OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

30 Hotels in Minneapolis

 

Reisgids Minneapolis - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Minneapolis is een typische moderne metropool met een goed ontwikkelde industrie en zakelijke infrastructuren. Hier kunt u gewoon bij iedere stap, hoge torens van wolkenkrabbers, prachtige gebouwen gemaakt van glas en enorme winkelcentra zien.
Deze stad is erg populair geworden bij toeristen vanwege de grote selectie van amusement, de meest populaire daarvan zijn boottochten op de rivier de Mississippi en het bezoeken van plaatselijke bezienswaardigheden. Minneapolis is ook de stad van parken, en een van 's werelds beroemdste park systemen is gelegen binnen zijn territorium. In deze stad zijn 24 kunstmatige meren gemaakt, en de ruimtes ertussen zijn rijk met groen beplant. De meren zijn veredeld en goed uitgerust, tegenwoordig worden ze gebruikt als oefenterreinen en als locaties voor sportevenementen.
Een andere ongewone oplossing van architecten is een systeem van luchtkruisingen, die de belangrijkste zakelijke centra van de stad met elkaar verbinden. De reden hiervoor ligt in het klimaat van dit gebied, dat wordt gekenmerkt door zeer strenge winters. Deze oplossing is verzonnen, om mensen te helpen, om bij slecht weer vrij van het ene gebouw naar het andere te verplaatsen zonder naar buiten te gaan. De beslissing hiertoe heeft zich bewezen en deze kruisingen zijn erg populair onder de burgers van Minneapolis.
Minneapolis is een echte schat voor theaterliefhebbers geworden omdat deze stad op de tweede plaats achter New York in verhouding tot het aantal theaters is gerangschikt. Het Instituut van de kunst wordt beschouwd als het grootste congrescentrum van de stad. De zalen zijn voorzien van meer dan 100 duizend, items die behoren tot verschillende onderwerpen. Hier vinden bezoekers historische en archeologische artefacten, evenals zoölogische collecties en vele andere interessante tentoonstellingen. Sportfans vinden ook veel interessante programma's in deze stad. De meest populaire sport in Minneapolis is golf, zijn er zoveel clubs in de stad aan gewijd, dat er elk jaar nieuwe speelvelden worden geopend. Er zijn ook een aantal wereldberoemde stadions, waar vaak wedstrijden van het American football en honkbal worden gehouden.
  Onder de culturele instellingen is het vermelden waard het Museum of Science of Minnesota. Het werd geopend in 1907 en is nu gevestigd in een prachtig modern gebouw. Dit museum is erg populair bij toeristen met kinderen omdat het tours voor kinderen van verschillende leeftijden biedt. Veel exposities zijn interactief; tijdens de excursie krijgen bezoekers de kans om interessante experimenten uit te voeren. Een ander interessant kenmerk van het cultureel centrum is een ruim licht atrium, van waaruit een panoramisch uitzicht op de rivier de Mississippi opent.
Het meest ongewone museum in de stad is het Washburn-Crosby Mill Museum. Het werd gebouwd in het bewaard gebleven gebouw van de oude molen, die volledig werd gerestaureerd. Nu krijgen bezoekers te horen over alle functies van het molenapparaat, en over welke soorten werk er eerder zijn uitgevoerd. Dit museum is ook perfect voor een familiebezoek.
Liefhebbers van hedendaagse kunst zullen geïnteresseerd zijn in het tentoonstellingscomplex Northrup King Building, waar evenementen over uiteenlopende onderwerpen worden gehouden. De bezoekers kunnen evenementen zien gewijd aan hedendaagse kunst, fotografie en literatuur. Naast tentoonstellingen in het centrum worden er vaak verschillende masterclasses gehouden.
Minneapolis zal zeker indruk maken op boekenliefhebbers. Een van de belangrijkste kenmerken van de stad blijft de overvloed aan boekwinkels en tweedehandswinkels. In de laatste kunt u zeldzame edities van oude boeken vinden, die zelfs verzamelaars zullen interesseren. In de boekwinkels worden, naast klassieke en moderne literatuur, interessante toeristengidsen, kaarten en originele souvenirs verkocht.
De stad heeft een enorme keuze aan prachtige plekken om te wandelen en te ontspannen in de natuur. Elk park en tuin heeft zijn eigen interessante kenmerken. In de Eloise Butler Wildflower Garden kunt u niet alleen bloemen en exotische planten bewonderen, maar ook prachtige sculpturen. Het is het meest interessant om door de tuin te wandelen in het warme seizoen, wanneer het is versierd met ongewone landschapssamenstellingen.
Wandelen door het Bum-eiland kan een opwindende excursie worden. Dit park is erg populair bij lokale vissers. Er zijn echt prachtige omstandigheden om te vissen. Toeristen worden hier aangetrokken door de natuurlijke schoonheid en de oude Pillsbury Mill, die al tientallen jaren de grootste molen ter wereld is.
Dit artikel over Minneapolis is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Minneapolis

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Minneapolis:


Milwaukee - 479.6 km
Milwaukee wordt letterlijk als "goede land" vertaalt, zo noemdede de indianenstammen het gebied, zij waren de eerste bewoners. Deze stad heeft een rijke geschiedenis en het is een van de grootste steden in de Verenigde...
verder
Chicago - 570.7 km
Als iemand Chicago zegt, denken we misschien onmiddellijk aan de maffia. En niemand van ons zal Chicago waarschijnlijk een van de culturele hoofdsteden van de staten noemen. Maar deze stad heeft alles wat een groot...
verder
Winnipeg - 619 km
Een kleine stad Winnipeg ligt in de buurt van een meer met dezelfde naam. Winnipeg is in honderd jaar van een bescheiden nederzetting tot een moderne megalopolis uitgegroeid. En nu is het een centrum van industrie en...
verder

Onze diensten
 Minneapolis foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Minneapolis, Verenigde Staten. Het plannen van een trip naar Minneapolis met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.