OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

1 Hotels in Niigata

 

Reisgids Niigata - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Niigata is een van de grootste prefecturen van het land en de grootste fabrikant van rijst. Dat is de reden waarom de prefectuur soms "rijst mandje" wordt genoemd. De houtverwerkende industrie is hier ook goed ontwikkeld. Talrijke meubel fabrieken en industriële houtverwerkende therminals zijn recent verschenen in deze stad. Niigata is ook bekend als een belangrijk centrum van land- en zeevervoer, en de lokale haven accepteert koopvaardijschepen uit Korea en China.
Reizigers zijn van oudsher aangetrokken door de prachtige natuur van deze plaats. Veel gebieden van de prefectuur zijn omgezet in nationale beschermde parken. Daarnaast zijn er verschillende warmwaterbronnen en moderne spa-centra in deze regio. In de zomer kunnen de gasten van een wandeling genietenen en de plaatselijke bezienswaardigheden bezoeken en in de winter verandert Niigata in een groot en beroemde skigebied, dat niet alleen populair is, maar ook prachtig ingericht. Daarnaast, zijn er nog vele opmerkelijke plaatsen in dit resort, zodat de keuze van de excursie routes meer dan indrukwekkend is.
De tempel van Hakusan, die 400 jaar geleden werd opgericht, is een van de oudste monumenten. Onder de moderne gebouwen adviseren wij Gokoku Shinto heiligdom bezoeken, het is vooral populair onder jonge koppels. De reden hiervoor ligt in het feit dat de tempel is gewijd aan de god, die familie beschermt. Natuurliefhebbers kunnen met veel plezier een wandeling maken in het park, dat soms "Deens" wordt genoemd. Het ziet er echt als een van de parken in Denemarken en dit is een favoriete plek voor zowel de lokale bevolking als de bezoekers. U kunt de geschiedenis van de prefectuur leren door een bezoek aan het Nationale Museum, dat een groot archief van historische documenten bevat. U kunt ook van de werken van lokale kunstenaars in de volgende musea genieten. Er zijn het Museum van Tsuri Kunst, het Kunst Museum, het Natuurhistorische Museum en het Nittsu Museum.
  De stad heeft veel geweldige observatieplatforms waar je de levendige straten vanuit een vogelperspectief kunt bewonderen. De meest populaire zijn de 100 meter hoge Rainbow Tower en natuurlijk de Japan Sea Tower. Ondanks de namen van deze kijkplatforms zijn ze meer geschikt om stedelijke landschappen te bewonderen in plaats van de zee. Het is ook vermeldenswaard dat het dek van de Rainbow Tower draait.
In de buurt van de stad, ontdekt u een interessante natuurlijke bezienswaardigheid - het prachtige Lake Hyoko. Het water is erg schoon. Langs de oevers van het meer liggen veel zeldzame soorten bomen en planten die je kunt bewonderen in het warme seizoen. Het zou leuk zijn om het stuwmeer in de winter te bezoeken wanneer meer dan 5000 Siberische zwanen hier komen om te overwinteren. Ornithologen van over de hele wereld bezoeken Niigata om dit verbazingwekkende natuurlijke fenomeen te bekijken.
De belangrijkste amusementslocatie van de stad is Marinepia Nihonkai, een van de grootste aquaria in Japan. Het biedt een unieke verzameling van zeeleven: u kunt zeldzame vissen, schaaldieren, zeeschildpadden observeren en, natuurlijk, een spectaculaire dolfijnenshow bekijken. Het prachtig versierde oceanarium heeft een grote transparante tunnel en vele andere thematische aquaria met informatieborden.
Fans van ongewone excursies zullen de mogelijkheid hebben om het eiland Sado te bezoeken, dat op 35 km van de kust van Niigata ligt. Dit eiland is een belangrijke historische plaats, honderden jaren geleden diende het als een plaats van verbanning voor 'vijanden van de staat'. Veel hooggeplaatste functionarissen werden naar dit eiland verbannen. De ballingen werkten aan goudafzettingen die hier eerder werden ontdekt door de lokale onderzoekers. De oude mijnen van het Japanse eiland, evenals een interessant historisch museum, herinneren aan oude tijden.
Een ongewone toeristische attractie is het themapark 'Russian Village' in de buitenwijk van Suibare. Dit groene park verscheen in het midden van het uitgestrekte cederbos in 1993. Het pretpark werd enkele jaren na de opening verlaten. Momenteel zijn er geen officiële rondleidingen door het park, maar het stopt niet veel toeristen.
Dit artikel over Niigata is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Niigata

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Niigata:


Nagano - 160.4 km
Nagano ligt in het centrale deel van het land en kenmerkt zich door de aanwezigheid van de hoogste bergketens in Japan (Hotaka, Jari, Kiso en Akaisi), waartussen snelle berg rivieren stromen, de grootste waarvan zijn...
verder

Onze diensten
 Autoverhuur
Huur een auto in Niigata
 Handige kaarten
Interactieve kaart van Niigata
 Niigata foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Niigata, Japan. Het plannen van een trip naar Niigata met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.