OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

38 Hotels in Baltimore

 

Reisgids Baltimore - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Baltimore is een van de meest populaire toeristische steden in de staat Maryland. Het werd opgericht in 1729 en is al lange tijd de belangrijkste havenstad van de Verenigde Staten, is het nu een van de grootste politieke- en industriesteden van de Verenigde Staten.
Een soort van een symbool van de stad is de 'Inner Harbor' haven, die is gelegen nabij de belangrijkste bezienswaardigheden van het resort. Er is ook het National Aquarium, waar bijna zeshonderd soorten vissen bijeen zijn gebracht. Niet ver hier vandaan is er Maritiem Museum, dat is ontworpen in de vorm van mooie schepen en 'aan boord' van deze schepen heeft het de toon-kamers. In het westelijk deel van de haven zijn er beroemde wolkenkrabbers de Bank of America Building en de Phoenix Shot Tower, van uitkijkposten kunt u de omgeving van de stad bewonderen. Een andere historische plaats is de berg Vernon. Hier is er het oudste museum van het land, het 'Art Museum', het Peabody Conservatory en het Washington Monument.
Veel restaurants en winkelcentra zijn er heel dichtbij, als meest populaire wordt de Hollins markt beschouwd. Door het aantal musea en historische waardevolle objecten heeft Baltimore geen gelijke. Duizenden toeristen popelen om de oudste katholieke kathedraal en de Baltimore basiliek te zien, het gedenkteken graf van Edgar Allan Poe te bezoeken, om een rondleiding door het Art Museum en het Stedelijk Museum van Baltimore te krijgen. Baseball fans hebben altijd de drang, om het mooiste stadion in de Verenigde Staten Oriole Park at Camden Yards en het museum van honkbal "Babe Ruth" bezoeken. De stad zal zeker bevallen aan al degenen, die graag een boeiende rondleiding en over de geschiedenis van verre landen willen leren.
  Een van de meest aantrekkelijke wandelgebieden van de stad wordt beschouwd als de Italiaanse wijk, die zich in de buurt van de binnenhaven bevindt. Dit is echt Italië in een notendop, hier zijn winkels van beroemde Italiaanse merken, en ook een enorme selectie van restaurants en cafés waar u de meest populaire Italiaanse gerechten kunt proeven.
Voor degenen die houden van spannende avondwandelingen, is Fells Point een plezierige wandeling door het gebied. Het trekt reizigers door een verscheidenheid aan kunstgalerijen, die vaak interessante culturele evenementen organiseren. Je kunt de foto- en kunsttentoonstellingen van beroemde jonge kunstenaars en fotografen bezoeken en in sommige galerijen zelfs je favoriete product kopen. Naast galerijen bevinden zich verschillende tientallen populaire restaurants en bars, dus u zult niet tekort komen aan de keuze van plaatsen voor avondentertainment.
Toeristen die Baltimore met kinderen willen bezoeken, moeten zeker naar het Maryland Science Center gaan. De excursie daar belooft informatief te zijn voor het hele gezin, het centrum heeft een ongelooflijk interessant dinosaurusmuseum en zelfs een planetarium. Ze organiseren rondleidingen voor kinderen van verschillende leeftijden, waarbij kinderen kunnen leren hoe onze planeet er miljoenen jaren geleden uitzag en waar deze door werd bewoond.
Een van de belangrijkste historische karakters van Baltimore is Fort McHenry, het werd gebouwd om de stad te beschermen in 1798. Met dit fort zijn veel geweldige historische gebeurtenissen en feiten verbonden in 1814; dankzij zijn ontoegankelijkheid wist Baltimore de aanval van het Engels te weerstaan.
Veel mooie historische gebouwen zijn te zien tijdens een wandeling door het gebied Fells Point. Als ik er vandaag naar kijk, is het moeilijk om je voor te stellen dat dit district voor de stad een van de meest disfunctionele en verontrustende was. Er zijn tal van uitgaansgelegenheden, waarvan de belangrijkste bezoekers de zeilers waren. Vandaag kunt u de zorgvuldig gerestaureerde historische gebouwen zien, waarvan de muren een aantal exclusieve winkels en restaurants verbergen. Veel toeristen komen speciaal naar het gebied om te worden gefotografeerd tegen een achtergrond van met rode baksteen omzoomde spectaculaire gebouwen. Baltimore kan gerust een universele stad worden genoemd voor de ontspanning, het zal voor fans een verscheidenheid aan entertainment aanspreken.
Dit artikel over Baltimore is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Videogids Baltimore

Excursies en tickets in Baltimore & in de buurt

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Baltimore

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Baltimore:


Philadelphia - 144.2 km
Deze stad is een van de grootste metropolen, het financiële, industriële en culturele centrum van de Verenigde Staten. Een ruime keuze aan bezienswaardigheden, talloze animaties en vriendelijke sfeer maken deze stad...
verder
Manhattan - 271.6 km
Manhattan is een van de belangrijkste gebieden van New York, het is gelegen nabij de rivier Hudson en strekt zich uit over eenentwintig kilometer van de kust. Manhattan werd ontdekt in 1524 als een klein granieten...
verder
New York - 272.6 km
New York is de grootste stad in de Verenigde Staten, de stad die door velen wordt beschouwd als 's werelds centrum. De populatie van New York is 8 miljoen, en als we hier de buitenwijken bijvoegen (New York Metropolitan...
verder

Onze diensten
 Baltimore foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Baltimore, Verenigde Staten. Het plannen van een trip naar Baltimore met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.