OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

30 Hotels in Haifa

 

Reisgids Haifa - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Het is een bekend toeristisch centrum, en een van de grootste steden in Israël. De rust in Haifa is divers en fascinerend. U vindt hier mooie stranden, ruime keuze aan excursies en culturele programma's, interessante markten en moderne winkelcentra. Al deze factoren trekken reizigers van over de hele wereld. De plaatselijke stranden zijn alom bekend als de zuiverste en mooiste aan de Israëlische kust. Als het gaat om hotels, is de keuze daarvan vrij groot hier. Toeristen kunnen uit luxe appartementen en villa's tot kleine strandhuisjes kiezen.
Het Nationale Park "Carmel" is de belangrijkste attractie van dit resort. Dit is ook het grootste park van het land. Dit natuurlijke bos is gelegen in de uitlopers van het gebied. Deze plaats is rijk aan tal van planten, bloemen en ook zeldzame dieren en vogels in dit park. Haifa is de locatie van een van 's werelds belangrijkste heiligdommen - de grot van Elia, de profeet uit de Bijbel. Aanhangers van het christendom, het jodendom en de islam komen naar deze plek uit veel verschillende landen om naar het heiligdom te buigen en de grot te zien, waar de Heilige Ilya is ontsnapt aan de dood.
De tuinen "Bahai" zijn gelegen op de berg Carmel, ze zijn een echt wonder van de natuur. Het zijn hangtuinen die groeien in achttien ruime terrassen. De terrassen zijn gescheiden door mooie beelden, fonteinen en wandelpaden. Het centrale deel van de tuin is de locatie van een andere beroemde religieuze plaats - het mausoleum van Sayyid Ali Mohammed. Dit mausoleum staat bekend als een bedevaartsoord. Een ander bekend religieus centrum, het klooster van Stella Maris, is er in de buurt gelegen.
Naast bezienswaardigheden en natuurgebieden heeft deze stad een grote keuze aan restaurants, bars en nachtclubs voorbereid, die de toeristen zeker zullen bevallen. Het restaurant "Burger Place" wordt beschouwd als het beste restaurant van de nationale gerechten, terwijl de meest bezochte discotheek "Fever" is.
Dit artikel over Haifa is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Haifa

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Haifa:


Nazareth - 31.2 km
Nazareth wordt beschouwd als de stad waar Jezus zijn jeugd doorbracht. Het is een belangrijk pelgrimsoord dat in de eerste plaats bezoekers trekt door zijn geschiedenis en zijn religieuze monumenten.

De...
verder
Netanya - 55 km
De stad ligt in de buurt van Tel Aviv, in een vallei genaamd Sharon. Het zal niet overdreven zijn, om te zeggen dat dit een van de mooiste steden van Israël is. Netanya is rijk aan groen, versierd met fonteinen en...
verder
Petach Tikva - 81.4 km
In 1878 stichtte de immigranten van Israël een klein boerendorpje met de naam "Em Ha'Moshavot", wat letterlijk vertaald kan worden "moeder van dorpen". Het dorp groeide gestaag en werd een meer en meer respectabele...
verder

Onze diensten
 Autoverhuur
Huur een auto in Haifa
 Haifa foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Haifa, Israel. Het plannen van een trip naar Haifa met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.