OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

1 Hotels in Nagano

 

Reisgids Nagano - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Nagano ligt in het centrale deel van het land en kenmerkt zich door de aanwezigheid van de hoogste bergketens in Japan (Hotaka, Jari, Kiso en Akaisi), waartussen snelle berg rivieren stromen, de grootste waarvan zijn Hime, Chikuma en Kiso. Dit unieke landschap heeft zijn invloed op de klimatologische omstandigheden van de regio. In de zomer is het vrij koel in deze stad, en in de winters is het er koud en besneeuwd.
De stad is altijd zeer aantrekkelijk geweest in commercieel - en militair opzicht, omdat het het oostelijke - en westelijke deel van het land megt elkaar verbindt. Vanwege het feit, dat Nagano werd gekozen om de Olympische Spelen in 1998 te organiseren, zijn de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad vooral sportfaciliteiten. Dit zijn moderne hi-tech faciliteiten, die het hart van elke sporter zullen winnen. Natuurlijk, vindt u in Nagano ook diverse oude tempels, een van de meest bekende daarvan is de "Dzenkodzi", die is gesticht in de 7de eeuw. De bouw duurde tot de 18e eeuw, en het is echt moeilijk om een andere kerk te vinden, die uw hart zo kan veroveren op het gebied van schoonheid en grandeur.
Niet ver van de stad ligt een van de meest opmerkelijke historische plaatsen - het veld "Kawanakajima". Het was getuige van de vijf grote veldslagen. Tegenwoordig is hier een standbeeld geïnstalleerd ter nagedachtenis van hen, die in deze gevechten zijn gevallen. Het monument beeldt de gebeurtenissen van 1561 en toont de strijd van samurai die de strijdende clans geleid. Het "Chubu Sangaku National" Park is een van de mooiste plekken in de regio. Het oude feodale kasteel van Matsumoto, dat in de 16e eeuw is gebouwd, kunt u op het grondgebied van het park zien.
Bij warm weer trekt de stad vooral door zijn historische monumenten bezoekers, terwijl in de winter Nagano verandert in een prachtig skigebied. Hier vindt u 100 moderne skicentra, 40 ijsbanen en vele sportfaciliteiten.
  In de omgeving van Nagano zijn er veel interessante natuurlijke bezienswaardigheden, waaronder het Kagami-meer, ook wel bekend als Mirror Pond. Het verbazingwekkende aan deze vijver is het kristalheldere, kalme water, waar golfrimpels uiterst zeldzaam zijn. Togakushi-bergen worden weerspiegeld op het oppervlak van het meer als in een spiegel - je kunt hun landschappen eindeloos bewonderen. Het is opmerkelijk dat het landschap er heel anders uit kan zien, afhankelijk van het seizoen.
Niet ver van het meer ligt het Olifantenmuseum Nojiri-ko Naumann. Het zou interessant zijn om dit paleontologisch museum te bezoeken voor alle natuurliefhebbers en gezinnen met kinderen. De basis van de expositie zijn versteende overblijfselen van dieren die meer dan vijf miljoen jaar geleden onze planeet bevolkten. Een van de meest waardevolle exposities is het skelet van Naumann's Elephant dat miljoenen jaren geleden is uitgestorven. Het is toegestaan ​​om een ​​aantal van de exposities van het museum aan te raken, dus het is vooral populair bij toeristen met kleine kinderen.
Een cultureel programma moet zeker een bezoek aan het Sanada Treasure Museum omvatten. De museumexpositie is gebaseerd op persoonlijke bezittingen van vertegenwoordigers van de nobele clan van Sanada. Hier kunt u rijke antieke harnassen en unieke wapens zien, evenals sieraden gemaakt van edele metalen. In totaal telt de museumcollectie meer dan 50.000 exposities, op de een of andere manier gerelateerd aan de beroemde clan.
Een prachtig traditioneel houten gebouw herbergt het Tanaka Honke Museum. Het historische gebouw waarin het museum is gevestigd was ooit de residentie van rijke handelaars uit Tanaka. In dit museum kunnen bezoekers voorbeelden zien van goederen die handelaren hielpen hun rijkdom honderden jaren geleden te vermenigvuldigen. Voorbeelden van katoen, koolzaadolie, granen en andere goederen die goud waard waren, worden hier opgeslagen. Het museum toont ook een zeer interessante collectie antieke meubels, nationale kostuums en kunstwerken.
Iedereen die wil genieten van het wandelen op pittoreske plaatsen, moet zeker een bloementuin bezoeken, in de buurt van Nagano. Deze prachtige historische tuin in Obuse werd gesticht in het begin van de 17e eeuw. De beste tijd om de tuin te bezoeken is van april tot december, wanneer honderden plantensoorten op hun grondgebied bloeien.
Dit artikel over Nagano is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Nagano

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Nagano:


Niigata - 160.4 km
Niigata is een van de grootste prefecturen van het land en de grootste fabrikant van rijst. Dat is de reden waarom de prefectuur soms "rijst mandje" wordt genoemd. De houtverwerkende industrie is hier ook goed...
verder

Onze diensten
 Autoverhuur
Huur een auto in Nagano
 Handige kaarten
Interactieve kaart van Nagano
 Nagano foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Nagano, Japan. Het plannen van een trip naar Nagano met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.