OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

18 Hotels in Milwaukee

 

Reisgids Milwaukee - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Milwaukee wordt letterlijk als "goede land" vertaalt, zo noemdede de indianenstammen het gebied, zij waren de eerste bewoners. Deze stad heeft een rijke geschiedenis en het is een van de grootste steden in de Verenigde Staten. In de late 19e eeuw is de belangrijkste industrie van de stad de productie van bier. Het brouwen begon zich te ontwikkelen, onder invloed van Duitse immigranten, die in het midden van de eeuw begonnen met hun verblijf in de stad. Tot halverwege de 20e eeuw, was Milwaukee de grootste bierbrouwer in de wereld en tegenwoordig heeft het grondgebied nog steeds een van de oudste fabrieken en veel tavernes en bars herinneren aan de vorige eeuw. In Milwaukee kunt u vele opmerkelijke historische bezienswaardigheden vinden, die voor elke gast interessant zijn. Allereerst kunt u oude kerken en gebouwen gemaakt van de zogenaamde "crème" baksteen bezichtigen. De bakstenen in dit gebied zijn gemaakt van klei van ongebruikelijke crème kleur, zodat de huizen er bijzonder en een beetje vreemd uitzien. De Evangelisch-Lutherse Kerk is een van de mooiste gebouwen gemaakt van deze crèmekleurige baksteen.
Een populaire culturele voorziening is het Milwaukee kunst Museum, dat traditioneel bezoekers verwonderd door zijn bijzondere architectuur en binnenhuisinrichting. Hier kunt u werken van beroemde kunstenaars zien waarvan de meeste behoren tot het begin van de 19e eeuw. Liefhebbers van moderne technologieën zullen zeker genieten van de tour naar het "Discovery World" Museum. De verschijning ervan lijkt op een ruimteschip dat in alle richtingen laserstralen emitteert in zure kleuren. De exposities van het museum tonen de macht en sierlijkheid van de moderne technologie. Hiernaast is Milwaukee de thuisbasis van wereldberoemde "Harley Davidson" motorfietsen, en toeristen hebben kans om de fabriek en het hoofdkantoor van het bedrijf te zien. Maakt u uw cultureel programma compleet met een bezoek aan de brouwerij Miller.
  In de omgeving van Milwaukee ligt Lake Michigan, dat nooit ophoudt liefhebbers van natuurlijke attracties te trekken. Dit pittoreske meer wordt omgeven door uitgestrekte parken. Er zijn uitstekende omstandigheden om te wandelen en te fietsen, maar ook om te sporten. Toeristen kunnen deze plaatsen bezoeken onder begeleiding van een gids en de meest interessante natuurlijke attracties bekijken, of zelfstandig wandelen langs de kusten van het meer. Voor degenen die de stad niet willen verlaten, kan de Riverwalk-route worden aanbevolen voor wandelingen. Het passeert langs de oevers van de Milwaukee rivier in het hart van de stad. Hier kunt u ook genieten van het prachtige natuurlijke landschap en ontspannen weg van de drukke straten van de stad.
Fans van de schilderkunst moeten aandacht besteden aan het Kunstmuseum van Milwaukee. Het is gelegen in een van de meest afgelegen gebieden van de stad, dus het is niet bekend bij alle toeristen. Dit museum presenteert kunstwerken van de beroemdste schilders van de staat. Sommige van de schilderijen die zijn opgeslagen in het museum zijn meer dan honderd jaar oud. In het cultureel centrum zijn er speciale ruimtes voor tijdelijke tentoonstellingen, waar je kennis kunt maken met het werk van hedendaagse schilders en fotografen.
In de omgeving van Milwaukee ligt de wereldberoemde Harley-Davidson Factory, die nog steeds motoren produceert voor de meest vooraanstaande motorfietsen ter wereld. Meerdere keren per week doet de fabriek excursies voor toeristen, waarbij ze het productieproces kunnen observeren. Naar de fabriek gaan zal een onvergetelijk avontuur zijn. Bezoekers mogen alleen over hun grondgebied reizen in een speciaal uniform en schoenen.
Milwaukee blijft de aandacht trekken van fans van evenemententoerisme. Elk jaar, in de eerste helft van juli, vindt hier een van 's werelds grootste muziekfestivals, Summerfest, plaats. Gedurende 11 dagen verandert de stad in een concertplatform. Er zijn 10 open platforms op zijn grondgebied om evenementen te houden. Dit festival wordt bezocht door artiesten van over de hele wereld, evenals duizenden fans van rock, jazz, blues en countrymuziek. Naast muziekconcerten, tijdens het festival, zijn er interessante evenementen gewijd aan hedendaagse kunst. De meeste evenementen vinden plaats in het meest pittoreske centrale gedeelte van Milwaukee, aan de oever van het meer.
Dit artikel over Milwaukee is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Milwaukee

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Milwaukee:


Chicago - 130.7 km
Als iemand Chicago zegt, denken we misschien onmiddellijk aan de maffia. En niemand van ons zal Chicago waarschijnlijk een van de culturele hoofdsteden van de staten noemen. Maar deze stad heeft alles wat een groot...
verder
Indianapolis - 391.8 km
Indianapolis is de hoofdstad van de Staat van Indiana. De eerste vermeldingen van deze stad stammen uit de 19e eeuw. Indianapolis is het grootste centrum van de auto-industrie in het westen van de VS. Op het grondgebied...
verder
Detroit - 404.9 km
Detroit ligt in het zuid-oosten van Michigan. De stad werd gesticht door de Fransman Antoine Laumet de La Mothe, sieur de Cadillac in het begin van de XVIIIe eeuw. De bevolking van de stad met de voorsteden telt meer...
verder

Onze diensten
 Milwaukee foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Milwaukee, Verenigde Staten. Het plannen van een trip naar Milwaukee met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.