OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

30 Hotels in Niagara Falls

 

Reisgids Niagara Falls - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Deze stad ligt op de grens van Amerika en Canada. De gelijknamige rivier verdeelt de stad in twee conventionele onderdelen - VS en Canada, die zijn verbonden door een brug. Elk jaar bezoeken meer dan 15 miljoen toeristen uit verschillende delen van de wereld Niagara, dankzij een uitzonderlijke rijkdom van de natuur - de Niagara watervallen. Elk jaar worden nieuwe toeristische resorts en hotels geopend in deze regio, restaurants en bars vestigen zich om hen heen, evenals talrijke handels hallen en markten.
De meerderheid van de excursies worden geassocieerd met de watervallen. Hier kunt u tentoonstellingen van foto's gewijd aan de watervallen bezoeken, onderhoudende lezingen en voorstellingen voor kinderen bezichtigen. Ongeveer 500 meter van de watervallen bevinden zich aan de "Amerikaanse" kant van de stad, maar het grootste deel van de watervallen ligt aan de "Canadese" kant. Het is moeilijk om de grootheid van het vallen van de Amerikaanse kant te kunnen zien. Dit is te wijten aan rotsen die overhangen nabij de watervallen, maar de Canadese kant heeft een onvergetelijke glorieuze uitstraling in zijn volle glorie.
Rond dit complex zijn talrijke observatie platforms gebouwd, waarvan vele letterlijk boven de watervallen hangen. Het grootste observatie gebied is "The Table Rock". We moeten hier melden, dat de bezoekers van de stad vrij zijn om zich te bewegen aan de Canadese zijde en aan de Amerikaanse zijde van de watervallen, doormiddel van de Regenboogbrug, en dus dit wonder van de natuur van alle kanten kunnen zien. Naast de traditionele wandelingen in het natuur park, is er een mogelijkheid om een reis met een ballon of een helikopter te maken en de regio als in een vogel vlucht te zien.
In de avonden kunnen toeristen een zeer leuke tijd door brengen in openbare bars en nachtclubs. Hier zijn vaak ook concerten en vuurwerk georganiseerd in open gebieden, die worden omringd door prachtige natuur en de verscheidenheid aan entertainment, zal u zeker niet vervelen.
  Naast de prachtige watervallen, kunnen de gasten van Niagara nog veel andere lokale bezienswaardigheden zien. Bijvoorbeeld, de drukste straat van de stad - Clifton Hill. Dit is een vrij korte kronkelende straat die begint bij de kloof van Niagara. Deze straat herbergt vele prachtige historische gebouwen. Tegenwoordig herbergen de oude gebouwen veel populaire fastfoodrestaurants en amusementsfaciliteiten.
In deze straat kunt u het Ripley's Museum bezoeken, vol met ongelooflijke tentoonstellingen of het mysterieuze House of Frankenstein, dat is uitgerust met verschillende paniekkamers en ongelooflijke attracties. Dezelfde straat heeft het Houdini-museum met de naam van de grote illusionist. De ongelooflijke tentoonstellingen zullen zeker indruk maken op zelfs koppige sceptici.
Als je over de waterval loopt, zie je een ongewoon symbool van deze plaatsen - het oude schip. In 1918 liep het schip vast. Het werd voor enige afstand gesleept, maar het touw brak af en het schip snelde naar de waterval. De bemanning van het schip was nog steeds aan boord, hun boot werd op wonderbaarlijke wijze gevangen achter een rotsachtige richel op slechts 750 meter van de klif. Het hele team werd gered en het verlaten schip bleef vele jaren op deze plek.
Niet minder interessante natuurlijke attractie is het natuurreservaat Niagara-Glen. Hier is de natuur bewaard gebleven in de vorm waarin deze zich bevond voordat mensen naar deze plaatsen kwamen. Het grootste deel van het reservaat is bezet door rotsformaties begroeid met zeldzame bomen en struiken. In het natuurreservaat kunt u veel interessante grotten observeren, evenals zeldzame planten die bloeien in de lente. Wandelpaden van verschillende niveaus van complexiteit worden op het gehele grondgebied gelegd. Om een ​​aantal verborgen hoeken te bereiken, heb je speciale training nodig.
Niagara Falls is beroemd om zijn prachtige botanische tuinen, waaronder de Rose Garden opvalt. Het grondgebied omvat meer dan 2000 variëteiten van rozen, evenals andere zeldzame planten. Sommige bloemen worden constant in de serre bewaard, dus een bezoek aan de botanische tuin is op elk moment van het jaar interessant. Het totale gebied van de botanische tuinen van Niagara is ongeveer 40 hectare groot. Om ze allemaal te verkennen, heb je meer dan één dag vol excursies nodig. In de lokale kassen kunt u ook prachtige vlinders bewonderen.
Dit artikel over Niagara Falls is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Niagara Falls

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Niagara Falls:


Buffalo - 27.3 km
Buffalo is de tweede grootste miljonairs-stad in de Verenigde Staten, een echt paradijs voor liefhebbers van reizen en entertainment. Sprekend over routes voor toeristen, is het de moeite waard aandacht aan de...
verder
Toronto - 76.5 km
Toronto is een mooie en moderne metropool, het is een plaats waar u glinsterende wolkenkrabbers en prachtige oude gebouwen, grote parken en stadions, musea en concertzalen kunt zien. Zo'n ruime keuze aan...
verder

Onze diensten
 Niagara Falls foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Niagara Falls, Verenigde Staten. Het plannen van een trip naar Niagara Falls met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.