OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

49 Hotels in Maui

 

Reisgids Maui - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Hawaii heeft de meest opmerkelijke, prachtige en bijzondere stranden van de wereld. En Maui is in het algemeen erg bijzonder. Dit is een van de meest verbazingwekkende eilanden in de Stille Oceaan! Als u in Maui aankomt, zult u gewoon verliefd worden op haar ongewone natuur, fascinerende plaatselijke bezienswaardigheden en de cultuur van dit mysterieuze eiland van Hawaï. Op Maui zijn alleen al, zijn er ongeveer dertig stranden, die zijn verspreid over verschillende delen van het eiland. Naast de stranden vind u hier tal van interessante plaatsen die worden geassocieerd met de cultuur van dit eiland. Er zijn het Museum van Suiker, het Museum van het Bailey Huis, het Hawaiian Space Center «Kihei», het Museum van Walvisvaarders Dorp, de Galerie "Hana Coast"en vele anderen. Hier vindt u ook tal van toeristische centra die grote invloed hebben op de ontwikkeling van het eiland. De grootste van hen zijn het "Maui Ocean Centrum", zeven heilige zwembaden, de "Dolphin Discovery" en de "Elua Dalingen".
Parken en tuinen, die zijn verspreid over het eiland, nemen een bijzondere plaats in Maui. De meest bekende is het Nationale Park "Haleakala", dat is gelegen op het hoogste deel van het eiland. Het park biedt ook een prachtig uitzicht op het eiland en de omliggende gebieden. Het hoogste punt van deze plaats bereikt 3055 meter. U moet ook echt een bezoek brengen aan het Park "Valley State", de Botanische Tuinen van Kula en de Maui's tuin "Eden". Deze plaats is echt onvergetelijk!
  Elk resort op het eiland heeft zijn aantrekkelijke kenmerken. Het administratieve centrum van Maui is de stad Vaylaka met dezelfde naam als de centrale straat. Hier kunt u tijdens de wandeling verschillende prachtige historische gebouwen zien. Niet ver van de stad ligt de prachtige Iao-vallei, die wordt beschouwd als een van de mooiste plekken op het eiland. Ondanks zijn belangrijke administratieve status, is het Wailuku Resort niet erg groot en wordt het beschouwd als een ideale plek voor een afgelegen vakantie.
Er wacht veel interessant entertainment op reizigers in Haiku. Het is erg populair onder liefhebbers van surfen, en ook fans van wandelen. Ze krijgen fascinerende excursies door de oude plantages van suikerriet. In de buurt van het resort kunt u genieten van spannende fietstochten en excursies, waarbij u zeldzame vogels kunt observeren.
In de stad Kahului kunnen toeristen de oude handwerkateliers bezoeken en een wandeling maken langs de prachtige botanische tuin. Voor velen staat deze stad bekend om haar centrum van kunst en cultuur. Het bevat een verzameling unieke werken van kunstenaars, beeldhouwers en handwerkslieden van de Hawaiiaanse eilanden.
Liefhebbers van luxe rust zullen genieten van het Wailea Resort. Het ligt in het zuidelijke deel van het eiland. Dit resort wordt beschouwd als een van de meest prestigieuze. De meest chique hotels en stijlvolle villa's, de grootste winkel- en amusementscentra op het eiland, goed onderhouden stranden en golfcentra, zijn hier te vinden.
Niet ver van de kust van Maui ligt een interessante natuurlijke bezienswaardigheid - de Molokini-krater. Deze krater is ooit een majestueuze vulkaan. De uitbarsting van de vulkaan heeft de vorming van de archipel rechtstreeks beïnvloed. Na de laatste uitbarsting bleek deze enorme vulkaan bijna volledig onder water te zijn verborgen. Alleen de krater in de vorm van een halve maan, waarvan de diameter ongeveer 600 meter is, is zichtbaar op het oppervlak. Voor toeristen zijn er interessante water excursies, waarbij ze deze natuurlijke attractie in al zijn glorie kunnen bewonderen. Deze pittoreske plaats is erg populair bij liefhebbers van duiken en snorkelen. Hier kunt u exotische vissen en ander zeldzaam zeeleven zien.
Dit artikel over Maui is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Maui

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Maui:


Molokai - 58.6 km
Een van de mooiste eilanden van Hawaï, Molokai is een paradijs voor natuurliefhebbers. U kunt door onbekende tropen wandelen en probleemloze rust op een ruim strand hebben. Hier vindt u geen moderne gebouwen, geen...
verder
Honolulu - 148.1 km
In het midden van de Stille Oceaan liggen de internationaal beroemde Hawaï-eilanden. Hun totale gebied is ongeveer 17 duizend vierkante km. Hawaii bestaat uit 12 kleine en 8 grote eilanden. De grootste van hen is de...
verder

Onze diensten
 Autoverhuur
Huur een auto in Maui
 Maui foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Maui, Verenigde Staten. Het plannen van een trip naar Maui met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.