OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

32 Hotels in Medellin

 

Reisgids Medellin - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Medellin is de tweede grootste stad van Colombia. Lang geleden was deze plek erg populair onder reizigers die er aan toe waren, om met volle teugen van de schoonheid van de stad te genieten. De stad is erin geslaagd om een groot aantal oude wijken te behouden, die er zeer kleurrijk en ongebruikelijk uitzien, voor een modern persoon.
Oude wijken afgewisseld met ruime pleinen, waaronder de "Plaza Botero" en de "Plaza de Toros la Macarena". Er zijn hier nogal wat architectonische bezienswaardigheden, zoals prachtige kerken "Basiliek Metropolitano" en de "Basiliek de la Candelaria". Om u kennis met de geschiedenis van de stad te laten maken, zijn de twee stadsmusea - "Pueblito Paisa", en het "Museo de Antioquia", altijd bereid, hun kostbare exposities te presenteren.
De "Jardin Botanico Joaquin Antonio Uribe" botanische tuin blijft de meest populaire en druk bezochte plaats van de stad. Een van de gebieden in de tuin is geheel gewijd aan orchideeën. In de tuin vindt u een paar dozijn soorten van deze fantastisch mooie bloemen.
Naast sightseeing kunnen gasten van het resort van tal van activiteiten genieten. Voor het nachtleven, worden op donderdag en zaterdag interessante programma's in de discotheken gehouden. Medellin is de locatie van het jaarlijkse carnaval van bloemen "Fier de Las Flores". De beste bloemisten van het land nemen deel aan dit festival, dus hier vinden talrijke evenementen en ongelooflijk mooie parades plaats. Hoewel de mooie bloemen, de grootste attractie van dit evenement blijven. De fijnproevers onder de reizigers kunnen de lokale restaurants bezoeken. De prijzen zullen een aangename verrassing voor hen zijn, terwijl een ruime keuze aan gerechten gewoon zal voldoen aan de wensen van elke bezoeker. Als het gaat om te winkelen, raden wij u aan, de nieuwe winkelcentra als Unicentro, Tessoro, Oviedo en San Diego te bezoeken. De openluchtmarkt "El Centro" is ook erg populair. Vergeet u niet, om tijdens een bezoek aan de markt met verkopers te onderhandelen. U kunt de kosten aanzienlijk verminderen en een goede traditie ondersteunen.
  Een excursie naar de ranch van Pablo Escobar belooft zeer interessant te zijn. Het beslaat een uitgestrekt gebied van meer dan 2.000 hectare. Gedurende meerdere decennia was deze ranch een van de rijkste drugsbaronnen ter wereld, die beroemd werd vanwege zijn wrede humeur. Nu is het hele grondgebied van de ranch veranderd in een interessant openluchtmuseum. Prachtige oude gebouwen, het herenhuis van de belangrijkste baron met luxe meubels en zijn persoonlijke vliegtuig worden hier bewaard. Deze ranch staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid. Op zijn grondgebied zijn er prachtige meren waar nijlpaarden leven.
Onder de verbazingwekkende moderne attracties, het meest interessante is het Lights Park, gelegen aan de Plaza Cisneros. Dit ongewone park is een complex van 18 meter hoge kolommen, waarop heldere lichten en lichtreflectoren zijn bevestigd. Het principe van parkverlichting varieert afhankelijk van de maanfasen. Na zonsondergang verandert dit oorspronkelijke gebied in een unieke lichtattractie.
Fans van excursies naar historische plaatsen zullen geïnteresseerd zijn om de oude kathedraal te zien. Het bevindt zich in het Bolivar-park. De leeftijd van deze kathedraal is iets minder dan honderd jaar. Het is de grootste kathedraal in Zuid-Amerika. De beroemde Franse architecten werkten aan het ontwerp van de kathedraal. Nu vestigt het de aandacht niet alleen met zijn indrukwekkende uiterlijk, maar ook met zijn luxe interieur.
In een spectaculair historisch gebouw dat lijkt op een sprookjeskasteel, bevindt zich het El Castillo Museum. Dit gebouw werd gebouwd in 1930 en is een origineel architectonisch monument in de gotische stijl. Tot 1971 was het kasteel in privébezit en werd besloten om een ​​museum te openen. Nu in zijn ruime zalen, is er een rijke collectie van antieke gerechten, mooie schilderijen en wandtapijten, beeldhouwwerken en ander antiek.
Een interessante plek om te wandelen is het park van Spanje. Het zal intrigerend zijn om niet alleen voor natuurliefhebbers te bezoeken. In dit park kun je, naast prachtige bloemen en exotische planten, het originele gebouw in een futuristische stijl zien, waar nu een bibliotheek staat.
Dit artikel over Medellin is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Medellin

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Medellin:


Bogota - 242.5 km
Bogotá ligt op de westelijke helling van de Korlilery in het dal op een aanzienlijke hoogte. De stad werd oorspronkelijk opgericht aan de rivier de Rio San Francisco. Nu bestaat deze rivier niet meer. Het klimaat is...
verder
Panama - 531.5 km
De hoofdstad van de gelijknamige republiek, Panama, is het land van exotische dieren en planten. Ondoordringbare regenwouden nemen een groot deel van deze regio. De reden hiervoor ligt in het feit dat deze bossen...
verder
Oranjestad - 918.2 km
De bouw van deze stad begon in 1796. De eerst gebouwde faciliteit werd het fort "Zoutman" genoemd. Het fort heeft overleefd tot onze dagen, dus men kan het gemakkelijk bezoeken. Er omheen werden woonwijken gebouwd....
verder

Onze diensten
 Medellin foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Medellin, Colombia. Het plannen van een trip naar Medellin met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.