OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

Hotel Boeken

 

Reisgids Petach Tikva - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

In 1878 stichtte de immigranten van Israël een klein boerendorpje met de naam "Em Ha'Moshavot", wat letterlijk vertaald kan worden "moeder van dorpen". Het dorp groeide gestaag en werd een meer en meer respectabele plaats, dus hier verschenen ook voor het eerst machine-bouw terminals en fabrieken. In 1937 kreeg de nederzetting de status van stad en werd bekend als Petach Tikva.
Net als elke oude stad, is Petach Tikva vol aan bijzondere plaatsen en historische monumenten, die reizigers uit andere landen aan trekken. Een van de meest bekende bezienswaardigheden van deze plaats is de "Tel Mulabis Mound". De archeologische opgravingen zijn stoppen hier zelfs geen dag. Ze hebben veel voorwerpen uit de eerste nederzetting onthuld (bijvoorbeeld, de Romeinen woonden hier in de prehistorie).
Het oudste architectonische gebouw dat heeft overleefd tot de huidige tijd, is het Antipatris kasteel, waarvan de bouw plaats vond in de 13e eeuw. Het kasteel was de getuigenis van vele historische gebeurtenissen en oorlogen. Vele jaren geleden vocht Alexander van Macedonië hier met de Perzen, en nog voorafgaand aan die gebeurtenis, lagen belangrijke handelsroutes op het grondgebied van de moderne stad.
Een van de meest opvallende gebouwen van Petach Tikva is gelegen in het hart van de stad. Het is de boog "Baron's Ark", die is gebouwd ter ere van een uitstekende leider Baron Edmond de Rothschild. Hij gaf veel steun aan deze stad tijdens zijn vorming, en vele straten en pleinen hier zijn ook naar hem vernoemd.
De belangrijkste markt van de stad is een andere plaats die nieuwsgierige toeristen zullen zien. Het trekt traditioneel handelaren uit alle omliggende steden en dorpen. Deze markt is zo groot dat u daar uren kunt lopen, en de keuze van producten is gewoon verbazingwekkend. Na de bezichtiging van alle historische bezienswaardigheden en winkels van Petach Tikva is het tijd om een excursie naar Rosh ha-Ayin te maken. Het is de satellietstad van Petach Tikva. In deze plaats vindt u ook vele interessante bezienswaardigheden en excursies routes.
Dit artikel over Petach Tikva is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Petach Tikva

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Petach Tikva:


Tel Aviv - 11.5 km
De grootste stad van het land, Tel Aviv, werd opgericht in 1906. Binnen een paar decennia groeide deze plaats uit van een kleine buitenwijk tot een belangrijk centrum van handel, industrie en toerisme. Tegenwoordig...
verder
Netanya - 27.3 km
De stad ligt in de buurt van Tel Aviv, in een vallei genaamd Sharon. Het zal niet overdreven zijn, om te zeggen dat dit een van de mooiste steden van Israël is. Netanya is rijk aan groen, versierd met fonteinen en...
verder
Jerusalem - 45.1 km
Jerusalem is een mooie stad, die 4000 jaar geleden werd opgericht. Het blijft reizigers bekoren door zijn pracht, rijke keuze aan bezienswaardigheden en onvergetelijke sfeer van harmonie. Jeruzalem is het grootste...
verder

Onze diensten
 Petach Tikva foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Petach Tikva, Israël. Het plannen van een trip naar Petach Tikva met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.