OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

146 Hotels in Las Vegas

 

Reisgids Las Vegas - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Las Vegas is een stad, gelegen in het midden van de woestijn, waar in de zomer de thermometer vaak boven 40 graden Celcius stijgt. Hier wonen 1,2 miljoen mensen en meer dan 36 miljoen toeristen per jaar bezoeken de stad. Een totaal van ongeveer 135.000 hotelkamers wachten op de gasten in Las Vegas. U vindt daar van kleine en goedkope kamers tot grote appartementen. De oppervlakte van sommige appartementen is vergelijkbaar met die van een gemiddeld huis.
Las Vegas is een stad waar elke dag 150 paren elkaar de gelofte om de eeuwige trouw doen, waar een dromen geboren worden, en waar Elvis nog leeft, een stad die een deel van je wordt, zodra je een voet zet op zijn grond. Las Vegas, dat in het Spaans betekent "De Weilanden", gelegen in de 36e staat, Nevada. Nevada, of zoals dat heet, de "Silver State", beschikt over de snelste groei van de bevolking in de Verenigde Staten, van wie de meesten wonen in Las Vegas. Echter is de hoofdstad van de staat geen Las Vegas maar Carson City.
Fonteinen van Bellagio.
De fonteinen van Bellagio (Bellagio Fountains) (toon op kaart ), door velen beschouwd is de beste en absoluut gratis attractie in Las Vegas. Deze prachtige fonteinen zijn in staat om een grote indruk te maken op degenen die het voor de eerste keer in de werkelijkheid zien. Van 15:00 tot 24:00 uur, van maandag tot vrijdag, stijgen gigantische waterstralen tot 152 meter hoog en het is een waar spektakel. Deze heerlijke show wordt begeleid door muziek op het ritme van die spuitende fonteinen. In het weekend begint de show om 12:00 en duurt tot 24:00 uur.
De Galerie van Schone kunsten in het Bellagio hotel (Bellagio Gallery of Fine Art) heeft een opmerkelijke, hoewel niet erg beroemde collectie van beelden en schilderijen uit de late XIX en XX eeuw. Hier kunt u schilderijen van Pablo Picasso, Claude Monet, Vincent van Gogh en andere Europese meesters vinden. En ook kunt u de audio-gidsen in de galerie gebruiken, waarbij u een heleboel informatie over de verzamelde kunstwerken kunt krijgen.
Vulkaan (Volcano).
Shaw "Eruption"is een andere zeer populaire en zeer vermakelijk attractie in North Las Vegas (Volcano). Aan de voorzijde van het Mirage Hotel is er een echte krater. Het gedraagt zich heel rustig tijdens de dag, maar in het donker, binnen begint het allemaal te koken en te borrelen. Dan begint de vulkaan elke 15 minuten vuur te spuwen en zijn er lavastromen. Voeg daarbij het vele lawaai, en de show "vulkaanuitbarsting"is heel natuurlijk en indrukwekkend.
Zeker, hebt u ten minste een keer de beroemde Freemont Street op tv of in een tijdschrift gezien. Deze straat is vaak het decor voor Hollywood-films. Door het vallen van de avond, verandert de Freemont Street in de grootste video-show in de wereld. Miljoenen lichtjes creëren gepaard met duizenden watt's muziekvermogen voor ongeveer 7 minuten magische schilderijen op een speciaal gespannen scherm. De kosten van de show zijn ongeveer 70 miljoen euro. Freemont Streetis gevestigd in het oude Las Vegas (Downtown).
Guinness Recordboek.
Bezoekers aan het Museum Guinness Wereldrecord Records (Guinness World Records Museum) ontmoeten bij de ingang een plastic levensgrote figuur van de grootste en zwaarste man van de wereld. Het Museum toont de video-opname records, waarvan vele werden verfilmd in de buurt van Las Vegas. De tentoonstelling is van belang zijn voor iedereen die zo op een leuke manier meer over deze gekke wereld en haar bewoners wil weten.
Het Museum van Natuurwetenschappen in Las Vegas (Las Vegas Natural History Museum) vertelt over het leven. Hier kunt u alles van verschillende mineralen tot een tien-meter metende Tyrannosaurus Rex vinden. Bovendien is er een groot aquarium in het museum met echte haaien, die lijken gewoon op een kans te wachten om u lekker op te eten. Maar de meest bezochte attractie van het museum is het deel met de insecten.
Stratosphere Tower.
Een van de meest populaire attracties en bezienswaardigheden van Las Vegas is natuurlijk de 356-meter hoge toren Stratosphere Tower . U kunt van het observatiedek zien, hoe de stad lijkt vanuit vogelperspectief en de zee van lichtjes bewonderen. Het is het beste om net voor het donker met de lift in de toren naar boven te gaan. Op dat moment is het uitzicht over Las Vegas bijzonder schitterend zoals op ansichtkaarten. Voor de meest gewaagde mensen is er op de top van de toren de hoogste attractie in de wereld "Big Shot".
Helaas, is de legendarische voorstelling "De magie van Siegfried en Roy" (The Secret Garden von Siegfried &Roy) , op dit moment gesloten, maar nog steeds is de prachtige tuin met een dierentuin "The Secret Garden from Siegfried &Roy"open, waar u de beroemde witte tijgers die in de show speelde kunt zien. Bovendien kunt u in de dierentuin naar de show van dolfijnen kijken.
Het Sunset Park (Sunset Park) is het grootste park van Las Vegas, een populaire plek voor picknicks en festivals. Hier zijn 8 verlichte tennisbanen, outdoor basketbal en honkbal velden, evenals picknicktafels en barbecue. Alle kinderen houden van de vijver, waar ze met aas zelf vis (maar niet meer dan drie) mogen vangen.
In Las Vegas is er zelfs een eigen Eiffeltoren. De Vegas Eiffeltoren heeft de helft van de hoogte, van die in Parijs. Een glazen lift brengt u naar de top, die een prachtig uitzicht biedt van een hoogte van 160 meter. In het zuiden ziet u de beroemde hotels in Las Vegas, in het westen hoort u het zingen van de Bellagio fonteinen, in het oosten ziet u bergen. In het noorden is er de Las Vegas Boulevard. En uiteindelijk op de 11e verdieping van de toren is er een elegant restaurant.
Dit artikel over Las Vegas is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Las Vegas

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Las Vegas:


Anaheim - 356.4 km
Anaheim is een van de tien grootste steden in Californië, het is een badplaats, die is bekend om zijn entertainment centers en sportfaciliteiten. In de afgelopen decennia heeft de stad een aantal nieuwe grote...
verder
Los Angeles - 362 km
Los Angeles is niet alleen de hoofdstad van entertainment, maar ook een belangrijk militair-industriële regio van de Verenigde Staten. De datum van de stichting van de stad is niet duidelijk bekend, maar de officiële...
verder
Hollywood CA - 364.7 km
Hollywood is een ongelooflijk populaire wijk van Los Angeles, die alom bekend is over de hele wereld als het hart van de filmindustrie. Aanvankelijk was het grondgebied van Hollywood niets anders dan een rancho. Toen...
verder

Onze diensten
 Las Vegas foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Las Vegas, Verenigde Staten. Het plannen van een trip naar Las Vegas met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.