OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

1 Hotels in Placentia Village

 

Reisgids Placentia Village - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Belize is een prachtige stad, met mooie regenwouden, een heerlijk mild klimaat, met een grote verscheidenheid aan flora en fauna. Het geld van Belize is de Belize dollar. De stad heeft een groot aantal banken van maandag tot vrijdag van acht in de ochtend tot een in de middag. Maar geld kan bijna overal worden gewisseld, op luchthavens, in hotels, in de winkel. De stad ontstond in 1970. De bevolking telt ongeveer 7000 mensen.
Belize heeft een zeer goede infrastructuur, hier kunt u een grote verscheidenheid aan gebouwen vinden. Huizen combineren een verscheidenheid van de architecturale stijlen en een pracht van moderne apparatuur en hulpmiddelen. Hier vindt u een fenomenale hoeveelheid bezienswaardigheden en culturele schatten. Attracties van het land zijn de ruïnes van Karakol, de Forest Reserve Mountain Pine Ridge. De "Stenen Maagd" is de archeologische trots van het land. Deze attractie is gelegen op een tegen de bergen hellende heuvel. De "Stenen vijver", Altun Ha is een archeologisch centrum van het land, dat een groot aantal studenten aantrekt. Unieke opgravingen zijn precies hier verricht. Het was het gebied uit de oude periode, met tempels zoals de Tempel van het Stenen Altaar.
  Een van de belangrijkste natuurlijke attracties van Belize wordt beschouwd als het Belize Barrier Reef. De lengte is meer dan 280 km, de schaal ervan is de tweede alleen voor het Great Barrier Reef, gelegen langs de kusten van Australië. Voor toeristen worden zeer interessante boottochten naar het rif georganiseerd, waarbij ze kunnen genieten van de verscheidenheid aan zeeleven. Bijzonder interessante excursies, die worden uitgevoerd in een doorzichtige vloerbodem. Dit unieke rif is een echte vondst voor liefhebbers van duiken en snorkelen.
In Belize zijn er veel interessante en mooie plekken om te wandelen, een iconische plek is het Battlefield Park. Zelfs in de eerste helft van de 17e eeuw organiseerde de lokale bevolking bijeenkomsten in zijn plaats en bracht de belangrijkste sociale evenementen hier door. Ter nagedachtenis aan deze historische gebeurtenissen worden nu politieke bijeenkomsten gehouden in het park en worden hier ook diverse concerten en theatervoorstellingen georganiseerd. Dit pittoreske park is goed uitgerust voor de rest - er zijn talrijke banken, evenals vele straatstalletjes, die populaire inheemse gerechten aanbieden.
Naast traditionele musea heeft de stad een aantal zeer interessante culturele centra, een geweldig voorbeeld is Image Factory Gallery. Het presenteert bezoekers van de verschillende gebieden van hedendaagse kunst, deze galerij biedt schilderijen en interessant werk van lokale fotografen. De opening van de galerij vond plaats in 1995, het organiseert regelmatig interessante culturele evenementen en ontmoetingen met lokale beeldhouwers en schilders. De galerij heeft een zeer interessante winkel waar je ambachten van lokale ambachtslieden kunt kopen.
Natuurliefhebbers moeten zeker het reservaat van de Rio Bravo bezoeken, waarvan de belangrijkste bewoners exotische vogels zijn. Hier, tussen het dichte struikgewas van exotische planten en wijnstokken, zijn kleurrijke papegaaien, toekans en zelfs minuscule vogels, die op heldere vlinders lijken, te zien. Het reservaat werd opgericht in 1988 en beslaat een oppervlakte van ongeveer 930 vierkante kilometer, het is het grootste reservaat van het land. Het grondgebied is bedekt met wandelpaden, waar je langs een ongelooflijk mooi regenwoud kunt wandelen. Tegenwoordig is het reservaat de thuisbasis van meer dan 70 soorten dieren, evenals ongeveer 400 soorten vogels, waarvan de waarneming een onvergetelijke gebeurtenis zal zijn.
Dit artikel over Placentia Village is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Placentia Village

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Placentia Village:


Roatan - 196.8 km
Een prachtig eiland met zandstranden en pittoreske groene heuvels, Roatan is beroemd om mooie riffen en zachte zon. Tot 1502 was het leven op het eiland rustig en gemeten, dat was, tot de eerste Europeaan een stap aan...
verder
Honduras - 270.3 km
Honduras is een democratische constitutionele republiek in Midden-Amerika. Het land grenst aan Nicaragua in het zuiden, Salvador in het zuid-westen en Guatemala in het westen. Het wordt ook gewassen door Caribische Zee...
verder
Tegucigalpa - 297.3 km
Dit resort ligt in het zuidelijke deel van Honduras. De naam van de stad kan letterlijk worden vertaald als "zilver heuvel". Het werd opgericht in 1536 als een industrieel centrum, bleef lange tijd de grootste...
verder

Onze diensten
 Autoverhuur
Huur een auto in Belize
 Placentia Village foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Placentia Village, Belize. Het plannen van een trip naar Placentia Village met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.