OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

93 Hotels in Funchal

 

Reisgids Funchal - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Deze stad ligt aan de zuidkust van Madeira. Dit is een belangrijke handelshaven en een bekende badplaats, die populair is onder toeristen uit verschillende landen van de wereld. Funchal is gelegen in een schilderachtig land onder prachtige heuvels en ruime weiden, die zeer dicht bij het kustgebied liggen. Naast de prachtige stranden en veel entertainment zijn er hier echt veel historische monumenten.
Het centrale plein van de stad is de locatie van de kathedraal, die is gebouwd in het begin van de 15e eeuw. De inrichting van de hallen van de kathedraal is niet minder indrukwekkend in vergelijking met zijn prachtige en majestueuze aanzicht. U kunt hier geen buitensporige details vinden, maar elk stuk van het meubilair is strikt opgepikt. De markt "Mercado dos Lavraderos" is, zonder twijfel, de meest levendige plaats in deze stad. De selectie van exotische vruchten, groenten en zeevruchten is hier echt enorm. Naast voedsel winkelcentra heeft de markt een grote selectie van souvenirs en handwerk.
De straat "Avenida Do Mar", die zich uitstrekt langs de kust, is de beste plek om te wandelen. Hier vindt u de beste café‘s en restaurants, de traditionele koffie van deze plaats "Chineza" en het uitstekende snoepgoed zal u worden aangeboden om te proberen. De straat brengt u naar een grote golfbreker, die zich veel verder uitstrekt in de baai. Deze golfbreker biedt een prachtig uitzicht over Funchal. Als u het panorama van de stad vanuit een vogelperspectief wilt zien, bent u welkom om een helicoptervlucht te huren en te genieten.
We moeten meer over de stranden van het resort vertellen. De meest bezochte is "Praia Formosa". De zee is hier helder en kalm, dus dit strand is ideaal voor toeristen met kinderen. Duikliefhebbers zullen er ook veel plezier beleven. Er zijn ook verschillende speeltuinen, café‘s en bars op dit strand. "Doca do Cavacas" is meer dan alleen een strand. Dit is een mooi complex van verschillende natuurlijke zwembaden, een speciale tunnel zal u leiden naar een van de stranden van de stad. "Praia do Gorgulho is het meest rustige strand van deze plaats, waar u de grootste privacy geniet. Het is gelegen in een afgelegen deel van de stad en is niet zo goed voorzien als de bovengenoemde stranden.
Dit artikel over Funchal is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Funchal

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Funchal:


Madeira - 25.1 km
Madeira is het eiland van de eeuwige lente. Deze plaats werd al in de XIXe eeuw een bekende Europese badplaats. Madeira is een plek waar beroemdheden, heren en koningen komen om wat rust te hebben.

Het eiland...
verder
Puerto de la Cruz - 475.8 km
Dit is een eeuwenoude stad met een rijke geschiedenis. Het belangrijkste verschil van Puerto de la Cruz met de naburige resorts is het feit dat het niet met opzet voor toeristen is gemaakt. Het is de gewone thuisbasis...
verder
Tenerife - 486.4 km
Dit Spaanse eiland imponeert zijn bezoekers echt door het aantal mooie plaatsen en bezienswaardigheden. Onder hen vindt u oude gebouwen en moderne culturele centra, evenals adembenemende en opvallend mooie...
verder

Onze diensten
 Autoverhuur
Huur een auto in Funchal
 Funchal foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Funchal, Portugal. Het plannen van een trip naar Funchal met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.