OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

150 Hotels in Orlando

 

Reisgids Orlando - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Orlando bleef een lange tijd een kleine nederzetting, het hoogtepunt van de ontwikkeling was in het midden van de 20e eeuw. Tegenwoordig is het niet alleen geleidelijk aan een industrieel en wetenschappelijk centrum maar ook een belangrijk toeristisch gebied. Het trekt reizigers door zijn mooie parken, prachtige botanische tuinen, pretparken en vele musea.
Het "Disney World Theme Park" is de meest beroemde attractie van de regio. Het park is een briljant idee van de animator Walt Disney. Het bood de mogelijkheid, om een leeg grondgebied te transformeren tot een stad in een fantastische wereld van sprookjes en fantasieën. De opening van het park vond plaats in 1971, sinds die tijd werd dit prachtige entertainment complex bezocht door miljoenen volwassenen en kinderen. Op het grondgebied van het "Disney Park" zijn er meer dan een dozijn van de moderne themaparken en elk van hen is individueel en uniek.
Het "Magic Kingdom Park" is de locatie van het spookhuis dat beroemd is voor alle kinderen. U kunt ook naar het echte cowboy museum en de meest spannende attractie - "Space Mountain" gaan. Het "Epcot Park" is de plaats waar men de eerste bewoners van de aarde kan zien en veel interessante informatie over de geschiedenis van onze planeet kan leren. Het "Animal Kingdom" is de beste kans om kennis te maken met de dierenwereld, terwijl Hollywoodfilms liefhebbers hun voeten naar de "MGM Studios"moeten verplaatsen.
Naast "Disney" vindt u tal van bezienswaardigheden in Orlando. U kunt het "Sea World Aquarium" bezoeken, dat onlangs is geopend. In deze plaats vindt u tal van aquariums en zelfs een kunstmatig rif, in aanvulling op vissen kunt u de mooie bewoners van de Noordpool zien, die in een apart paviljoen leven.
Excursies naar de botanische tuin genaamd "Cypress Gardens" zijn niet minder populair. In deze tuin kunt u meer dan 50 soorten tropische vlinders en veel mooie bloemen zien. Orlando wordt vaak een ideale plek voor familie rust genoemd. U zult nergens zo'n ruime keuze aan vermaak vinden in een ander resort.
  Orlando heeft een groot kunstmuseum waar toeristen een interessante collectie schilderijen en volkskunst wordt aangeboden. De uitgebreide collectie tentoonstellingen is onderverdeeld in verschillende thematische zones. Er zijn collecties gewijd aan de creativiteit van Afrikaanse volkeren, evenals collecties van kunstwerken uit de vooroorlogse periode. Het museum organiseert vaak tentoonstellingen van hedendaagse kunst en allerlei workshops voor volwassenen en kinderen.
Als je niet onverschillig bent voor de geschiedenis van de ruimte, moet je Kennedy Space Center bezoeken. De excursie wordt een opwindende reis naar de wereld van geavanceerde technologieën. Bezoekers van het centrum kunnen zien hoe kosmonauten met hun eigen ogen worden getraind. Er is ook een museum met een verscheidenheid aan interactieve tentoonstellingen op het middenterrein. Het bevat rondleidingen voor kinderen van verschillende leeftijden. Een dag is niet genoeg om alle verborgen hoekjes en tentoonstellingen van het grootschalige centrum te verkennen.
Het Orlando Science Center is ook heel populair bij toeristen die de voorkeur geven aan educatieve activiteiten. Een expositie van dit centrum is gewijd aan het unieke karakter van Florida. Het grootschalige centrum herbergt een modern meteorologisch station. Bezoekers krijgen hier veel interessant entertainment aangeboden: ze kunnen de nauwkeurigheid van ultramoderne telescopen beoordelen, de basisprincipes van het werk van meteorologen leren kennen en verschillende interactieve tentoonstellingen in actie uitproberen.
'Ripley's Believe It or Not' wordt terecht het raarste culturele centrum van Orlando genoemd. Het huisvest heel wat ongebruikelijke tentoonstellingen en exposities, die moeilijk te begrijpen en te geloven zijn. Het skelet van een zeemeermin, een vismodel met een wollen overtrek in plaats van schubben, een zwempak gemaakt van haar - er zijn zowel echte als fictieve tentoonstellingen. Bezoekers van het museum moeten zelf beslissen of een bepaalde expositie waar is of niet.
De hoofdstraat van Orlando is International Drive, de lengte is 19 km. Deze straat is een continue reeks van talrijke uitgaansgelegenheden, hotels en restaurants. Hier vind je honderden winkels - wandelen langs deze straat blijft een van de favoriete amusementsplaatsen voor toeristen.
Dit artikel over Orlando is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Orlando

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Orlando:


Tampa - 124 km
De derde grootste stad in Florida, Tampa, is gelegen aan de kust van de Golf "Tampa Bay". Tampa werd toegevoegd aan het grondgebied van de Verenigde Staten in het midden van de 19e eeuw. Zelfs in die tijd was dit een...
verder
Miami - 328.8 km
Miami is de belangrijkste resort stad van de VS, die ligt aan de Atlantische kust van Florida. Dit is een goed ontwikkeld resort en een mondaine badplaats, dat bekend is om zijn eindeloze stranden, geweldig weer met...
verder
Nassau - 556.6 km
Volgens historische gegevens, werd Nassau gesticht in 1650. Het is de hoofdstad van de Bahamas, gelegen op een schilderachtige heuvel. Nassau was getuige van belangrijke historische gebeurtenissen en de bevolking...
verder

Onze diensten
 Autoverhuur
Huur een auto in Orlando
 Orlando foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Orlando, Verenigde Staten. Het plannen van een trip naar Orlando met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.