OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

200 Hotels in Rhodos

 

Reisgids Rhodos - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Een van de meest populaire en wereldberoemde resorts,´´Rhodos´´ heeft de liefde van vakantiegangers gewonnen vanwege de schilderachtige landschappen, de zachte zon en de fascinerende azuurblauwe kustlijn. Hier vindt u luxe hotels, waar beroemdheden en edelen rusten en ook echt eenzame hotels, gelegen in afgelegen baaien. Kortom, het is een goede pittoreske plek voor recreatie en ontspanning, die past bij elke smaak en budget.
Een rijk historisch erfgoed is een van de aantrekkelijke kenmerken van het resort. Er zijn talrijke monumenten, die elk uniek zijn. Het grootste deel van de attracties bevindt zich in het zogenaamde middeleeuwse deel van de stad. District Chora is de locatie van de vele moskeeën, kerken en mooie huizen. De meest bekende structuren zijn de Suleiman Moskee, de moskee van Sultan Mustafa, de moslim Bibliotheek, de kerk van St. George's, de Kerk van Onze Lieve Vrouw van Chora, en de Kerk van St. Paraskeva-vrijdag. Als u besluit om tijdens het warme seizoen op het eiland te ontspannen, zult u in staat zijn om theatervoorstellingen te bezoeken, die worden uitgevoerd in een van de oudste theaters onder de open hemel. Winkel fans zullen eveneens activiteiten vinden in de oude stad. In de Sokratus straat zult u de beste cadeauwinkels en antiekwinkels van het eiland vinden. Kunstliefhebbers moeten zeker de lokale Kunst Galerij bezoeken, die verzamelingen van werken van middeleeuwse en moderne meesters vertoont. U kunt gewoon niet nalaten om het Archeologische Museum te bezoeken, dat veel prachtige standbeelden van Aphrodite vertoont, net als de prachtige decoraties en rituele accessoires.
Een reis naar de Vallei van de Vlinders zal de meest ongewone en romantische excursie geworden. De Vallei wordt ook beschouwd als de mooiste plek van het eiland. Rijke vegetatie, een kleine rivier en tal van mooie, vliegende wezens - dit is een waar paradijs op aarde dat u niet meer wilt verlaten.
Dit artikel over Rhodos is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Rhodos

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Rhodos:


Faliraki - 19.4 km
Dit kleine vissersdorp is uitgegroeid tot een echte "stad van vermaak" voor toeristen. Hier vindt u passend vermaak voor iedere smaak, dat is waarom zo veel reizigers liever ontspannen in Faliraki.

...
verder
Marmaris - 75 km
Marmaris is een stad, die is gelegen in de grootste haven ter wereld. Dit is een plaats aan de zuid-westkant van Turkije, waar de Middellandse Zee en de Egeïsche Zee bij elkaar komen. Marmaris is een bekende Turkse...
verder
Kos - 102.3 km
Kos is een prachtige stad en een prachtig strand resort dat, binnen slechts enkele decennia aan populariteit heeft gewonnen onder Europese en Amerikaanse reizigers. Oude gebouwen werden tijdens de aardbeving in 1933...
verder

Onze diensten
 Rhodos foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Rhodos, Griekenland. Het plannen van een trip naar Rhodos met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.