OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

38 Hotels in Kitzbuhel

 

Reisgids Kitzbuhel - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Skioord Kitzbühel is uitgegroeid tot een favoriete bestemming verschillende rijke mensen en internationale beroemdheden. Deze elegante, moderne stad die zijn historische erfgoed zorgvuldig heeft bewaart, trekt zijn bezoekers niet alleen met sport, maar ook vanuit cultureel oogpunt.
Met de geschiedenis en cultuur van de stad zal u kennismaken in het lokale museum van geschiedenis, de collecties daarvan zijn in een van de oude kastelen ondergebracht. Hier zijn de rijke verzamelingen van voorwerpen, variërend van de prehistorie tot de bloei van de Bronstijd. Een van de attracties is een mooie alpenbloementuin, die aan de bezoekers de bloemenpracht uit de berggebieden toont. De tuin is hoog in de bergen gelegen, dus hier kunt u niet alleen genieten van de prachtige bloemen, maar ook van het uitzicht op de stad genieten.
Een van de oudste architectonische gebouwen is het Kaps kasteel, gebouwd in de 17e eeuw. Tegenwoordig is het gebied in de buurt van het kasteel bezet een golf veld. Vlakbij ligt een andere oude structuur, het Lebenberg Kasteel. Het werd gebouwd in de 16e eeuw en is tegenwoordig volledig omgebouwd tot een luxe hotel.
Het Ski Circus is een van de meest wonderbaarlijke en unieke bezienswaardigheden van de stad. Dit is een groot complex met kabelbaan wegen, verschillende service centra en liften. De liften brengen u naar de top van de pistes die over verschillende niveaus van complexiteit en unieke eigenschappen beschikken. We moeten ook vermelden dat hier passende wegen worden gevonden door zowel beginners als professionele skiërs. Op het grondgebied van het resort zijn meerdere skischolen georganiseerd, waar volwassenen en kinderen alpine skiën leren te beheersen.
Als u van boeiende tentoonstellingen geniet, is het tijd om het "Hinterobenau" boerderij-Museum te bezoeken. Het museum is geopend in een oud herenhuis dat 500 jaar geleden werd gebouwd. Hier vindt u een verzameling van artikelen die u van informatie zullen voorzien over de levensstijl van de lokale bevolking. Vlakbij het museum kunt u een kleine kapel en zelfs een bloementuin vinden.
  Onder de natuurlijke attracties verdient het prachtige meer Pillersee speciale aandacht. Het ligt aan de voet van de Stone Mountain. De diepte van dit meer bereikt 834 meter. Veel interessante legendes worden geassocieerd met dit meer. Eerder geloofden de lokale bevolking dat er een monster in leefde. Ze waren erg bang door het onbegrijpelijke geraas, dat in de winter van de kant van het meer werd gehoord. Vervolgens werd dit mysterie van het meer ontrafeld. Het onbegrijpelijke geluid wordt veroorzaakt door de wind, die onder de ijsrand doordringt.
Aan de rand van de stad ligt de prachtige kerk van Sint Andreas, een van de oudste gebouwen in de stad. De bouw begon in 1435 en werd uiteindelijk pas voltooid in 1506. Uiterlijk ziet het gebouw er nogal ruw en minder zichtbaar uit. De belangrijkste waarden zijn verborgen binnen de muren. Na een paar honderd jaar slaagde de kerk erin een aantal unieke decoratie-elementen te behouden. Het behield de stucwerk lijsten en fresco's van de 15e eeuw, en een beschilderd plafond dat werd versierd in 1750. Veel beroemde kunstenaars hebben gewerkt aan het ontwerp van deze kerk, waarvan de werken volledig gratis te bewonderen zijn.
Men kan doorgaan met het maken van kennis te maken met de lokale historische bezienswaardigheden tijdens een bezoek aan het kasteel Pfleghof. Het bevindt zich in een historisch gebied. Tot onze dagen was het majestueuze kasteel slechts gedeeltelijk bewaard gebleven. Veel van het gebouw ligt in puin. De voormalige grootsheid van het fort doet denken aan een mooie hoektoren met een ongebruikelijk piramidevormig dak, evenals een klein torentje uit de 16e eeuw. Het kasteel ligt op een kleine heuvel. Vanuit deze plaatsen is het erg handig om de omgeving te verkennen.
Terwijl je door de straten van de oude stad loopt, kun je naar de gotische kerk van St. Mary gaan. Het heeft zijn religieuze betekenis allang verloren en is nu een militaire herdenking. Deze oude kerk heeft een interessant geheim. Aan de zuidzijde van de façade is het beeld te zien van de Maagd, die in de 15e eeuw door een ervaren vakman op de steen is uitgehouwen.
De meest bezochte culturele instelling is het Museum Kitzbühel. Het introduceert bezoekers van de geschiedenis en cultuur van de stad. Het kleine museum bevindt zich in het hart van de stad. Het biedt bezoekers een interessante verzameling oude foto's, historische documenten en kunstwerken. Het museum wordt omringd door populaire souvenirwinkels.
Dit artikel over Kitzbuhel is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Kitzbuhel

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Kitzbuhel:


Zell am See - 33.6 km
Deze stad is gelegen aan de oever van het prachtige meer "Zeller See". Het is een volledig service-georiënteerd resort, dat onderdeel is van ESR. Skie fans uit heel Europa willen dit geweldige resort bezoeken. De zomer...
verder
Salzburg - 62.3 km
Voordat we een verhaal over de bezienswaardigheden van Salzburg beginnen, is het vermeldenswaard dat deze stad volledig is herbouwd in opdracht van aartsbisschop Wolf Dietrich. Aartsbisschop Dietrich was van nature een...
verder
Innsbruck - 76.8 km
Innsbruck wordt omringd door ongewoon prachtige bergen en is een aantrekkingspunt voor veel toeristen. Elk jaar wordt de stad en het gebied rondom de skigebieden bezocht door bijna twee miljoen bezoekers. Deze...
verder

Onze diensten
 Kitzbuhel foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Kitzbuhel, Oostenrijk. Het plannen van een trip naar Kitzbuhel met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.