OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

56 Hotels in Fethiye

 

Reisgids Fethiye - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Prachtige stranden, pittoreske heuvels, talrijke historische en culturele bezienswaardigheden, uitstekende keuken en de grootste selectie van vermaak - al deze factoren maken Fethiye een van de meest populaire resorts in Turkije. Dennenbossen, die zich in de regio Piemonte bevinden, zijn ideaal om te wandelen en te fietsen. Hier vindt u fantastische schone lucht en een prachtige uitkijk over de stad en de kust vanaf de bergtoppen.
Paroplane vluchten behoren tot de nieuwe vormen van vermaak, die snel populariteit hebben gewonnen onder vakantiegangers. Deze ongewone "lucht" tocht duurt ongeveer 30-40 minuten. Iedereen kan deze adembenemende vlucht maken. Ervaren instructeurs zullen zorgvuldig de route begeleiden, zodat u alle belangrijke bezienswaardigheden van de stad vanuit het oog van een vogel zult zien.
Het centrale deel van Fethiye is het meest interessante uit het oogpunt van historie en architectuur. Het grootste deel van de oude gebouwen is hier gevestigd. Nieuwe wijken, pleinen en steegjes bevinden zich hier ook naast oude huizen. Overdag zijn er hier altijd veel bezoekers, u zult tal van geopende winkels en kleinhandelszaken zien, die hun bezoekers verwelkomen. Wanneer de nacht valt over de stad, openen hier tal van restaurants en bars. "Olu Deniz" is zeker de meest populaire wijk voor de strand rust. Hier zijn ook duikscholen gevestigd. Iedereen kan les krijgen en van de schoonheid van de onderwaterwereld genieten. Fans van onderwatervissen en surfen kunnen alle benodigde apparatuur huren in een van de lokale strand centra. Degenen, die genieten van kamperen en picknicken, wordt aangeraden om een reis naar de nederzetting genaamd Kayakoy te maken, die op 20 minuten afstand van de stad is gelegen. Hier kunt u een kano huren en gaan vissen of in de schaduw zitten en van een ontspannen vakantie genieten.
Dit artikel over Fethiye is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Fethiye

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Fethiye:


Marmaris - 79.9 km
Marmaris is een stad, die is gelegen in de grootste haven ter wereld. Dit is een plaats aan de zuid-westkant van Turkije, waar de Middellandse Zee en de Egeïsche Zee bij elkaar komen. Marmaris is een bekende Turkse...
verder
Faliraki - 90.3 km
Dit kleine vissersdorp is uitgegroeid tot een echte "stad van vermaak" voor toeristen. Hier vindt u passend vermaak voor iedere smaak, dat is waarom zo veel reizigers liever ontspannen in Faliraki.

...
verder
Rhodos - 107.3 km
Een van de meest populaire en wereldberoemde resorts,´´Rhodos´´ heeft de liefde van vakantiegangers gewonnen vanwege de schilderachtige landschappen, de zachte zon en de fascinerende azuurblauwe kustlijn. Hier vindt...
verder

Onze diensten
 Autoverhuur
Huur een auto in Fethiye
 Fethiye foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Fethiye, Turkije. Het plannen van een trip naar Fethiye met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.