OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

42 Hotels in Locarno

 

Reisgids Locarno - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Locarno is een stad, die is gelegen aan de oever van het meer Lago Maggiore, aan de voet van de Alpen nok. De tweede naam van deze plek is "Stad van Vrede". Locarno kreeg deze naam na de internationale overeenkomst over vrede, die hier is getekend in 1925. Een andere reden voor deze naam is het feit, dat Locarno een prachtig recreatiegebied is. De stad ligt aan het mooie meer vol met prachtige subtropische parken. Het Internationale Film Festival vindt traditiegetrouw plaats op het grote centrale plein van de stad. Dit is een van de belangrijkste en bekendste festivals in heel Europa.
De architectuur van Locarno wordt meestal vertegenwoordigd door de Italiaanse stijl. Dit feit is vooral duidelijk in de regio Piemonte met zijn stenen muren en daken. U kunt uw rust, wanneer u in Locarno bent, combineren met vele bezoeken aan kunstgalerijen. De kerk van Madonna del Sasso is ook een van de prachtige antieke bezienswaardigheden van de stad.
Locarno is een echt harmonieuze stad die gewoon is ideaal voor een gezellige en aangename vakantie. Tijdens het lopen op de straten van de stad kunt u in tal van outdoor restaurants en café's eten, prachtige tuinen van Locarno vol met bloeiende camelia's en magnolia's zien, met behulp van een kabelbaan de berg beklimmen en in een zomerhuis dat daar is gevestigd, uitrusten. U kunt ook de nabijgelegen stad van Locarno, Melida, bezoeken. In Melide is er de locatie van het 'Zwitserland in miniatuur'Park, waar diverse attracties van Zwitserland in schaal 1:25 zijn weergegeven. Dit is werkelijk een spectaculair gezicht!
  Het belangrijkste punt van vele excursieprogramma's in Locarno is Piazza Grande. Gedurende vele jaren was het het centrum van het culturele en zakelijke leven van de stad. Alle belangrijke ceremoniële evenementen vinden plaats in deze straat. Je kunt er prachtige historische gebouwen omheen zien. Naast het plein bevindt zich een pittoreske promenade, die de focus is van talloze restaurants, cafés en uitgaansgelegenheden.
De stad heeft veel religieuze monumenten uit verschillende periodes bewaard. Een interessante site om te bezoeken is de Nieuwe Kerk. Het is een levendig voorbeeld van barokstijl. In deze kerk is het originele interieur met veel verfijnde ornamenten volledig bewaard gebleven.
Niet minder interessant is de kerk van St. Franciscus, waarin de unieke fresco's van de beroemde schilder Baldassare Carrari bewaard zijn gebleven. Naast de formatie is deze kerk interessant voor de religieuze voorwerpen die in de muren zijn bewaard. In een kerk die is vernoemd naar Sint Antonius, kunnen bezoekers het ongelooflijk spectaculaire en originele altaar zien waarop de stervende Jezus is afgebeeld. Verbazingwekkende kunstwerken en christelijke relikwieën zijn verborgen in elk van de kerken.
Fans van wandelingen in historische plaatsen zullen geïnteresseerd zijn om een ​​excursie te maken naar het Visconti-kasteel. Deze verdedigingsstructuur werd gebouwd in de 15e eeuw. Het kasteel dankt zijn naam aan de naam van een grote clan, die vele jaren aan het hoofd van Milaan stond. Het kasteel is perfect bewaard na meer dan 500 jaar bestaan. Nu heeft het een interessant museum. De bezoekers krijgen de kans om interessante archeologische tentoonstellingen te bekijken, waarvan sommige dateren uit de bronstijd. Hier is ook een rijke collectie glasproducten opgeslagen die gemaakt zijn in de historische ateliers van Locarno.
Natuurliefhebbers zullen worden uitgenodigd om de Valle Verzasca te bezoeken, die zich in de directe omgeving van Locarno bevindt. Deze vallei is erg groot en ongelooflijk mooi. Langs zijn territorium zijn veel toeristische routes aangelegd. Er zijn fascinerende wandelpaden, waarlangs je de meest verborgen hoekjes van de vallei en verschillende interessante fietsroutes kunt zien. De belangrijkste attractie van de vallei is de oude dam, die nu dient als een natuurlijk uitkijkplatform voor toeristen.
Dit artikel over Locarno is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Locarno

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Locarno:


Lugano - 23 km
Lugano is een zuidelijke stad in Zwitserland, die van de rest van het land is gescheiden door de "Monte Bre en San Salvatore" bergketen. De stad ligt aan de oever van het Lugano Meer. Lugano werd al in de negende eeuw...
verder
Varese - 39.1 km
Varese is een schitterende provincie stad. Reizigers genieten van de verbazingwekkende Alpenvalleien en de bergmeren. Het resort biedt de gasten meerdere wandelroutes, waarvan vele zijn bedoeld voor een verblijf van...
verder
Como - 45.8 km
De eerste kolonisten verschenen op het grondgebied van Como in 196 v. Chr. Gedurende enkele eeuwen in de middeleeuwen was het unieke land de reden van de strijd tussen Spanje, Frankrijk en Oostenrijk. In 1859 werd Como...
verder

Onze diensten
 Autoverhuur
Huur een auto in Locarno
 Locarno foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Locarno, Zwitserland. Het plannen van een trip naar Locarno met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.