OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

Hotel Boeken

 

Reisgids Beverly Hills - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Beverly Hills is een van de meest trendy en exclusieve wijken van Los Angeles, opvallend om zijn luxe. Het kreeg al snel populariteit onder de bezoekers uit Europa, en dit ondanks het feit dat vele gebieden van Beverly Hills gesloten zijn voor publiek. Hier rusten de filmsterren en bevoorrechte personen van over de hele wereld. Gewone toeristen kunnen door de stad alleen onder begeleiding van een gids reizen, die hen alleen naar 'toegestane' plaatsen zal leiden. Op de brede schaduwrijke straten kunt u luxe auto's, zoals een aantal Jaguars en Lamborghini's zien, die u nooit in enkele andere stad in het land mag zien.
Het belangrijkste genot centrum van de stad is de zogenaamde "Gouden Driehoek" op het snijpunt van drie wegen: Wiltshire, Krischent Drive en Santa Monica. Hier zijn de belangrijkste winkelcentra en paviljoens, die een grote selectie van kleding, parfum en sieraden aanbieden. Maar u kunt geen enkele prijs laag noemen, deze kramen zijn meer geschikt voor mensen die gewend zijn om enorme bedragen uit te geven en zich geen zorgen maken over de resterende middelen van bestaan. In Beverly Hills zijn de boetieks, de duurste van het land, maar niet minder dure trendy restaurants, dat is de reden waarom voor groepen toeristen voedsel in hotels wordt georganiseerd. Daarom, wanneer u voor een wandeling gaat, kijk dan niet naar wat u in een nabijgelegen restaurant kunt eten. De keuze aan restaurants en cafes zijn zeer groot, maar voor de gemiddelde toerist zijn prijzen gewoon krankzinnig.
Als ondanks alles, de sfeer van chique en luxe u aantrekt, en u zeker op de bekende en wereldberoemde Rodeo Drive en langs de boulevards echt dicht bij beroemdheden wilt lopen, dan is een reis naar Beverly Hills de beste oplossing !
  Een van de belangrijkste attracties voor toeristen in Beverly Hills blijft zoeken naar luxe villa's van internationale beroemdheden. Een van de meest bekende is huisnummer 144, gelegen aan de Monovale Drive, het was eigendom van Elvis Presley. Carolwood Drive is zeker een kijkje waard voor een villa nummer 335, dat eigendom was van Walt Disney, en er is een villa die eigendom was van Frank Sinatra op Foothill Road. Bezoekers mogen niet op privéterrein gaan, maar veel toeristen zijn blij met de mogelijkheden om te worden gefotografeerd tegen hun hoge hekken en borden met adres.
Veel hotels in Beverly Hills hebben zich ook aangesloten bij de ranglijst van populaire attracties, waaronder het historische hotel Regent Beverly Wilshire. De kosten van accommodatie in dit hotel zijn erg hoog, dus veel toeristen bezoeken het net als een sightseeing-object. Hier werd de film 'Pretty Woman' met Julia Roberts neergeschoten en vele internationale beroemdheden hebben hun favoriete kamers.
Niet iedereen weet dat de prachtige Farmers 'Market in het meest prestigieuze gebied van Los Angeles opereert. Het is altijd mogelijk om verse groenten en fruit te kopen, maar ook om naar de plaatselijke bakkerijen te kijken, er zijn gebakjes die bezoekers van uitstekende kwaliteit verrukken. Tegen de marktprijs is vrij hoog, maar de kwaliteit van de hier gepresenteerde producten verdient de hoogste lof.
Een geweldige plek om te wandelen is Wilshire Boulevard, aan het einde van dit is een zeer interessant kunstmuseum. Binnen de muren zijn meer dan 200 werken van internationaal bekende kunstenaars. In de omgeving is nog een interessant cultureel centrum - Regionaal Museum van La Brea. De belangrijkste exposities zijn oude fossielen uit verschillende hoeken van de wereld, de collectie van dit museum bestaat uit meer dan een miljoen tentoonstellingen. De tour belooft ongelooflijk informatief te zijn, dit museum wordt vaak bezocht door toeristen met kinderen.
Luxe auto's zijn te bewonderen in het Petersen Automotive Museum. Dit museum beschikt over meer dan 200 luxe auto's van de bekende autobladen eigenaar Robert Petersen. In sommige voertuigen mogen bezoekers van het museum gaan zitten en een gedenkwaardige foto maken. De wandeling door Beverly Hills is een geweldige kans om de luxe van dit prestigieuze gebied te ervaren.
Dit artikel over Beverly Hills is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Beverly Hills

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Beverly Hills:


Hollywood CA - 7.3 km
Hollywood is een ongelooflijk populaire wijk van Los Angeles, die alom bekend is over de hele wereld als het hart van de filmindustrie. Aanvankelijk was het grondgebied van Hollywood niets anders dan een rancho. Toen...
verder
Santa Monica - 10.2 km
Santa Monica is een stad die oude en moderne elementen goed combineert. Deze plaats trekt toeristen door zijn praktisch het hele jaar door zonnige dagen (325 dagen per jaar), prachtige stranden aan de kust van de Stille...
verder
Los Angeles - 14.7 km
Los Angeles is niet alleen de hoofdstad van entertainment, maar ook een belangrijk militair-industriële regio van de Verenigde Staten. De datum van de stichting van de stad is niet duidelijk bekend, maar de officiële...
verder

Onze diensten
 Beverly Hills foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Beverly Hills, Verenigde Staten. Het plannen van een trip naar Beverly Hills met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.