OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

8 Hotels in Kobe

 

Reisgids Kobe - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Kobe is een oude havenstad, een internationaal centrum van de handel en een grote industriële regio. Tegenwoordig werken op het grondgebied van deze stad verschillende fabrieken die actief zijn in gebieden zoals chemische en militaire industrie. In vele aspecten is Kobe een belangrijke stad voor de algemene welvaart van het land. De stad werd gesticht in het begin van de 8e eeuw. Op dat moment werd het versierd door tal van oude gebouwen en historische bezienswaardigheden. Vanwege de rampzalige aardbeving in 1995 werd een groot deel van deze gebouwen verwoest. De economie van Kobe leed grote verliezen op dat moment. Meer dan 5 duizend mensen stierven in die catastrofe. Maar met de hulp van de lokale bevolking is de stad gewoon herbouwd uit ruïnes en nu herinnert bijna niets aan die tragische gebeurtenis.
Het Museum van Kunst is een van de belangrijkste bezienswaardigheden van Kobe. Het museum heeft een verzameling van oude foto's, alsmede werken van moderne meesters. Het graf van de Minotaurus is een van de weinige historische bezienswaardigheden die erin zijn geslaagd om te overleven. Dit is een nogal interessant architectonisch complex dat het bezoeken waard is. De grootste tuin van Kobe heet "Sorakoen". Hier kunt u door schaduwrijke valleien wandelen en van prachtige fonteinen genieten. De "tempel van Suma" ligt niet ver van het park. Dit is een van de belangrijkste religieuze bezienswaardigheden van Kobe.
Liefhebbers van winkelen moeten niet vergeten de Yamato straat te bezoeken. Hier vindt u tal van handels paviljoens gewijd aan verschillende thema's en traditionele Japanse restaurants. U kunt het panorama van de stad en de kust lijn van de observatieplaats van de toren van de haven bekijken. Elke dag bezoeken drie duizenden toeristen dit gebied om van het prachtige uitzicht van de haven en de wijken van de stad te genieten. Kobe is de thuisbasis van een internationale beroemde plaats de "Akashi Kaikyo" brug. Het is de grootste hang brug in de wereld, die Kobe met Awaji Eiland verbindt.
  Een van de meest interessante regio's van Kobe om te wandelen is de haven. Hier bevindt zich een uniek monument van architectuur - de Hyperboloid-toren. Het werd in 1968 speciaal voor toeristen gebouwd. De top van deze prachtige toren is helemaal klaar met een observatiedek. De bezoekers kunnen vanaf een hoogte van 108 meter het panorama van de stad bewonderen. Elke dag wordt dit kijkplatform bezocht door ongeveer 3000 mensen.
De Rocco Mountains zijn erg populair bij natuurliefhebbers. Ze zijn relatief laag, maar erg mooi. Aan het begin van de 20e eeuw begon het uitrusten van plaatsen voor landrust. In het uitlopergedeelte werden vele prachtige villa's gebouwd. Ook zijn golfbanen hier gevestigd. In de uitlopers zijn er verschillende boerderijen waar gasten altijd welkom zijn. Hier kunt u veel interessante wandelingen maken of paardrijden.
In Kobe is er een kleurrijk Chinatown dat toeristen aantrekt met een verscheidenheid aan interessante souvenirwinkels en goedkope Chinese restaurants. Een van de meest ongewone parken in de stad die 12 beelden van dieren versiert - symbolen van de Chinese kalender, is hier te vinden.
In de stad en haar omgeving zijn er verschillende interessante fabrieken voor de productie van sake, waar ook interessante excursies worden gehouden. De Hamafukutsuru Ginjo Kobo-fabriek is erg interessant. Bezoekers kunnen een wandeling maken door de winkels van de fabriek, de beste variëteiten van de hier geproduceerde drankjes proberen en cadeausets kopen voor geliefden in een plaatselijke winkel.
Fans van historische locaties worden uitgenodigd om het heiligdom van Kitano Tenman-Jinja te bezoeken. Het werd verplaatst naar de stad in de late 19e eeuw. Deze tempel werd meer dan 250 jaar geleden gebouwd. Momenteel is het een permanente locatie voor interessante festivals en religieuze feestdagen, waaraan absoluut iedereen kan deelnemen.
Kobe is beroemd om zijn juweliers. In de stad is een van de beste sieraden ter wereld gemaakt met parels. Voor diegenen die tijdens de vakantie geen nieuwe sieraden verwachtten te kopen, is het de moeite waard om het Center Tasaki Pearl Plaza te bezoeken. Veel toeristen bezoeken het als een museum. In dit centrum worden stijlvolle producten van bekende fabrikanten gepresenteerd. In het tentoonstellingscentrum zijn unieke antieke ornamenten bewaard die ooit voor edelen waren gemaakt. Sommige van de gepresenteerde producten kunnen worden gekocht, maar alleen de rijkste reizigers kunnen het betalen.
Dit artikel over Kobe is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Kobe

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Kobe:


Osaka - 30.5 km
Een van de grootste steden in het land, een beroemde handels haven en industrieel centrum, Osaka is een stad met een rijke geschiedenis, heerlijk klimaat en prachtige natuurlijke landschappen. De stad is ook snel...
verder
Kyoto - 63.8 km
Tot 1868 was Kyoto de residentie van de keizer, de hoofdstad en het spirituele centrum van Japan. Op het grondgebied van de stad bevinden zich 17 oude tempels, een groot aantal historische monumenten, waarvan er vele...
verder
Okayama - 114.4 km
Okayama is een belangrijk transport-en opleidingscentrum in Japan, maar ook een stad met een rijk cultureel erfgoed en een complexe geschiedenis. Het werd opgericht in 1889 en werd beschouwd als een belangrijk...
verder

Onze diensten
 Autoverhuur
Huur een auto in Kobe
 Kobe foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Kobe, Japan. Het plannen van een trip naar Kobe met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.