OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

5 Hotels in Nazareth

 

Reisgids Nazareth - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Nazareth wordt beschouwd als de stad waar Jezus zijn jeugd doorbracht. Het is een belangrijk pelgrimsoord dat in de eerste plaats bezoekers trekt door zijn geschiedenis en zijn religieuze monumenten.
De Tempel van de Aankondiging, gebouwd in 1969, is een van de belangrijkste religieuze bezienswaardigheden. Het lagere niveau van de tempel is een grot waar de Maagd Maria ooit woonde. Het interieur valt bezoekers gewoon op door zijn elegantie en verfijning; hier vindt u keramische reliëfs, mooie mozaïeken en prachtige fresco's. In de nabijheid van deze kerk bevindt zich nog een opmerkelijk gebouw - de kerk van de aartsengel Gabriël. De bouw van deze kerk vond plaats in de 17e eeuw. Deze religieuze faciliteit is gelijkwaardig aan de tempel op het gebied van schoonheid en grandeur.
Tijdens de voorbereiding van de stad voor de viering van de 2000e verjaardag van het christendom, werd de historische wijk aangepast. Allereerst werd het veranderd in een voetgangersgebied volledig voor alle verkeer afgesloten. Daarnaast werd een nieuw systeem voor pelgrimsroutes en bezichtigingen ontwikkeld. Tijdens een wandeling door de prachtige straten van Nazareth, kunt u van het panorama van de stad genieten en naar de belangrijkste bezienswaardigheden kijken.
Het "Nazareth Dorp" is een van de meest ambitieuze projecten van de regio. De makers van het dorp hebben geprobeerd om het uiterlijk van de nederzetting 2000 jaar geleden te herstellen binnen de grenzen van de moderne stad. Voor dit doel zijn talrijke gebouwen gebouwd op het grondgebied van het dorp. Klei en zandstenen blokken werden gebruikt als belangrijkste bouwmaterialen. Op het grondgebied van het dorp werd een aantal terrassen gebouwd en werden fruitbomen en wijngaarden geplant.
Hiernaast is deze stad beroemd om zijn rijke religieuze en historische erfgoed. Nazareth is ook bekend om zijn minerale bronnen en de prachtige natuur. Hier vindt u vele meren en vijvers, bossen en parken, die perfect zijn om te wandelen. Sommige toeristen verkiezen zelfs, om aan de oever van een van de lokale meren te kamperen en zich in een sfeer van rust en afzondering te dompelen.
  Een belangrijk religieus heiligdom voor alle christenen is de berg Tabor in de directe omgeving van Nazareth. De hoogte van de berg is 588 meter, het is opmerkelijk vanwege zijn regelmatige ronde vorm. Volgens het Evangelie vond de zelfde Transfiguratie van Jezus plaats op de top van deze berg. Er was eens een kleine tempel op de top, maar die werd in de middeleeuwen vernietigd. Vervolgens werden twee kloosters gebouwd op zijn site, die zelfs nu open zijn voor alle pelgrims.
Naast de christelijke heiligdommen zijn er ook islamitische bezienswaardigheden in Nazareth, en de Witte Moskee is een geweldig voorbeeld. Het is de oudste van de drie functionerende moskeeën van de stad, de constructie duurde 30 jaar en werd voltooid in 1815. De moskee heeft de klassieke Ottomaanse stijl, van binnen is het versierd met traditionele elementen en chique handgemaakte tapijten.
Niet ver van Nazareth ligt de unieke historische site van Sepphoris, waar de ruïnes van de oude stad met dezelfde naam werden ontdekt. De eerste vermelding van de stad dateert uit de 1e eeuw na Christus. Tijdens de regering van Herodes de Grote was het een grote bloeiende hoofdstad. Na verschillende sterke aardbevingen raakte de stad in verval en werd volledig verwoest door de kruisvaarders. Tegenwoordig kunnen bezoekers van de archeologische site resterende fragmenten van de vestingmuur zien, evenals de ruïnes van paleizen die ooit toebehoorden aan rijke inwoners van de stad.
Een belangrijk katholiek gezicht is de kerk van St. Joseph, de allereerste kerk op haar site werd gebouwd tijdens het Byzantijnse rijk. In de 12e eeuw werd het verwoest door de kruisvaarders en in het midden van de 18e eeuw werd een kleine kapel gebouwd op de ruïnes van de oude tempel. In 1914 omgezet in een tempel, vandaag is het een levendig voorbeeld van de Romaanse stijl. Veel mensen bezoeken deze tempel alleen maar om de eeuwenoude fresco's te bewonderen en de prachtig gekleurde glas-in-loodramen te zien.
De miniatuur Mensa Christi-kerk is een andere belangrijke toeristische attractie. Het herbergt een belangrijk christelijk heiligdom - een stuk graniet. Volgens de traditie diende het hem na de opstanding van Jezus als een eettafel. Enkele jaren geleden werd de reconstructie van de kerk voltooid, waarbij zijn oude fresco's werden hersteld.
Dit artikel over Nazareth is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Nazareth

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Nazareth:


Haifa - 31.2 km
Het is een bekend toeristisch centrum, en een van de grootste steden in Israël. De rust in Haifa is divers en fascinerend. U vindt hier mooie stranden, ruime keuze aan excursies en culturele programma's, interessante...
verder
Netanya - 58.1 km
De stad ligt in de buurt van Tel Aviv, in een vallei genaamd Sharon. Het zal niet overdreven zijn, om te zeggen dat dit een van de mooiste steden van Israël is. Netanya is rijk aan groen, versierd met fonteinen en...
verder
Petach Tikva - 78.4 km
In 1878 stichtte de immigranten van Israël een klein boerendorpje met de naam "Em Ha'Moshavot", wat letterlijk vertaald kan worden "moeder van dorpen". Het dorp groeide gestaag en werd een meer en meer respectabele...
verder

Onze diensten
 Nazareth foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Nazareth, Israel. Het plannen van een trip naar Nazareth met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.