OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

Hotel Boeken

 

Reisgids Kanagawa - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

De prefecture van Kanagawa is gelegen op het Honshu eiland. Tegenwoordig is dit een van de belangrijkste industriële centra van het land. Ondanks het feit dat Kanagawa ernstig werd verwoest door de aardbeving in 1923 en daarna verlies leed tijdens de Tweede Wereldoorlog, is dit tegenwoordig een moderne en goed ontwikkelde regio. In deze tijd ziet u op het grondgebied van de prefectuur tal van moderne machinebouw- en chemische fabrieken, voedsel- en installatie fabrieken, die elektronische apparatuur maken. Alle industriële faciliteiten verzamelen zich langs de kust van Tokyo Bay.
Toeristen worden vooral aangetrokken door de grote natuur en het milde klimaat, die een comfortabel verblijf hier het hele jaar door mogelijk maken. Het westelijke deel van Kanagawa bestaat uit bergachtig terrein, een echt juweeltje voor klimmers en iedereen kan ook lekker over de pittoreske heuvels wandelen. De zuidelijke en oostelijke delen van de regio zijn typische kustvlakten. Hier kunt u rond de ruime strand gebieden lopen en van het geluid van de golven genieten.
Als het gaat om historische monumenten, is het beroemdste architecturale complex van deze regio Kamakura. Lange tijd geleden was deze plaats een militaire hoofdstad van Japan's heersers. Vele jaren zijn verstreken sinds die middeleeuwen, maar tegenwoordig blijft Kamakura een bekende plek en een huis voor een van de meest waardevolle bezienswaardigheden van onze planeet, het koperen Boeddhabeeld. De hoogte van het monument is naar schatting 13 meter. Het standbeeld bezet de derde plaats in de lijst van hoogste standbeelden van de wereld en heeft een zeer belangrijke religieuze betekenis. De zuidelijke regio van de prefectuur heet Hanoi. Dit kwartaal is een deel van het natuurgebied Fuji-Hakone-Izu. Dit is een echt schilderachtige streek, een wandeling hier zal talrijke indrukken achterlaten. Het maakt niet uit of u ervoor heeft gekozen om op heuvels te lopen of om op een strand te relaxen, Kanagawa geeft u alleen maar goede herinneringen en u zal zeker weer terug willen naar dit resort.
  De regio staat bekend om zijn natuurlijke attracties; interessante excursies vinden plaats langs de Owakudani-vallei. Het werd ongeveer 3000 jaar geleden gevormd als gevolg van een vulkaanuitbarsting. De belangrijkste kenmerken van deze plaatsen zijn hete zwavelbronnen. Op sommige plaatsen zijn ze zo intens dat ze echte hete rivieren vormen. Ook kun je op deze plaatsen veel interessante rotsformaties zien. Op het grondgebied van de vallei zijn er verschillende oude tempels. Verder kan men originele nederzettingen bezoeken.
Helaas is de populaire vallei niet uitgerust voor recreatie. De sterkte van lokale thermische bronnen kan worden beoordeeld in het Yunessun-complex. Het ligt in de charmante wijk Hakone. Het complex werd gevormd rond curatieve thermische bronnen. Tegenwoordig worden bezoekers tientallen balneotherapieprocedures aangeboden, waaronder exotische, bijvoorbeeld therapeutische baden met sake. Dit complex is geweldig voor gezinnen. Voor de jongste bezoekers zijn er ook zwembaden met thermaal water en verschillende attracties.
De medische ontspanning kan worden gevarieerd door een bezoek aan het prachtige Odawara-kasteel. Het is een van de grootste architecturale constructies van de regio. Dit kasteel is gelegen in de stad met dezelfde naam en werd gebouwd in 1418. Aan het einde van de 16e eeuw was dit enorme onneembare kasteel volledig verwoest en lag het lange tijd in puin. Het was mogelijk om het pas in de jaren zestig volledig te herstellen. Momenteel herbergt het kasteel een museum waarin historische en etnografische artefacten worden bewaard.
Een van de meest bezochte boeddhistische tempels is Engaku-ji. Het werd gebouwd in 1282 en tot op heden is het een van de vijf grootste Zen-tempels ter wereld. Er is een tempelcomplex op het grondgebied van een uniek cederbos. Alle bomen die hier groeien zijn meer dan honderd jaar oud. In de kerk worden regelmatig verschillende religieuze en culturele activiteiten gehouden, waaronder lessen over meditatie. Aanhangers van absoluut elke religie kunnen deelnemen aan sommige activiteiten. Binnen de muren van deze tempel bevinden zich vele waardevolle relikwieën, waaronder de tand van de Boeddha. In het park rondom de tempel kun je ook veel interessante dingen zien. Op zijn grondgebied zijn er verschillende uitstekende observatieplatforms.
Dit artikel over Kanagawa is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Kanagawa

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Kanagawa:


Nagano - 187.3 km
Nagano ligt in het centrale deel van het land en kenmerkt zich door de aanwezigheid van de hoogste bergketens in Japan (Hotaka, Jari, Kiso en Akaisi), waartussen snelle berg rivieren stromen, de grootste waarvan zijn...
verder

Onze diensten
 Kanagawa foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Kanagawa, Japan. Het plannen van een trip naar Kanagawa met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.