OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

30 Hotels in Acapulco de Juarez

 

Reisgids Acapulco de Juarez - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Acapulco werd een populaire badplaats in de jaren zestig van de 20e eeuw. Deze plek is traditioneel geliefd bij beroemdheden, en Hollywood regisseurs gebruiken deze stad vaak als achtergrond voor een actiefilm. De prachtige glazen wolkenkrabbers, grote parken en pittoreske baaien en de grootste aanbod van culturele en recreatieve voorzieningen maken Acapulco één van de meest bezochte plaatsen ter wereld. 
 Als u hier komt om plezier te maken, heeft u in ieder geval een brede keuze van stranden. Als u op zoek naar een klassieke strand, neem dan een kijkje op het Caletilla strand, deze is ideaal voor het gezin en om hier uit te rusten omdat de zee hier erg kalm is. Als u op zoek bent naar afzondering, dan is het eiland La Roqueta de beste keuze voor u. U kunt dit eiland bereiken op een kleine boot met een doorzichtige bodem. De weg naar het eiland op zich is al een prachtige reis, en de fantastische natuur en knusse stille stranden zal u helpen om te ontspannen en de drukte van de grote stad doen vergeten. En de stranden van Tamarindos worden beschouwd als de meest pittoreske stranden van Acapulco. Sporters en fans van een actieve vakantie kunnen het beste naar het Puerto Marques strand gaan, deze strand is uitgerust met meerdere sportvelden, entertainment centra voor kinderen, winkels die sportartikelen verhuren en u kunt er zelfs een duikschool vinden. 
Reizigers die graag op excursies gaan, zullen Acapulco ook zeer interessant vinden. Er zijn hier veel musea en tal van historische en architectonische bezienswaardigheden. Het gemeentelijke plein Zocalo wordt ook wel het historische hart van Acapulco genoemd. Hier vindt u ook het kathedraal De la Soledad. In dit historische deel van de stad vindt u ook Nuestra Señora de la Soledad, en vele andere gebouwen die in de koloniale tijd zijn gebouwd. Bezoek ook het Mezcala Museum van Kunst en maak een wandeling door de prachtige parken en tuinen. Vergeet niet om het San Diego fort te bezoeken. Dit fort werd gebouwd in het begin van de 17e eeuw, maar tegenwoordig is deze vesting omgebouwd in een museum.
  In het hart van de stad ligt een prachtige kathedraal, ook bekend onder veel toeristen onder de niet-officiële naam van de Kathedraal van de Vrouwe van de Eenzaamheid. Het is een goed voorbeeld van de Art Nouveau-stijl, in deze oude kathedraal zijn vele ongerepte architectonische elementen bewaard gebleven. Hetzelfde als vele jaren geleden, kunnen bezoekers vandaag de prachtige glas-in-loodramen bewonderen, en toch sierlijke sculpturen. Tijdens de bouw van de kathedraal, de verguldsel en de verf van verzadigd blauw, onderscheidt deze kathedraal zich van een ander.
Voor degenen die liever lange wandelingen maken, is het noodzakelijk om naar de ruïnes van een oude kapel van het kasteel te gaan. Het is gelegen op de top van een heuvel, die een prachtig panoramisch uitzicht op de omgeving biedt. In de buurt van de ruïnes van het kasteel is een 42 meter lang kruis - een ander historisch object, gewijd aan het verlaten van zeilers.
Een van de natuurlijke attracties van Acapulco is het natuurreservaat Papagayo, dat werd opgericht in de jaren 40 van de vorige eeuw. Tegenwoordig is dit park omgetoverd tot een interessant toeristisch centrum, en daar kun je niet alleen verschillende vogelsoorten observeren, maar ook een prachtig kunstmatig meer. Dit park is erg populair onder gezinnen die met gezinnen reizen, er is een prachtig waterpark en zelfs een astronomische speeltuin, een bezoek dat een informatieve gebeurtenis belooft te worden.
De meest ongewone culturele instelling is gemakkelijk het Masks Museum. Dit museum bevat een zeer interessante verzameling theatrale maskers, waarvan sommige items meer dan 500 jaar oud zijn. Er zijn maskers, eigendom van lokale edelen die slavenhouders waren, letterlijk heeft elk van de tentoonstellingen zijn eigen unieke verhaal. Een interessante cadeauwinkel is open voor bezoekers van het museum, waar u replica's van die beroemde maskers kunt kopen.
Veel toeristen voelen zich aangetrokken tot de baai van La Quebrada. Hier kun je extreme atleten uit de lokale gemeenschap zien springen vanaf een 34 meter hoge klif. De kust hier is erg gevaarlijk en volledig bedekt met scherpe rotsen, dus deze sprongen zijn altijd een enorme bedreiging voor het leven.
Dit artikel over Acapulco de Juarez is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Acapulco de Juarez

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Acapulco de Juarez:


Mexico - 298.9 km
Mexico is een hoofdstad vol met contrasten. U voelt zich er meteen prettig en thuis, ofwel, u voelt meteen een afkeer en een verlangen om zo snel mogelijk naar een rustiger plek te vertrekken. Er zijn prachtige gebouwen...
verder
Guadalajara - 556.2 km
Guadalajara is een stad in Mexico, in het zuid-westen van de Mexicaanse hoogvlakte. De stad is een administratief centrum van de staat Jalisco. Deze naam is ontleend aan de naam van een stad in Spanje. De naam kan...
verder
Tampico - 634.8 km
Tampico is gelegen in het staat Tamaulipas en staat bekend als een centrum van de productie van olie, koper en zilver. Tampico kreeg de status van stad in 1823. Daarvoor werd het beschouwd als een kleine nederzetting,...
verder

Onze diensten
 Autoverhuur
Huur een auto in Mexico
 Acapulco de Juarez foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Acapulco de Juarez, Mexico. Het plannen van een trip naar Acapulco de Juarez met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.