OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

59 Hotels in Honolulu

 

Reisgids Honolulu - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

In het midden van de Stille Oceaan liggen de internationaal beroemde Hawaï-eilanden. Hun totale gebied is ongeveer 17 duizend vierkante km. Hawaii bestaat uit 12 kleine en 8 grote eilanden. De grootste van hen is de archipel Hawaï, deze is 60 kilometer breed. De omtrek van het eiland is de thuisbasis van de hoogste bergen van de Stille Oceaan - Mauna Loa en Mauna Kea. De vulkaan Mauna Loa is de grootste vulkaan op aarde, echter niet de hoogste. Het eiland heeft een gunstige geografische ligging met een mild klimaat, dat is heel goed voor het behoud en de ontwikkeling van tal van soorten van zeldzame planten. Onder hen zijn inheemse planten die nergens anders in de wereld zijn te vinden.
U kunt niet denken aan een betere plek om van de constante drukte van de stad te rusten en om van stress van het hardnekkige werk elke dag te ontspannen! Het eiland Hawaï wordt beschouwd als een van de meest exotische delen van de wereld waar u de plantages van orchideeën, reuze tropische varens en lianen, pracht en eindeloze witheid van zandstranden en natuurlijk, de grenzeloze macht van de oceaan kunt zien. En wanneer we het woord "Hawaï" horen, denken velen meteen over mooie meisjes met bloem kettingen en bloemenkransen om hun nekken die nieuwkomers met kokosnoot drankjes begroeten. De Hawaiianen besteden veel aandacht aan lichaamsverzorging en men behoudt zorgvuldig de ontvangsten van schoonheid, die eeuwen geleden is geschapen. Het belangrijkste ingrediënt van de lokale balsems en maskers is koffie. Vers gemalen bonen zijn een perfecte vervanger van reiniging scrubs. Na deze procedure worden traditioneel de bloemblaadjes van exotische bloemen gebruikt. In vergelijking met andere populaire vakantieoorden, zijn er vele wellness-faciliteiten centra op de Hawaï-eilanden. Vergeet ook niet de lekkere massage die hier zeer wijdverbreid wordt gegeven. Het eiland heeft als specialiteit een bijzondere nootachtige massage. De hele plaats is gedrenkt in de sfeer van ontspanning, gezondheidszorg, rust en vreugde.
De naam van de stad Honolulu betekent "de beschermde haven". De stad is gelegen op het eiland Oahu van de Hawaiiaanse archipel. Dit is de hoofdstad van de Staat Hawaï. Volgens schattingen is dit de tiende grootste stad van de VS en de enige stad van de Hawaï-eilanden die eruit ziet als andere Amerikaanse steden met zijn meerdere winkels, restaurants en China town. Alle vliegtuigen van het vasteland komen naar Honolulu. De belangrijkste bezienswaardigheid van Honolulu is de beroemde Waikiki Beach. Honolulu ziet eruit als een kleine rechthoek die wordt begrensd door een lang strand op het zuiden, Kapiolani Park in het oosten en het blauwe lint van Ala Wai Canal in het noorden.
Het Strand van Waikiki staat bekend om het feit dat er een mild heerlijk klimaat is. Hier is bijna 365 dagen per jaar goed weer. De temperatuur is niet beneden 18C en niet boven 28C. Ongeveer 90% van alle hotels op de Hawaï-eilanden liggen vlakbij dit strand. 'S nachts schittert het centrum van Honolulu met talrijke verlichting. Veel restaurants en clubs trekken veel mensen. Hier kunt u naast jongeren, die op Harley Davidson motoren rondtoeren, een grote diversiteit aan mensen zien.
Net als in elke andere hoofdstad, is het centrum van Honolulu de regio rond de residentie van de Hawaïaanse koningen. De naam van het paleis wordt genomen uit Oost literatuur en heet "het paleis van de hemel vogel" of Iolani. Dit is ook de enige koninklijke paleis dat is bleef op het grondgebied van de VS. Het Polynesian Cultuur Centum heeft een meer zicht van de stad. Na het bezoeken van deze plek zult u het gevoel alsof u in de verschillende delen van Polynesia hebben bezocht - in Samoa, Tahiti, de Marquesas-eilanden, Nieuw-Zeeland en het Tonga Koninkrijk.
Dit artikel over Honolulu is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Honolulu

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Honolulu:


Molokai - 91.2 km
Een van de mooiste eilanden van Hawaï, Molokai is een paradijs voor natuurliefhebbers. U kunt door onbekende tropen wandelen en probleemloze rust op een ruim strand hebben. Hier vindt u geen moderne gebouwen, geen...
verder
Maui - 148.1 km
Hawaii heeft de meest opmerkelijke, prachtige en bijzondere stranden van de wereld. En Maui is in het algemeen erg bijzonder. Dit is een van de meest verbazingwekkende eilanden in de Stille Oceaan! Als u in Maui...
verder

Onze diensten
 Honolulu foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Honolulu, Verenigde Staten. Het plannen van een trip naar Honolulu met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.