OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

100 Hotels in Playa del Carmen

 

Reisgids Playa del Carmen - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Zelfs een paar decennia geleden was Playa del Carmen een van de vele vissersdorpjes, onopvallend en afgelegen. De oorzaak van de plotselinge groei van het aantal nieuwkomers was gelegen in het feit dat duikers deze plaats hadden gevonden tijdens het verplaatsen van het Playa del Carmen naar het eiland Cozumel. De vakantiegangers waren zo verbaasd door de rustige pittoreske kust dat ze besloten niet terug te keren naar luidruchtige plaatsen. Elk jaar is het aantal toeristen toegenomen en dat leidde tot de start van de bouw van hotel complexen, restaurants en uitgaansgelegenheden.
De 5th Avenue wordt beschouwd als de centrale straat van de stad. Alle belangrijke winkelcentra en uitgaansgelegenheden, evenals hotels, nieuwe restaurants en bars worden hier gevestigd. Tijdens uw wandeling kunt u in een van de lokale restaurants dineren waar u zal worden aangeboden om de traditionele Mexicaanse gerechten te proberen, of souvenirs in een van de plaatselijke winkels te kiezen.
Het resort is ook beroemd om zijn nachtleven. Zonsondergang betekent de opening van talrijke kust café‘s, bars en nachtclubs. Veel restaurants werken de hele nacht lang. Als het gaat om disco's en nachtclubs, is de selectie van deze faciliteiten echt geweldig. De fans van Latijns-Amerikaanse muziek, elektronische muziek en zelfs retro muziek zullen hier zeker een goede plek voor aangename rust vinden. Mensen, die graag goede oude tunes horen, kunnen de "Blue Parrot" bar bezoeken, waar ze al hun favorieten van de jaren '80 kunnen beleusteren. Muziekliefhebbers, die liever moderne muziekstijlen horen, zullen veel plezier beleven in de Deseo club, die niet alleen een uitstekende selectie van muziek heeft, maar ook een zeer origineel ontwerp kenmerkt. Tot slot, is het Mambo Café een geweldige plaats voor mensen die naar live muziek willen luisteren.
Als het gaat om excursies, wordt toeristen traditioneel een excursie aangeboden om de Maya ruïnes te bezichtigen. Bezoekers zijn ook welkom om de ongelooflijk mooie botanische tuinen te bezoeken of een wandeling in een regenwoud maken. Playa del Carmen is ook een waar paradijs voor strandliefhebbers en duikers.
Dit artikel over Playa del Carmen is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Playa del Carmen

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Playa del Carmen:


Cozumel - 17.4 km
Cozumel is de grootste Mexicaanse stad, waarvan de kust gewoon volledig bezet is door witte zandstranden, terwijl het centrale deel wordt bedekt met groen. Het resort is in korte tijd populair geworden onder...
verder
Cancun - 65.8 km
Cancun werd de meest bezochte plaats in het Caribisch gebied, het is beroemd om zijn prachtige stranden en een massa van historische monumenten overgebleven uit de tijd van de Maya indianen.

De stranden van...
verder
Merida - 267.9 km
Merida is een van de oudste steden in Mexico. Toeristen worden aangetrokken door zonnig weer, dat is het meest typerend voor deze plaats, gedurende het hele jaar. In de oudheid, was de Maya nederzetting "Ichkaanziho"...
verder

Onze diensten
 Playa del Carmen foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Playa del Carmen, Mexico. Het plannen van een trip naar Playa del Carmen met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.