OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

5 Hotels in Almere-Stad

 

Reisgids Almere-Stad - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Deze moderne Nederlandse stad ligt niet ver van Amsterdam. Er zijn vier regio's in Almere - Almere Stad en Almere Haven, dit werd in de jaren ’90 gebouwd, Almere Buiten Zuid, dat werd 10 jaar later gebouwd, en Almere Buiten Noord, dit is momenteel nog in de aanbouw. 
 De stad staat vol met nieuwe gebouwen en een groot deel van hen zijn hotels en andere toeristische complexen. De grootste en één van de meest comfortabele hotels van deze stad is Apollo Almere City Centre Hotel, dat gelegen is in het centrum. Hier vindt u als toerist appartementen die absoluut bij elke smaak past. Een ander voordeel van dit hotel is zijn ligging. De belangrijkste restaurants en entertainment centra van Almere liggen vlakbij bij dit hotel op loopafstand. In het hotel kunt u ook een aantal cafés en winkels vinden. Apollo Almere City Centre Hotel is de perfecte keuze voor reizigers die willen genieten van het stadsleven en geen enkele belangrijke gebeurtenis willen missen. Bastion Hotel is ook gelegen in één van de drukbezochte regio's van de stad, talloze bioscopen en uitgaansgelegenheden zijn op loopafstand. Hotel Finn is een accommodatie speciaal voor zakenlieden, maar het hotel kan ook interessant zijn voor vakantiegangers. Het ligt direct naast de winkelstraten van Almere. U bent daar in de buurt van vele winkels, restaurants en andere culturele voorzieningen, zodat u genoeg keuze heeft. 
 Anno Hotel is één van de meest rustige hotels, maar dit maakt het niet minder populair. Het hotel is gelegen in een voetgangersgebied, dus u zult weinig last hebben van verkeer. Er zijn verschillende gezellige cafés en restaurants in de buurt van het hotel, maar het bereiken van het centrum vanaf het Anno Hotel is ook geen probleem. Deze stad biedt een breed aanbod van recreatie en culturele programma's voor bezoekers - tentoonstellingen, concerten, bioscopen, nachtclubs en nog veel meer.
  Omdat Almere een van de jongste steden van Nederland is, zijn er niet veel historische locaties. Er zijn echter aantrekkelijke toeristische bezienswaardigheden om te bezoeken die hier in behoorlijke variëteit worden gepresenteerd. Een van de meest bezochte culturele centra van de stad is de Muse de Pavilons, het presenteert een interessante verzameling moderne kunst. Het museum organiseert vaak tentoonstellingen van beroemde Europese kunstenaars en fotografen, evenals andere speciale evenementen.
Deze moderne stad trekt ook diegenen aan die graag plekken van natuurlijke schoonheid willen ontspannen - er is een ongelooflijk mooi Nationaal Park Oostvaardersplassen in de omgeving. Het is perfect uitgerust voor vrije tijd, en hier, in de buurt van het meer, zijn verschillende complexen van ecologische huizen gebouwd, waar iedereen welkom is om een ​​paar dagen door te brengen. Er zijn veel interessante plekken om rond te lopen en er zijn veel verschillende zeldzame planten en ongewone soorten dieren en vogels aanwezig. Dit is ook een van de weinige parken in Europa waar je wilde paarden kunt observeren.
Een van de meest ongewone attracties is het stadspark Kempfaan. Het werd door de lokale bevolking opgericht als een 'schuilplaats' voor de dakloze dieren, en vandaag lijkt het meer op een kleine dierentuin. Het park is uitgerust met speciale kooien voor apen, geiten en zelfs cavia's. Bezoekers mogen veel inwoners van het park voeden en zelfs in handen houden. Onlangs werd een kindermuseum geopend in het park zelf, waar jonge bezoekers worden aangeboden om zichzelf uit te proberen als vertegenwoordigers van verschillende beroepen.
Een zoölogisch complex 'Kemphaan Almere Junglie' is nog een attractie die door het hele gezin wordt aanbevolen. In dit grootschalige centrum is een grote kunstmatige vijver waar tegenwoordig schildpadden en vissen leven. In dit zoölogisch centrum kun je ook enkele schattige hamsters en cavia's zien, evenals enkele exotische vogels. Als de bezienswaardigheden en culturele objecten van de lokale stad niet voldoende zijn, kunt u altijd de prachtige omgeving verkennen.
Dit artikel over Almere-Stad is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Almere-Stad

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Almere-Stad:


Hilversum - 15 km
De stad met de naam Hilversum is gelegen in het heide gebied Gooi, op de heuvels, in het zuid-oosten van Noord-Holland. Noord-Holland is een van de twaalf provincies van Nederland. Deze stad is ook een radio- en...
verder
Amsterdam - 17.5 km
In Amsterdam zijn er geen interessante plekken die niet bekend zijn over de hele wereld . Maar eigenlijk is de hele stad zelf een geweldig interessante plek: zijn atmosfeer, zijn internationale denkwijze, gevoel van...
verder
Amersfoort - 28.9 km
Deze eerbiedwaardige oude stad perfect bewaarde monumenten van middeleeuwse architectuur. Mensen begonnen op dit grondgebied vanaf de 10e eeuw te vestigen. Amersfoort werd officieel een stad in de 13e eeuw genoemd en de...
verder

Onze diensten
 Almere-Stad foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Almere-Stad, Nederland. Het plannen van een trip naar Almere-Stad met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.