OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

12 Hotels in Cleveland

 

Reisgids Cleveland - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Cleveland is een van de grootste megalopolissen van de Verenigde Staten. De stad werd gesticht door een beroemde politicus Moses Cleveland in 1796. Hij is beroemd om zijn deelname in de oorlog voor onafhankelijkheid. De structuur van de stad is vrij ongebruikelijk. Cleveland is onderverdeeld in verschillende wijken. Elke regio heeft zijn eigen kenmerken en specifieke culturele richting.
Het "Public Square" ligt in het centrale deel van de stad. Het plein wordt omringd door de drie grootste wolkenkrabbers van de stad. Hier kunt u ook een oude kerk "Old Stone Church" en een monument ter ere van de marine en soldaten "Soldiers'and Sailors" genaamd bezoeken.
In het noorden van Cleveland ligt een wijk genaamd "Civic Center". Hier zijn de belangrijkste administratieve gebouwen, het stadhuis en mooiste parken van de stad gevestigd. In het centrum van "Civic Center" vindt u een vreemd monument in de vorm van een reusachtige rode zegel die de wijsheid en de macht van de overheid symboliseert.
De nabijgelegen wijk heet "North Coast District". Hier zijn verschillende bezienswaardigheden verzameld. In deze wijk vindt u een modern voetbalstadion, het "Cleveland Browns Stadium". Een ander gezicht van deze plaats, een van de meest populaire musea het "Great Lakes Science Center", ligt in de buurt. Echter, het meest ongewone culturele centrum is het "Museum van de Rock-n-Roll Fame". Dit museum beschikt over collecties van unieke tentoonstellingen die over de meest populaire muziek richting van de jaren '80 vertellen.
Fijnproevers kunnen het gebied "Gateway District" en de daar de meest populaire restaurants en bars bezoeken. Theaterliefhebbers zullen geïnteresseerd zijn om het gebied het "Playhouse Square", waar u de grootste theaters van de V.S. vindt, te kunnen bezoeken. Vakantiegangers met kinderen kunnen de "Cleveland Zoo" bezichtigen, waar de jongste bezoekers de tamme dieren kunnen aaien, foto's met ze nemen en hen zelfs mogen voeden.
Dit artikel over Cleveland is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Videogids Cleveland

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Cleveland

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Cleveland:


Detroit - 145 km
Detroit ligt in het zuid-oosten van Michigan. De stad werd gesticht door de Fransman Antoine Laumet de La Mothe, sieur de Cadillac in het begin van de XVIIIe eeuw. De bevolking van de stad met de voorsteden telt meer...
verder
Pittsburgh - 185 km
Dit is een grote havenstad gelegen aan de oever van de rivier Ohio. Pittsburg is het belangrijke financiële- en handelscentrum van de Verenigde Staten. De stad werd gesticht in het midden van de 18e eeuw. In 1761 werd...
verder
Buffalo - 278.6 km
Buffalo is de tweede grootste miljonairs-stad in de Verenigde Staten, een echt paradijs voor liefhebbers van reizen en entertainment. Sprekend over routes voor toeristen, is het de moeite waard aandacht aan de...
verder

Onze diensten
 Cleveland foto's
Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Cleveland, Verenigde Staten. Het plannen van een trip naar Cleveland met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.