OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

99 Hotels in Toronto

 

Reisgids Toronto - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Toronto is een mooie en moderne metropool, het is een plaats waar u glinsterende wolkenkrabbers en prachtige oude gebouwen, grote parken en stadions, musea en concertzalen kunt zien. Zo'n ruime keuze aan architectonische attracties, culturele - en amusementsprogramma's maken Toronto een van de meest populaire toeristische centra, dat wordt bezocht door tientallen duizenden toeristen per jaar.
"Yonge Star" is de belangrijkste straat van de stad. Hier vindt u een groot aantal restaurants en winkels. We moeten ook vermelden dat de straat vrijwel geen verkeer heeft, dus "Yonge Star" is uitgegroeid tot een favoriete plek om te wandelen onder de burgers en toeristen. Niet ver van het centrum van de stad ligt het grootste tentoonstellingscentrum van het land "Ontario Science Centre". Hier bevinden zich iets minder dan achthonderd zalen en galerijen. Zoals u kunt raden uit de titel, zijn alle van hen gewijd aan onderzoek en ontdekkingen. Hier kunnen bezoekers niet alleen unieke voorwerpen zien, maar ook zelf deelnemen in spannende experimenten.
Het "Mackenzie House" is, zonder twijfel, een van de mooiste architecturale bouwwerken van de stad. Dit is ook het huis van de eerste burgemeester van Toronto. Het werd omgebouwd tot een museum dat zijn bezoekers voorlicht over de geschiedenis van Toronto. Naast het onderzoek van de collecties van historische artefacten, hebben bezoekers een kans om heerlijke gerechten te bereiden. Ze kunnen volgens traditionele recepten iets proeven, omdat de eetkamer van het huis is omgebouwd tot een prachtig restaurant. Kunstliefhebbers moeten zeker naar de "Art Gallery of Ontario" gaan, die wordt beschouwd als het grootste museum in Noord-Amerika. De zalen van deze galerie bezetten een hele wijk! Hier worden meer dan 24.000 werken van middeleeuwse en moderne schilders tentoongesteld. Bezoekers zullen zeker genieten van een verzameling van textiel, aardewerk, beelden en zelfs schoenen.
De ondergrondse stad genoemd "PATH" is zeker de meest ongewone beslissing van de moderne architecten. Het bevindt zich onder het centrale plein van de stad. Hier kunt u diverse restaurants en alle meest populaire winkels bezoeken.
Dit artikel over Toronto is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Toronto

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Toronto:


Niagara Falls - 76.5 km
Deze stad ligt op de grens van Amerika en Canada. De gelijknamige rivier verdeelt de stad in twee conventionele onderdelen - VS en Canada, die zijn verbonden door een brug. Elk jaar bezoeken meer dan 15 miljoen...
verder
Buffalo - 103.7 km
Buffalo is de tweede grootste miljonairs-stad in de Verenigde Staten, een echt paradijs voor liefhebbers van reizen en entertainment. Sprekend over routes voor toeristen, is het de moeite waard aandacht aan de...
verder

Onze diensten
 Autoverhuur
Huur een auto in Toronto
 Toronto foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Toronto, Canada. Het plannen van een trip naar Toronto met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.