 

Reisgids Buffalo - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Buffalo is de tweede grootste miljonairs-stad in de Verenigde Staten, een echt paradijs voor liefhebbers van reizen en entertainment. Sprekend over routes voor toeristen, is het de moeite waard aandacht aan de belangrijkste gebieden van de stad, die elk veel entertainment bieden, te besteden.
Het Allentown gebied is beroemd om zijn tentoonstellingscentra, een verscheidenheid aan nachtclubs en bars, antieke winkels met een grote keuze aan souvenirs.
Het North Buffalo gebied is beroemd om zijn winkels. Zelfs de meest fervente shopaholic zal niet in staat zijn, om het in een hele dag te verkennen. Hier zijn er veel mini-kruidenierswinkels en enorme moderne winkelcentra. Sinds de eigenaren van de meeste winkels Italianen zijn, wordt het Buffalo gebied ook wel "klein Italy" enoemd.
Het businesscentrum van de stad is het 'Down Town'gebied. Hier ziet u de moderne zakelijke centra, restaurants en cafes. Echter werken alle openbare instellingen alleen tot 17.30 uur. Wanneer de werkdag eindigt, wordt 'Down Town' ondergedompeld in een sfeer van rust en stilte, slechts af en toe kan je op de straten een willekeurige voorbijganger zien, die zich naar huis haast na een dag hard werken.
Na een wandeling door de geplaveide straatjes en een bezoek aan de vele winkelcentra, kunt u de sfeer van de wilde natuur gaan proeven en een fascinerende excursie naar Niagara Falls nemen, dit is een van de belangrijkste wonderen van de wereld.
  De stad heeft een prachtige kunstgalerie - Albright Knox, waar bezoekers 's werelds grootste verzameling impressionisten kunnen evalueren. Hier zijn de klassieke werken en meesterwerken van moderne meesters, sommige van de exposities zijn opvallend in hun originaliteit en onconventionaliteit. Veel toeristen komen hier speciaal om de verbazingwekkende sculpturen en installaties te fotograferen.
Van bijzonder belang zijn de Botanische Tuinen, in de 19e eeuw op zijn plaats werd de eerste kas gebouwd. Tegenwoordig is in deze tuin een rijke collectie bloemen en sierplanten van over de hele wereld te vinden, sommige zijn zeer zeldzaam. De belangrijkste decoratie van de botanische tuin zijn oude kassen die meer dan honderd jaar geleden werden gebouwd en hun oorspronkelijke uiterlijk hebben behouden. Het is het meest interessant om de tuin in de zomer te bezoeken, wanneer de omgeving bedekt is met sierplanten, maar de historische serres werken ook in de winter.
Reizigers die de Buffalo met een gezin willen bezoeken, moeten zeker het Science Museum bezoeken. De collectie omvat meer dan 700 000 tentoonstellingen gewijd aan verschillende wetenschappelijke gebieden. Hier is een rijke verzameling van botanische, antropologische, zoölogische en paleontologische tentoonstellingen. Excursie naar het museum belooft informatief te zijn, niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Ze zullen in staat zijn om te leren hoe onze planeet er miljoenen jaren geleden uitzag en om interessante wetenschappelijke experimenten uit te voeren.
Een goede plek om te wandelen is het historische gedeelte van Allentown, met als aantrekkelijke functie de kleine oude gebouwen uit rode bakstenen, die halverwege de 19e eeuw zijn gebouwd. Tijdens de warmere maanden zijn de gevels van veel historische huizen bijna volledig bedekt met klimop, je kunt een aantal ongelooflijke surrealistische foto's maken.
De meest luxueuze oude gebouwen zijn te bewonderen tijdens een wandeling in de wijk Delaware Avenue. Ooit hebben de beroemdste miljonairs van Buffalo hier hun herenhuizen gebouwd, tegenwoordig worden veel van die dure historische herenhuizen omgebouwd tot kantoorgebouwen. Een meesterwerk van historische architectuur is de nabijgelegen wijk Parkside. Hier kunt u gebouwen van verschillende stijlen zien die werden gebouwd aan het begin van de 19e tot de 20e eeuw.
Dit artikel over Buffalo is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Buffalo

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Buffalo:


Niagara Falls - 27.3 km
Deze stad ligt op de grens van Amerika en Canada. De gelijknamige rivier verdeelt de stad in twee conventionele onderdelen - VS en Canada, die zijn verbonden door een brug. Elk jaar bezoeken meer dan 15 miljoen...
verder
Toronto - 103.7 km
Toronto is een mooie en moderne metropool, het is een plaats waar u glinsterende wolkenkrabbers en prachtige oude gebouwen, grote parken en stadions, musea en concertzalen kunt zien. Zo'n ruime keuze aan...
verder

Onze diensten
 Buffalo foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Buffalo, Verenigde Staten. Het plannen van een trip naar Buffalo met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.